the sky was

detta har faktiskt varit en bra söndag, realativt till vad dom brukar va! jag har liksom gjort något ;) mina andra söndgar har varit mera sitta vid datan, kolla film och äta. men idag har jag först jobbat lite, sen åkte jag med mamma och köpte innebandy skor (yey) och lite inför mamma's vandring. sen så blev det i och för sig lite film, men sen så städade jag mormor's bil! det ni! sen blev det lite dator och brustablett. men jag hjälpte till med maten också.

nu har jag iallafall skaffat facebook.. lite efter känns det som, men jag har många kompisar som inte har det. till och med en som tvär vägrar skaffa en^^. jag måste ju kunna hålla koll på mina systrar som är i världens alla hörn.

nu ska jag nog göra två kors till min mamma och moster som dom ska ha med sig på resan sen ska jag gå och lägga mig. är trött.
puss!

saturday

åh, gårdagen var underbar! får berätta mer sen eller imorgon för nu ska jag göra iordning mig för lite. ska åka iväg till en kompis å filmkväll. mysigt! :)

ha en underbar kväll alla, kram.

fresten, var inne på en blogg förut. väckte MASSOR av minnen. oc och imogen heap <3

vi ska se ut som skogshuggare allihopa!



kollade in lite skjortor från lindex. dessa gillade jag!
299 kronor st.

nothing

fick gjort lite matte iallafall, sen fick jag ont i huvudet. jag har nog feber eller någonting. har ont i huvudet, halsen och magen och så fick jag lite snuva idag också. någonting är det, men jag vet inte vad.

ha en fin kväll :)

tors-dag

hellu! har lite tråkigt här hemma så går mest bara runt och kollar. hittade en h&m-katalog i tidnings högen alldeles nyss också. fanns tyvärr inte sådär jätte mycket trevliga saker där. idag har vi haft lång sovmorgon. härligt! faast, imorse gick jag upp kvart över åtta och satte på tv:n med lite cornflakes och mjöl i skålen. då var det madicken på barnkanalen! så satt är lite för länge, och när jag kom ut till moppen så funkade den inte! ringde til alicia och sa att jag inte hinner med bussen. men stål-marie kom och hämtade mig så jag hann ändå :) först hade vi ea, sen lunch, no och till sist matte. och nu blir det mer matte.

pusspuss.

long before stickade tröjor



kolla! jag hittade en supermysigt tröja på direkt i pappas gardrob. fick bara gräva lite. den är ju lång ifrån lika snygg som den från nelly, men denna duger. plus att den är superskön och billig! stort + :)


pimp numero uno

ikväll blir det avskeds middag för sophia.. hon åker tillbaka till umeå imorgon. och mamma åker nästa tisdag. snart är jag o pappa själva..

fint väder vi har här i göteborg idag fresten.. regnregnregn! idag vill jag bara ligga i soffan med något varmt i magen och på kroppen. typ denna



1295 går denna på.. men visst ser den underbar ut!? fast man kan nog hitta en sådan i pappas gardrobe! vilken idé ;)
denna finns på nelly.com, märket är jumperfabriken.


och imorgonskulle jag vilja ha den här! (kjolen) med mössa och vantar!


299 kronor kostar den och är från ichi. finns hos nelly.com

tretton minuter i fyra

vet ni vad  jag gjorde igår? kollade på "sex and the city"-filmen! jag tror nog jag är den sista som gör det, men whatever.
den var ju riktigt härlig. eller jag hade inte tänkt mig något annat, men ja, mysig var't den!

idag har det varit en låång dag. en glad överaskning iallafall, min matte-lärare (som förövrigt är otroligt borta) hade satt poäng på ett prov som jag inte har gjort. så jag behöver inte göra det antar jag. eller jag tror att jag inte har gjort det iallafall. självklart känner jag att jag kan det som provet handlade om, så jag lurar inte mig själv. det känns lovely!

här är en dagens, det var en längesen! :)


jeans tiger of sweden, top(egentligen en klänning) ginatricot, kofta h&m, skärp, klocka ur&penn, halsband oxxo, väska rut m. fl.

jag som skulle tvätta den där spegeln..

men när man tittar på dig är det bara all you



nu drar jag ut tillhavet och går en sväng :) ha det nice!

hejdå.



jennie, världens bästa jennie åkte idag till usa!

klockan halv åtta i morse gick jag upp. tog på mig lite kläder och gjorde i ordning mig. sen åt vi frukost, hela familjen. sista gången på 13 månader! det är så länge hon kommer vara bort. min älskade syster.. det kommer bli tomt utan henne. man får helt enkelt gå in i hennes rum då och då och lukta på hennes kläder och sånt.

vi åkte iallafall till landvetter vid 9. vi kom dit, träffade några andra som skulle åka till usa som au pairer och växlade pengar. vi hade någon timma som vi var ute lite och så. sen var det dax att gå till gaten.. det blev ett tårfyllt farväl. det kommer känns så konstigt. visst, jag har varit med om det förut, som när min andra syster åkte till england som au pair. men då var hon bara borta ett halv år eller så och så kom hon hem några gånger under tiden. men jennie, hon ska vara borta hela året och kan inte komma hem under tiden. usch.. jag får helt enkelt åka till henne istället :)

jag älskar dig och saknar dig <3

flygande löv




taking back sunday

söndag idag. vet inte riktigt vad jag ska göra. ikväll är det hejdå-middag för jennie.. hon åker liksom imorgon. berättar mer om det då.

hoppas ni får en fin dag :) det ska jag ha!

no one to hold on to.

sitter och lyssnar på the script. dom spelade igår på nrj in the park och jag fastnade totalt. lovely! har bara hört we cry med dom men den är nog den sämsta dom har gjort, enligt mig.

idag har jag i princip inte gjrot någonting. suttit här, gjort lite fransk manikyr, plockat lite sallad och sett flygande löv. annars verkligen ingenting. ätit god mat har jag också gjort. namnam!

ni får ha en fin kväll, puss.

the script



toppen kväll, verkligen.

vi kom dit kanske halv 7, konserten började 7. vi gick och åt borta vid balder och sen gick vi till Gasten. vi skulle nämligen gå den ;) rädd som jag var kollade jag inte ens upp. men känslan är härlig. haha. sen var klockan lite över sju så vi drog oss iväg mot stora scen. när vi kom gick vi igenom en godisbutik och kom in värsta bra. lyssnade, sjöng och hade allmänt kul! härligt med alla vänner nära sig. efter konserten gick vi för att spela lite. ylva vann massor av plopp och allt var super mysigt. klockan kröp sig iväg mot tio och man började få ont i fötterna. så vi gick till buss hållplatsen och väntade en stund på bussen. när den väl kom var den fullproppad! ända upp till taket var det folk. alla skrek och pratade och hej och hå! när vi kom til centralen kom det 20-30 pers till som baa rusade in.. blev lite mossad. jippi. kom hem och ät lite och sov.

härlig dag, tacktacktack!

nrj in the park 2008

nu ska jag iväg! ska bli kul, puss o kram. hoppas vi ses ;)

fredag

änligen hemma igen efter skolan. fick sluta en timme tidigare(skulle egentligen sluta 3) mycket snällt tycker jag.

ikväll blir det "nrj in the park" med massor av människor. kul! nn mer som ska dit?

men nu ska jag äta..

sweet dreams

kul med kommentarer som sagt :)

blev ingen film, men massor av choklad i olika former. egentligen var det inte så gott, blev mest äcklad.. jag har blivit rätt uteende och trännings fixerad på sistone. försöker äta så nyttigt som möjligt, det är rätt svårt för jag älskar godsaker! såsom glass, kakor och godis. fast vem gör inte det ? haha :)

nu är jag trött och ska snart gå och lägga mig. KRAM!

kommentera mera

jag gillar att få kommentarer! även ifall dom bara är hälsningar så är det mycket uppskattat! :)

chooklad.

det var svårt att komma igång med matten idag.. sitter och äter choklad istället. 70 % choklad..

äh, jag tror det blir varmchoklad och mer vanlig choklad och film istället!

if you love me, won't you let me go.

undra när den där tävlingen jag var med i ska avklaras... snart hoppas jag.
 ikväll är jag själv hemma. jennie är iväg och mamma och pappa är på nån musik sak. tyvärr blir det nog mest matte.. och lite dator ofc!

lite grönt från "the walk" med alicia.


lovers in japan.

skönt att få ha rört sig idag med. det blev dock bara en halvtimmas promenad, men sen så stog vi ute och pratade i säkert en 45 min. tänk att man kan ha så mycket att berätta för en som man träffar varje dag och umgås med varje dag! det är rätt konstigt ändå :)

igår kom min mamma med en härlig "överaskning". en ny plattång! det blev den där orangea vidal sassoon:en som jag pratat om :) tänkte vissa en lite före och efter bild. enjoy!



lost

första dagen är avklarad! känns bra :) nu ska jag ta lite och äta och sen göra lite matte och sen ska jag ut och gå med alicia! har inte så mycket att berätta, kanske komemr ikväll.

ha en fin dag!

hej igen.

yep, hemma från springturen nu. eller aa, för ungefär en timme sen, men aja. det gick dåååligt. var väldigt trött i benen. 

om ca 45min går min buss in till kungälv så måste skynda mig nu :S ha en underbar dag alla. KRAM!

green, like my favorite.

vaknade klockan åtta.. klockan åtta! jag har liksom sovmorgon till klockan 2 idag.. ska ta mig ut på en springtur nu, eftersom det inte blev någon igår. PUSS!



look

lyckades knåpa ihop en ny header innan jag stack också.. den är väldigt "bara ha en stund" tror jag. eller jag hoppas det ;) hoppas ni gillar den.  


I'm out, tjenixen.

no, it isn't.

bullarna var goda. vääldigt goda! men nu har jag ingeting att göra, igen. skall inte sitta här framför datan mera iallafall. puss och massor av kramar. här kommer lite bilder från igår :)



jag ser dö trött ut på sista bilden.. det är jag nog också. men alicia är söt som alltid! :)

bilder; juliathielen@

ny plattång tack!

det luktar bullar i huset! det är jennie och carro som gör dom. stora, runda, goda bullar. MUMS!


imorgon innan skolan början hade jag tänkt ta mig in till stan eller något liknande och få tag på en plattång! jag är nämligen i stark behov av en ny. har två möjliga. en från babyliss som är röd eller en från vidal sassoon som är orange. båda kostar trehundranittionio riksdaler, så det spelar inte någon roll egentligen. och jag har testat båda och dom är lika bra också. det väger åt vidalen, eftersom den är orange, och det är våran hårfön också.. så tyckte det var coolt med samma färg ;) haha

här är den iallafall. någon som har den och har någon att säga om den ?


that's what I go to school for.

första skoldagen idag. gick 9.15-11.30 ungefär. fick scheman och pratade lite om sommaren, ungefär som man brukar göra. det var faktiskt rätt kul, och det känns som om detta året kommer bli kul! imorgon  blir det lång sovmorgon också. börjar klockan 2, haha. det är bara för att sjuorna ska känna sig välkomna och få vara själva första skoldagen också. min klass ska på utflykt och paddla drakbåt. får se hur det blir..

här är klockan jag köpte i lördags. köpte även en med brunt band och guld runt om.



hörs, puss!

I'm calling you at 3 am

okej, halva dagen har gått och sitter och väntar! jösses. aja, nu ska jag gå och möta alicia iallafall :) hoppas det blir en minnesvärd sista sommarlovs dag.

last day before school

idag gäller det! sista dagen på sommarlovet, men vad ska man göra?? jag lyckades inte sova så länge som jag hade tänkt.. man kanske ska åka någonstans, träffa någon kompis? gaah, jag har ingen anning. får fundera på det under frukosten.

bjuder på en lite grå bild idag, tagen någon gång i förra veckan. i like! :)

it's over now

hemma igen efter en lätt runda på 4 km.. känns skönt efter sittastilla-dagen. dags för lite kvälls mat och tv, igen. imorgon är det sista dagen på sommarlovet för mig.. lite blandade känslor där..aja. hörs imorgon. puss

sunday

nu har jag kollat in alla "the hills" avsnitt, hela dagen harj ag suttit och kollat. kanske inte det bästa, men vädret har varit rätt dåligt så har inte dåligt samvete iallafall. hade tänkt ta mig ut på en spring runda, men känner mig rätt seg nu asså.

kom och tänka på en annan sak också. ikväll är sista kvällen jag kan vara uppe länge, imorgon bitti är sista dagen som jag kan sova länge och imorgon är min sista sommarlovs dag. det känns lite tråkigt alltså! men på något sätt ska det bli kul att komma tillbaka.

nu till hösten vill jag verkligen ha en skinnjacka! dom flesta kostar runt tusen lappen och jag känner mig inte riktigt redo att lägga det. men så såg jag på ginatricot.se att dom hade en snygg för bara 499 pix. och det är precis en sån som jag vill ha. så nu börjar jakten!

sleeeping with the lights on

hej! blev lite blogging igår eftersom jag var borta stortsett hela dagen.jag var ju i stan med min stora- storasyster. hittade ett gult tubtop linne och 2 klockor på ur & penn. riktigt kul måste jag säga. har inte haft många klockor i mitt liv, men det är ju så snyggt! ni får nog se bilder senare. köpte även present till alicia, det var ena det som var tanken med hela staden-grejen. det är riktigt svårt att köpa presenter ibland. det är roligt om man vet precis vad jag ska köpa, men alicia har verkligen allt! och lite till. så det fick bli en liten goddie-bag. underkläder, parfym och ansiktsmask. hoppas det blev uppskattat.

idag blir det iallafall en lugn dag. lite städning, lite the hills och lite tränning.

hoppas ni får en super dag! kram

cus he was all yellow

är hemma hos stora-stora syster nu :) har precis var i stan och handlat lite presenter. det är nämligen kalas ikväll. igen. min kompis säger att jag går på kalas heela tiden. men jag har en rätt stor släkt, och jag älskar kalas! so, that's the way it is :)

ha en lovely day allihopa. pusspusspuss.

I said hello, but you keep on walking

sitter fortfarande inne på mitt rum och har mycket tråkigt.. börjar få ont i huvudet nu också. funderar lite på vad jag ska köpa för skinnjacka till hösten.  jag vill ha någon lite mera udda.. men det är rätt svårt att hitta någon. jaja, får väl fortsätta leta. om ni har tips, så tipsa!

Dagens humör: uttråkad..
Dagens frisyr: trulls 
Dagens klädsel:  shorts och t-shirt.
Dagens händelse: /r   absolut ingenting.
Dagens låt: make you smile- plus44
Dagens planer:  ut och springa och mys kväll i hope. 
Dagens vill ha: tomt hus! :)
Dagens saknad: att vara själv tror jag. igår kväll trodde jag att det skulle kunna funka, men ej. istället blev det mer folk än vanligt -.-
Dagens drog: datorn!
Dagens finaste: musik
Dagens måste: ut och springa, & duscha!
Dagens mat: vattenmelon.
Dagens köp: förmodligen inte någonting.
Dagens kärlek: internet. klädessajter o bloggar!!
Dagens bästa: det har nog inte kommit än, hoppas jag.
Dagens kommentar:  haha, har inte haft en enda konversation idag.

hello sunshine!

vaknade klockan halv 9.. mamma skulle ha lite jobbarkompisar som skulle komma hit och jobba så hon var i full gång med både det ena och det andra. jag gick upp, åt frukost och plockade ihop alla saker som jag skulle kunna behöva;
laptop, film("she's the man"-favorit), plattång, och tidning. sen dess har jag  i princip stannat på mitt rum heela dagen. och det är fint väder ute så det känns lite tråkigt.

idag vet jag inte vad som händer. kanske in till göteborg och försöka hitta något till min kära kusin som har kalas imorgon, eller ut och springa nu, eller göra matte ? nja, inget av det här känns lockande..

om någon har något bra tips man kan göra när man har tråkigt, så är jag öppen för förslag!



härlig frisyr på paris där!

don't stop talking

igår var en riktigt tjej-dag! det började med att jag hade tråkigt (som vanligt nu för tiden) och skickade iväg ett sånt där textmeddelande till min kära vän alicia. hon skulle snart ut och rida så jag tog upp en telefon och ringde en annan kär vän vid namn evelina. hon hade precis kommit hem, men eftersom det var jag som ringde så kom hon direkt. vi började göra lite tiger-kaka. mumma! sen så spelade vi "europa spelet" där evelina vann på fusk.. aja, iallafall så bestämde vi oss för att ta med lite kaka och saft och försöka hitta alicia ut i skogen med en pålle. och det gjorde vi! vi bjöd på fikan och så skulle hon fixa lite med hästens saker så jag o evelina åkte iväg för att utforska lite. sen återvände vi hem till henne och hon plattade mitt hår (WOW). det blev platt!! asså vääldigt platt, haha. evelina blev sugen på milkshake. men glassen räckte inte så vi fick åka och köpa glass. passade på att ha några extra varv i rondellen. anyway, vi åkte och kollade om alicia var klar (hon var hemma och duschade) men det var hon inte (överaskad..) vi fick lite mat där och sen begav vi oss till evelina igen. det blev milkshake med massa gott i! vi kollade på "40 years old virgin". pretty okey. dagen slutade vi 12.

milkshake my may;
1 pers.
glass, så mycket man vill ha
oboy, 2 matskedar
mjölk, lite lagom
riven choklad.
mixa i en mixer. häll sedan upp i ett glass när det ser fint ut. häll på lite hallon och strö över lite riven choklad och njut!
man kan även mixa i en banan om man gillar det.

tävling.

var med i natscha's tävling där man kan vinna 1000 kr i presentkort i samarbete med gratisbio.se.

använd länken för att komma till sidan och tävla. kram :)

registrera er gärna med mig som värvare på gratisbio.se

Thunder

vädret ändras snabbt!
nu är det massa åska och dunder. trååkigt.

todagens.

idag ska jag försöka göra lite matte. har ett matteprov som väntar direkt när terminen börjar.. sen är det en springdag idag också. vädret är ju toppen för det också. inget regn, ingen gassande sol och behagligt varmt.  perfect!
funderar på att göra en ny header-bild. är trött på denna och så vill jag ha lite färg.

men här kommer lite färg sålänge.


with feeling




yes please!

båda är från betsey johnson.

(något konstigt hände dock med färgerna..)

nyklippt på en tisdag

och nu är man nyklippt! känns riktigt härligt nu! mycket tunnare och lite snedlugg men forfarande långt. åh, jag trivs!

jag har även kommit på att jag älskar att gå till frisören! det bästa är när dom ska tvätta ens hår.. mm :) haha, men ni måste väl hålla med om att det är toppen? !


falling in love

ny dag och lite sol! underbart. får se vad som händer idag. jag ville egentligen bara visa en underbart fin volang klänning från topshop. ha den i höst? jatack!


visst är den underbar ?!

Man overboard

denna dagen började med kyrka. en del av släkten var där. anledningen var att min mormor gick ju bort och idag var det då dom sa att hon hade gått bort, eller nått. efteråt så var det fika hos mormor, eller i hennes hus.. bullar och beskvier och tårta. det var mysigt och kul att träffa alla kusiner o kusinbarn m.m.

 nu sitter jag här och lyssnar på mcfly's nya album. uunndeerrbaaart! jag är besatt som vanligt ;)
och ute regnar det i 180, så snart åker springkläderna på. haha, vilken anledning!

ungefär såhär såg jag ut igår på "mamma mia"-musikalen. ( måste seriöst tvätta spegeln :S)


chino's från diesel (nya), långärmad från gina tricot, skor från racemarine (nya), tro,hopp&kärlek-halsband från oxxo, väska från h&m.

here I go again

åhh, mamma mia var helt underbar! vilken stämmning och allt! det var ett lika stor lycko-piller som filmen var.
känner mig lycklig som fick se musikalen. det är ju något alldeles speciellt.

plus att jag fick inviga mina nya chino's från diesel :)

fullbokat.



slänger upp en bild på mina nya shorts, som är lite hemma gjorda kan man väl säga :) väldigt nöjd iallafall. första bilden är dom som jag köpte dom, 100 pix på rean. han klippa av dom dock, men men. på bild 2  är slitningarna klara och på bild tre, ja där är dom.


fullt upp hela veckan, smögen, stan, kompisar+film, kalas, begraving och nu snart ska jag iväg på "mamma mia"-musikalen med min mamma och systrar :) och imorgon blir det lite minnes stund med släkten.

haen härlig dag, puss.

blind eller döv?

vad skulle du välja att vara, om du var tvungen att välja; döv eller blind?

den frågan för mig är helt och hållet inte möjlig att svara på.
 för tänk om man inte kunde höra. inte få lyssna på dom olika rösterna, inte kunna höra musik! och musik är mitt liv, och det skulel jag inte kunna vara utan! inte kunna höra, nää det går ju inte.
 men å andra sidan så går det ju inte att gå runt och inte kunna se! inga färger inga vackra människor eller djur eller växter. no way! inget för mig.

en annan sak blir det ju om man födds med det, men att ha kunnat se/höra och helt plötsligt inte kunna det, det är omöjligt för mig.

vad tycker ni ?

Strawberry Swing

sitter här och har precis ätit en god middag. är trött efter spring turen förut och funderar på att gå och lägga mig. me ndet känns lite tidigt än ;)
 istället ska jag packa inför imorgon då jag åker till smögen. hoppas på shoping och bad. bara vädret kan hålla sig på den fina sidan.
 kom på att det bara är 2 veckor kvar på sommarlovet. känns tråkigt, men samtidigt lite skönt. ska bli kul också :) det har hänt mycket denna sommaren och jag har ändå mycket kvar. 

 bara för att vädret ska lockas till att vara fint så lägger jag upp en härlig bild från gustavfors som sofie har tagit :)



 

bästa vän'

och grattis Alicia på 15 år dagen :)

obviously

nu har det varit lite bloggat.. men jag har en förklaring. jag har nämligen varit med några kompisar i en sommarstuga i dalsland nu ons-fre :)



klockan 8 på morgonen så är man trött! så är det bara.



 det är verkligen underbart där! vi gilar't.



sista bilden jag delar med mig här :)

nu ska jag ut och springa.

RSS 2.0