see the sun

ojoj! nu har jag varit borta länge hörru ni! det är en sorligt historia som ni nu ska få läsa!;

datorerna här hemma kraschade. trååkigt. och så var jag sjuk och hemma i två dagar. och ingen dator! hej film. och så idag funkade den :) jippi. en sak vill jag lova: imorgon kommer det nog många bilder från  förra veckan, helgen och en fin kjol. och massa annat tjöt.

kollade på statestiken nyss, och nu när jag inte skrivit något på en vecka så har jag haft massor av läsare. konstigt. men kul ofc :)

nu ska jag ta lite kvällsmat och kolla på "my name is earl" och sen är det läggdags. kanske skola imorgon, det har jag bestämt mig för iallafall..

nyssningar från mig :*

Through the good times and the bad

har fortfarande förskyld. och jag som vill träna! hade sett fram emot detta enda sen innebandyn slutade förra säsongen och nu så kan jag inte träna för att jag är förskyld! blir rätt trött på det. förra vintern var jag förskyld 5 månader i sträck.. hoppas verkligen inte det blir så igen! :@


take care!

it's getting to much

jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska tvätta den spegel! men ska gå och göra det nu, direkt efter detta.

detta är iallafall vad jag hade på mig idag.


trashade jeans rut m fl. tee jc, tjocktröja only halsband gåva. och mina hobb-fötter ofc!

haha, vad kort jag ser ut. är dock ca 1.73 om någon skulle undra ;)

puss

bang bang



jag äger en mobil som är både ful, sönder och trassig. men otroligt bra!

ni förstår, jag har nog tappat den i marken över hundra gånger. den har legat ute i snö oväder och under snö i några timmar, den har legat ute o spöregn och fått vatten skador, och jag har släpat den efter mig (omedvetenade) på en grusväg. och den funkar fortfarande lika bra! helt otroligt enligt mig :) jag vill ha en ny telefon, men jag har ju en kamera(funderar faktiskt på att köpa en systemkamera snart), och mobilen används bara till sms, ringa och musik. så istället för att köpa en ny mobil så blir det hellre en ipod touch som jag suktat så efter.

just so you know ;) tillbaka till  franska glosorna..

hello rain.


bild från posh24.se


en såndan skinnjacka vill jag ha! väldigt snygg :)

oh boy

mår verkligen inte bra! illa mående, ont i huvudet, snuva m.m. hoppas pappa kommer hem snart så vi kan äta.
har precis kollat på en film och lite av en repris av "vem vet mest?" på tvåan eftersom jag känner en som är med där :) kul att se.

hörs!


we are loud!

åh idag är jag snuvig! osch. men kul hade vi allt igår. först var det ju kalas. mina två små kusiner fyllde 11 och 9. vi åt god mat och spelade x-box, som vanligt. hade trevligt. klockan 9 skulle alexander och niklas iväg på björn rosenström så jag och alicia blev skjutsade hem till ylva. vi kom dit opch det var mörkt. vi bestämde oss för att skräma dom. som tur var kollade dom på "I'm a legend" och den är ju ganska läskig och så kommer jag och alicia utanför och skriker och bankar på fönstret. gissa om dom blev rädda? haha, kul :) när vi kom in ville dom inte kolla på filmen mera så vi spelade lite guitar hero, pratade och var ute m.m. vi kollade även lite på en annan film. nån parodi på "300"-filmen. var lite småkul ibland. vi orkade inte kolla på hela. sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde. tog det bara lugnt. killarna åkte hem en efter en och kvar var 8 tjejer. vi satte på en iflm och somnade vid 3 ungefär.

vaknade idag. hade som tur var sovit gott. vi åt den traditionella frukosten, te, juice, amerikanska pannkakor och toast. mums!  sen packade vi och så bar det hemåt.

fick med mig två sims spel, så ska installera dom och sen baka inför imorgon..


puss :*


like I was before?

hallo.
gick upp klockan 8.00 idag. skulle "jobba". pappa fick köra mig för det regnade i  180! jösses. fick skynda oss för att halv 11 var det innebandy träning. var väldigt segt och så, plus att jag nog inte är 100 heller. lite ont i halsen, lite snuva och så. nu ska jag iallafall ta det lite lugnt. kanske blir lite läxor om det behövs. klockan 18 så är det kalas för två av mina kusiner och efter det ska jag till min kära vän Ylva med massor av människor :) fun!

hörs senare.


mjao

nu har hela fredagen gått! och jag har spenderat tiden i skolan och på stan. i stan fanns det inte mycket ska jag säga er! (kanske för att jag känner mig sjuk). provade massor av skinnjackor iallafall. den finaste hittade jag på rut m fl. alla var av biker modell. men jag vill att den ska vara perfekt! så jag får leta lite till. hittade även en väska som hade special pris på halva priset.. men den blev det inte heller. haha, jag har problem idag. aja, nu ska jag sätta mig vid tvn och äta något onyttigt, för jag har inte gjort det på 3 dagar(woow) och så har jag bara ätit sallad idag, typ. :)


kiss n' hug.

I'm happy

jag har så länmge velat få bort den där rosa bakgrunden från mina inlägg, och nu har jag änrligen hittat det! So I'm happy!

nu ska jag göra lite pasta med tomatsås och sen ska jag iväg och träna. mage,rygg och ben :) det behövs!

kram

hello

nu är även skype fixat. toppen ju! nu kan man snacka med syrran gratis.
någon som har det och vet att det funkar/är gratis?

just nu är mina småkusiner här och säljer jultidningar ;)

kram

black horses

imorse hade jag verkligen inte någon inspiration alls! så det blev liksom inte något bra.
därför surfadej ag in på h&m's hemsida och kollade in lite fint. detta skulle jag vilja ha en höstig tripp in till göteborg på en fika eller nått :) enjoy!


klänningen 298, väska 129, skor 298, strumpbyxor 79, mössa 79. och kanske någon stickad, stor halsduk?

nu ska jag gå och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. för på morgonen blir det inget bra och ikväll är det HEROS! då hinner man inte ;) klem!


never ever gonna be the same.

ååh! jag var nära på att åka till detta idag!! ångrar det, men om man inte har någon att åka med så är det ju rätt tråkigt.. kanske kan få med mig någon imorgon. någon som var't där?

nu har jag fått massor av läxor ikväll. men om ni har lust, så kolla in min systers au pair blogg, she's in chicago! HÄR!


mycket intressant.




"magic bullet" som säkert alla säkert någon gång har sett rulla på tv shop har jag länge velat ha. den verkar ju faktiskt superbra! där kostar den ju typ tusen spänn eller nått, men jag såg den i biltema katalogen ( favorit) för bara 299 riksdaler! visst är det fantastiskt?! ska be pappa åka dit och köpa en.
 man kan ju hacka lök i den utan att få tårar, vispa grädde, göra smothies, göra kaffe, olika drycker och såser m.m.
TOPPEN!


den blir nog, enligt mig, familjens  nästa köp!

innebandy

idag är det den första innebandy-tränningen! ska  bli så himla kul :) har långt hela sommaren och nu är det äntligen dax.

förövrigt idag har jag bara haft en och en kvarts lektion ungefär. vi hade nämligen stödgrupps utbildning på förmiddagen. var helt okej. lite segt och lite så. sen var jag på no, men vi kollade bara på en cell delning, sen fick vi gå. sista lektionen var ev. på ev får varje elev välja ett ämne man vill arbeta med under en lektion i veckan. jag valde hemkunskap men fick bild. men eftersom jag var den enda från klass, den enda tjejen från nian och inte kände någon annan där så fick jag historiska spel. det var ju lite intressant kan man väl säga^^. vi satt och spela ett slags spel där man ska göra vissa beslut och sånt, och man lever på 1500-talet.

nu ska jag göra engelskan sen bär det av mot dagens höjdpunkt! :D

stress

har så mycket att göra idag! kommer absolut inte hinna.. ska börja med att laga mat, så vi hörs!

pusspusspuss

RSS 2.0