morsdag


Godsaker hos Farmor och Farfar :)

GRATTIS MAMMA PÅ MORSDAG. JAG ÄLSKAR DIG!

tillfarmor&farfar

tjatja, wow nörden häär. ska snart ut till farmor och farfar och äta godsaker.. eller iallafall kolla på godsaker ;)

plus att jag böörjar bli brun. det gillar vi!
plusplus, imorgon är sista veckan i högstadiet, grundskolan, dööden. I am Immortal!
fast ja, än så länge kan ju allt hända. nu ska jaag.. läsa lite midnight sun innan vi far.
härrrå!

wow nörd

walla! idag är det varmt. väldigt varmt. skönt är det också. så jag ligger här på altanen med en sjal överhuvudet och datorn, känns väldigt patetiskt, men jag har inget att läsa så tänkte dra några sidor Midnight sun här på datorn. det blir bra :)

imorse var det statslagsträning, som igår. ganska kul ändå, men varmt!

och just det. igår kom min debut i WOW. riktigt bra var jag. och CS körde jag med! datanörd incoming.

undra om man kan börja koka? inte långt kvar för mig i såfall..

ignore

JA! idag hittade jag avslutningsklänning. TOPPEN, och jag är glad :)

har även kollat på "vicky and christina in barcelona" idag med mor och sophia. pappa var nog med en stund också.
annorlunda som tusan.. men på nått sätt ändå inte dålig.

imorgon blir det Statslagsträning, och sen efter det vet jag inte.
nu säger jag iallafall godnatt, igen ;)

godnatten

hemma från fotbollen är jag nu! har duschat, ätit och nu är det grey's. plus att jag verkar tro att det redan är sommarlov, det börjar bli liiite sent nu för tiden, men men. imorgon blir det halv skoldag, halv dag lyssna på en man som var med i polen som satt i birkenau, och sen blir det Sophia och k-älv för lite affär kollning :) kanske man kan hitta en klänning tillslut!

nää, godnatt!

fotboll

japp. nu ska jag iväg på fotbolls träning. Första sen i sommras. är meega nervös. nytt lag och allt. önska mig lycka till!

tävling hos Rikauteliggare



här finns smyckena: cocoo.se
Här lägger du till en kommentar: Rikauteliggare.devote.se
va med och ge mig lite motstånd.


they

Som alla sagt, den klänning är inte så jätte sommrig... blir nog nått annat.

Anledningen till att jag inte uppdaterade nått igår var att jag var på Liseberg! längesen nu kan man säga! var där med ungdomsgruppen så vi fick 400 kr i lisebergs pengar som vi kunde göra vad vi ville med. Jag och alicia började med mat :) sen ville vi åka lite. köpte ett kupong häfte tillsammans eftersom vi inte skullr åka så jättemycket. Det blev Balder, Kanonen och Flumride. favoriterna lite sådär :))
Sen blev det glass och sockervadd ofc, och myste runt lite själva, och lite med dom andra. Mycket kul dag iallafall!

och innan Liseberg hade jag och alicia vart och kollat avslutningskläder, igen.. men inget är bra nog för mig, mycket frustrerande! Istället blev det solglassögonen, som jag letat så efter! :D tar nog kort och visar senare.

nu ska jag.. kolla på Grey's tror jag,. ska träna fotboll för första gången ikväll på en evighet! nytt lag och allt. lite läskigt :S

hej!

till träning

ska åka tidigare till träningen, så harl ite bråttom nu.. typ.
fick just en anning panik av att inte hittat klänning till skolavslutningen. Mina vänner har hittat jättefina, så nu är det bara jag kvar, som vanligt ;)
jag har väl kollat på några stycken. Har även avverkat ca 8 affärer, mest stora kedjor, så ska nog dra mig ut ur träsket och leta i småbutikerna. Ska in imorgon med vänner, köpa massa smink också. alltid kul att leka med det :D men först och främst, klänning. sen skor. höga klackar i taket har jag visst råkat gå med i också, ops, hihi. har lite presentkort och rabatter lite här och där.
om jag inte hittar nån så får det väl bli den jag sydde, den skulle funka om ingen annan gör. kommer ni ihåg?


eller? den kan man väl ha ?

var det jag som var smart?

jag var sten cool när vi skulle hem idag. "ärsch, musikpappret är hemma såklart. solklart!" jo men visst ligger det här hemma, eller vänta var det alicias papper vi använde sist? det var det nog! GRATTIS..
men sen så är jag ju faktikst gaanska så smart, kom på att det fanns på Fronter, All-The-Time. så har slösat sisådär.. 3 timmar på ingenting, eller grey's :) men det går bra. två timmar säger vi väl då. och det känns lite sådär halv kul.. men men, nu, och en timma framår blir det plugga! FOR THE SCHOOL. höres

bubblebaby

ja jag ångrar att jag inte åkte till dig igår Sophia!....

idag blev jag äntligen klar med min klänning, igen. men nu är den verkligen klar! insydd och allt, sitter mycket bättre nu :)

idag blir det plugg.. har musik prov imorgon. klassisk musik, lyssnar test, yey... ska försöka göra mitt bästa.
och ikväll blir det tränning. dam/herr blandat. kuuul :) måste träna inför helgen då det blir statslags tränningar.

nä, jag tror jag får dra ett grey's innan jag somnar!

btw, såg att Robinsson hade final, till helgen antar jag.. haha jag har inte sett ett ända program. det har gått snabbt!

skills

en trött fan sitter framför datorn. jag som behövde plugga, men icke. det blev typ två eller tre grey's avsnitt istället, glömde hålla räkningen, hihi.
nu blir det dusch, och kanske bestämma kläder inför imorgon, skönare på det sättet, slippa imorgon :)

sov gott!

nytt i bloggen

fixade ny header. Den andra hade jag glömt av att jag bara hade som "under tiden"- header. Den stannar väl ett tag tills jag orkar göra en fin, den funkar än så länge. Gjorde även en beskrvning av min blogg och byte bild.(beskrivningen finns under bilden, klicka på juliath. förändring är bra.

mat.

TAKE A PEACE OF MY HEART HONEY

vädret är fortfarande fint, men blev lite hungrig så gick in.
Tänkte kolla in på Bubbleroom.se och kolla lite klänningar inför skolavslutningen. dom har rätt många fina :) har rabatt där också, så varför inte använda den?

så här såg jag iallafall ut idag, längesen sist.


solglassögon kofta h&m, linne leggings GT, skor vagabond.
skönaste linnet ever! slapp och bra för en måndag.

nu blir det potatiskrocketter med masssa sallad, och grey's såklart!

i can't take the speed

det känns som att det var igår jag skrev att det var måndag sist? knasigt.. :S

men men, here we go again. sluta tre idag, ingen franska, så dagen blev helt plötsligt rätt okej! jag och evelina köpte glass och satte vid en husvägg  här i krokarna och åt och solade, mysigt värre! :)

nu ska jag ut i solen och läsa nya bubbleroom magazine och VR. plus att, klantig som jag är, lyckades få en sticka i fingret.. bort med den!

höörs senare då vädret blir sämre :) over n' out!

godnatt

aaah. söndagen är slut och skolan väntar efter sömn. trött, det är vad jag är.
idag har jag iallafall: lockat HELA mitt hår! tog tid, men var rätt kul. testa lite inför skolavslutningen. sen har jag kollat på massor av Grey's (två nya skivor kommer nu ellinor) och så har jag hjälpt pappa dra grenar.. jobb är inte min grej, he he.

nu ska jag iallafall gå och lägg mig, läsa lite svenska bok.. blähä, jag vill ha Twilight nuuu.

godnatt!

sunday morning

slog 10 periods besökare rekord igår, patetiska siffror, men ändå! :)

det blev inge vidare väder idag ju.. jag som ville soola. det får bli en annan dag. Istället får det bli Grey's, locka håret (testa lite är alltid kul) och kaanske kanske liite plugg. sånt är ju också alltid bra om man får gjort.


nähä, bilden ville inte bli rätt idag heller. Men såhär underbart var vädret igår i Gbg, om någon kommer ihåg :D
(BLÅTT)

let me sign

några fler grey's avsnitt är avklarade :) man kan ju inte sluta kolla!
men nu slutade jag ändå, spara några tills imorgon ;) sen behöver jag sova!
så godnatt


hemma



nu:

HAVET OCH PIZZA :D

lovlovlov

är det inte underast med lov eller vadå? min lediga dagar spenderade jag först, hemma och gjorde ingenting tills evelina kom. då fick jag panik på min garderob eftersom den var tom. Vi kom iallafall iväg efter en stund till vår kära vän Ylva. hem till henne, låta henne äta och sen iväg på äventyr.
Det blev muffins bakning klockan ett för att evelina var sugen? vad är det liksom.. gott var det iallafall. sen 101 dalamtiner då jag fick ligga och skratta själv medans dom andra sov, haha.

Vi vaknade iallafall upp på fredagen med trötta ögon. dags för frukost! efter frukosten gjorde vi iordning oss för att åka in till göteborg. fick bråttom till bussen. ar nog aldrig varit så snabb i hela mitt liv!! tio minuter förvandlades till tre och vi hade tid över innan bussen kom. hoppa på tåget och inne. Där var vi effektiva må ni tro, eller inte. hittade saker gjorde vi iallafall! och fyndat har jag gjort, på nått vänster. Det blev jeans, chinos, linne, t-shirt, kjol och hårband. Dock ingen kjol som var hela resans menning, men men. det finns fler dagar i veckan.

nu sitter jag här, det är lördag och solen skinner. alltså på med minimalt med kläder och ut på madrasser :) höörs.

,



Världens snyggaste människa? detta är iallafall världens snyggaste teckning! hittade den på google, vet inte vart den ursprungligen kommer ifrån eller vem som gjort den, men snygg som attan är den!

ta tag i dagen

idag är jag skräp... borde fresha upp mig lite och ta tag i dagen innan det är försent.

sen så saknar jag O.C så det skakar om det! :')

torsdag :)

vaknade upp och trodde det var lördag, och när jag väl kom på att det var torsdag blev allt genast mycket bättre :) härligt. sov länge också. gott gott.

nu  kollar jag på weeds och ska snart ta hand om mosters dator, få det gjort. sen senare blir det kaaanske fotboll och ikväll blir det ylva :)

so long

sova?

sången gick bra. var där i två timmar, men det kändes knappt som en. riktigt kul var det. bara jag och alicia var där och så sjöng vi maaasssoor :)
sen god mat med glass och jordgubbar till efterrätt.

nu är jag riktigt trött, ska kolla lite Weeds och sen sova. Grey's avsnitten tog ju tyvärr slut idag så hoppas att jag kan låna nästa så snart som möjligt!

nu är det då lång helg som gäller. torsdag, fredag, lördag och söndag och är helt fri, nästan inga läxor. så imorgon blir det kaanske fotbolls träning, och ylva förhoppningsvis :)

godnatt


.



It was like coming up to the surface. I was drowning, and you saved me

Dålig dag.

vaknade upp på fel sida idag. var trött som en get och råkade försova mig. fick sen gå, plus att det regnade. i skoaln var det först franska där vi hade nationella! dålig start på dagen. sen har jag bara varit trött och tråkig hela dagen.. så nu ska jag gå och se om jag kan hitta nått socker kickande och sen blir det sång halv 7.


denna dagen borde vara bra, nu blir det ju lång helg!....

tisdag

lite stel i bena är man nu. har spelat fotboll idag. första gången på nästan ett år! hur kul som helst. det var  då DM och vi vann två av tre matcher. gick tyvärr inte vidare, men men.


på order från ellinor ska jag nu gå och dra ett grey's avsnitt ;)


godnatten

imorgon är det dags. fotbolls DM och jag är ändå hyffsat taggad. har gjort pasta sallad och så nu är jag typ fulländad!
och benskyddena hittade jag också. så nu ska jag bara sova, godnatten!


måste hitta mina benskydd!

för imorgon är det fotbolls DM. Varför händer detta varje år? alltid samma visa. man lägger dom på ett genialt ställe, och nästa säsong så hittar man dom inte. då får man köpa nya. nä, inte iår. jag ska, om så behövs, riva hela huset för att hitta dom. till min hjälp har jag Kings Of Leon. aaaaasssbra! :)

hejdå so long

enda dagen!

det luktar gott här i huset vill jag lova! yamyam :D
är hungrig så mat passar bra.

för övrigt var denna dag den enda dagen i skolan för min del. super skönt. inte tänka läxa.
iställer tänker jag slappa hårt. riktigt mycket. lite greys's, lite midnight sun, och massa sömn. och mat såklart!

håller på att decka här nu, så hejdå!

twilight söndag

idag är det som många säkert vet söndag. en förvisso tråkig dag, men idag var den helt okej. till en början var alicia hemma hos mig. vi åt, pluggade och kollade Twilight, mycket bra början! sen åkte hon hem. då kollade jag vidare på Twilight och även på extra materialet :) gör mig glad!<3
nu är klockan åtta och jag mååste plugga franska, och duscha. nu.

sen blir der nog lite Midnight sun läsning på det. Twilight ur Edward pov :))))) ni kanske fattar att det är bra då? hihi

okej, slut på twilight hysteri här.

imorgon är ända dagen jag går i skolan denna veckan. tisdag är det nämligen fotbolls DM och på onsdag är det marstrand. sen är vi ju lediga :) sen återstår bara två hela veckor och två dagar!


kram på er!

grattis norgee

och norge vann! en söt kille det där, otroligt :)
men jag kollade inte. Det blev 3 grey's avsnitt istället, ooohhha. bara ett kvar sen, på denna delen. hihi

nu ska jag läsa midnight sun (LLLLLLLLLLLLLLLLL) higigighghgigihi. jag är trött. godnatt

hemma efter gbg

nu är vi hemma :)

haft en mysig dag! jag och pappa har varit runt vid eriksberg och slottsskogsvallen för att heja på mamma och Sophia. Jätte duktiga var dom!

det var ju fint väder också, till en början. sen höll jag på att frysa benen av mig, då jag var bar bent för första gången i år! :) längtar till liite varmare dagar och då man kan gå bar bent ända in på natten..

nu ska vi äta middag som pappa och jag lagat. Grillad kalkon, rotfrukter, tsatziki(stavning) och sallad.
 lite bilder kanske kommer sen, om jag inte deckar framför nått grey's avsnitt ;)


kram!

varvet

snabba puckar. In till GBG och kolla på när mamma och Syrran springer varvet medans jag o far åker runt och hejar (Y)
heej då.

00.37

dagen är över och kvällen har varit bäst!
spenderade den med mina älskade vänner <3



okeej, bilden ville inte. ni får helt enkelt virda på huvudet istället.

GODNAT

vill inte tänka framåt men är liv rädd att fastna här

Och idag blev klänningen klar :)) äntligen!
den blev bra och jag är nöjd. Den är lite stor och så men bandet gör att den sitter bättre.
ja, den är då som en korsett på överdelen gjort i ett lite stretchigare (stavning?) tyg. underdelen är gjrot av ett jerseytyg, alltså lite "hårdare". gjorde veckat på den för att det skulle bli lite mer utåt stående, lite mer babydoll aktigt. sen då ett silkes band i turkos.


är själv hemma så bilderna blev ju lite sådär ;) men det får gå.


på till skolan

nu ska jag snart iväg till skolan. är trött som en sko. blev lite för sent igår, och lite förtidigt eftersom jag glömde duscha igår, så det fick bli idag..*intressant*

idag blir det engelska, musik, lunch, matte, syslöjd (<3), ea.
kärlek på syslöjd för jag kommer nog bli klar med klänningen :D wiho!

nä, hörs ikväll, då det blir Twilight med sophia o mamma, hihi.

!

omg. omg. omg. omg. OMG.
förlåt men, GREY'S ÄR BÄST NU! allt händer, jag älskar detta programet. kanske mer än code black. galet bra. pirr i magen :))

på riktigt

nu är jag klar på riktigt :) gott!
så nu blir det lite blogg kollning, musik och senare grey's :)


NEOOOOOOOON

KLAR

snart iallafall :) bara reflektion o slutsats kvar, sen är jag rätt FRI för kvällen (hej grey's)

torsdag

nu är klockan halv sju och jag har bara skrivit lite mer än en halv sida.. och the hills kollade jag också på ;)
nä, ska få ihop minst en sida iallfall, och sen allt det andra, reflektioner, slutsats och jämförelse. sen får det vara klart. måste bara tänka framåt när detta är gjort, FREEDOM.

all you need

igår hände nått med Internetet här hemma så var intei nne på hela dagen. men bra var väl det eftersom jag hade prov idag så fick lite gjort. har varit uteo ch solat några dagar nu också. sköönt kan man kalla det!
Förövrigt tillbringades går dagen framför 3, om inte 4, grey's avsnitt. underbart igen :)
och sen var jag i kyrkan och sjung. sjukt kul som vanligt med knäppa människor.
 hade redovisning med Polen igår också. jösses. Första gången gick verkligen inte bra alls, och synd var väl det att min svenska lärare var där. "och dit åkte dom.. och dog." Jag och Alma var väl inte riktigt på G ;) men men, det var ju det dom gjorde. andra gången gick bättre.

nu ska jag iallfall försöka skriva lite. eller intel ite, allt faktikst, det ska ju in imorgon.. :S lycka till.


just det, The Hills har jag inte kollat på än!... nej julia...

jag säger bara det. Galet! här håller jag på att få en pinne i huvudet men fick hoppa undan i sista sekunden = suddig bild. tack simon ;)

hjärta




nä den fastnade ju inte så bra på bild. men i verkligheten, då är den ganska fresh ändå.


 jag sitter iallafall här och lyssnar på Moulin Rouge låtar. alltså inget plugg, men men.
nu blir det dusch + grey's bby!


KÄRLEK PÅ GREY'S

19.49

idag har jag faktiskt varit ute på altanen och pluggat. tog alla madrasser och la på bordet. Sen låg man där en timma, och jag tror faktiskt jag blev liite brun! WIHO.
asså, plugga genom att läsa ett häfte om och om igen är nog det tråkigaste. Det är ett smart häfte, men ett tråkigt. man kan inte vara duktig och skriva ner det viktigaste, även om jag gjorde det ändå, så går inte det. men men. läsa bör man, annars dör man.
  och apropå läsa vill jag väldigt gärna ha twilight boken nu.. mamma nu!

har lite läs paus som ni kanske märker. Tänkte göra en kjol av ett par gamla jeans, bara sådär. har två allternativ.. och jag känner för att kolla på björn!

hörs senare :)

fade away

NP i kemi som gjorde idag var sinnes. ärligt, sånna grejer kan bara lärare. G grejerna kunde man väl, men inte resten. haha, intressant. var klar med det vid 9, man skulle sitta till klockan halv 11, men jag vet inte många som gjorde det. vi kunde ha fått ledigt från 9 till 1, men icke. min lärare fixade så att vi skulle kolla film på no:n vid 10 i 12. så det blev att stanna. rast hela dagen (Y)...
 sista lektionen var syslöjd. Bra grejer det där :) snaaart klar med min klänning. bara fixa små kanterna och göra klart midjebandet, hihi :)

nu fick jag ont i huvudet och behöver plugga, men kollade på ett grey's alldeles nyss och det slutade ju olyckligt, MÅSTE KOLLA NÄSTA! :S gaah

nej inte nu.  plugg.
träning sen också, -.-

grey's

pluggat i en timma = skrivkramp. nu orkar jag inte vara dutkigt mer, därför Grey's nu! WIHO :D

i am cut

måndag måndag... hela denna veckan kommer bli plugg... imorgon är det NP i no, på onsdag är det franska, svenska tal och redovisning med polen (!), på torsdag är det so-provet och på allt detta ska jag göra en uppsats i idrotten som försvann med förra datorn. ett arbete som tog ett halvår att skriva typ 3 sidor ska jag nu göra på 1 vecka! lycka till.

sen är dator hur jäkla seg som helst! kommer inte in någonstans :(

sen är jag hungrig, inte ätit sen lunch och trött efter helgen. plugga nu va det ja...


jaa, denna bjuder vi på tusen ggr om. Men, GRR på läxor och skolan. jag ska slå det med en pinne!

you really got me going

nu är jag hemma igen. Har varit i K-älv och ätit middag. det blev italienskt, tre rätters. jösses vilken söndags avslutning :D hihi

nu när jag är mätt behövs bara en dusch och läx läsning. kom på att imorgon är det tal som gäller, på tisdag är det NP i no, onsdag redovisning för toleransen, torsdag so prov. alltså har jag lite att göra.

men först dusch. Sen, jag känner mig väldans duktig förstår ni.. jag har nämligen lyckats spara mig en kant på varje nagel, förutom en. så nu är dom ljust ljust rosa som jag ska måla röda blommor på efter duschen :)


Middag på "Il Trullo". Panna cotta himself.

f sunday

kom just på att det var söndag, och söndagar gillar vi inte... det går inte att plugga på söndagar, men idag måste (!) jag plugga. har ett mega stort prov på torsdag om första, mellantidskriget och andra världskriget.. massor att kunna och rätt viktigt skulle jag tro.. men hittar ingen motivation, fast om ett mvg står på spel så borde det väl räcka som motivation?

i vilket fall som helst måste jag först hitta häftet ;)

och ja jennie, snart kommer vi!


plask plask

9 maj

hela dagen har gått, och den har varit väldigt bra!

imorse, eller klockan ett, var jag på konfirmation. skulle "hjälp sjunga". haha, det är rätt kul :)
efter det följde alicia med mig hem och vi började med att spela guitar hero och sjunga singstar. när vi tagit slut på rösterna i "don't stop me now" bestämde vi oss för att göra negerbolls smet och kolla på harry potter. femma fick de bli :)
 när den var fördig kollade gick vi ut en stund. kameran fick följa med såklart. så det har blivit en riktigt fotar kväll, eller alicia har faktiskt ståt bakom kameran och jag framför, för en gång skull. hihi.
 sen blev det lite da vinci koden och lite youtube och bild redigering. 
 
och imorgon blir det nog plugg, förhoppningsvis Twilight och så lite cykling skulle jag tro.

här är lite bilder från dagen :)


alicia utanför kyrkan, innan konfirmationen


jag letade fint ljus, och hittade det uppe i ett träd.


ingen sol, men en pinne. kan la köra på en dagens här då ;) city stövlar från new york, leggings från lager och klass tröja (Y) så får man också gå runt.. om man är hemma i skogen.!


haha. katalog bild. eller nått sånt. avslutar dagen.

KRAM


myskväll

nu blir det somsagt myskväll med nachos, godis, Sophia, "step brothers" :)))

plus: TWILIGHT FINNS NU I MINA HÄNDER! :D WIIHO

tack sophia!

starlight

jiipppii, helg!
jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna men men. Sophia kommer sen och då blir det film och nachos! :)
nu blir det lite mellanmål och ett Weeds avsnitt.

god fredag!

you used to call me

yes! klar med so:n. blev väl rätt okej verkar det som. Får se vad magister säger bara.
nu sitter jag här och lyssnar musik som vanligt. bra avslutning på dagen :)
godnatt!

dagens bild



här kommer visst en "dagens bild". tror inte jag haft det förut. men ärligt, längtar man inte tills den 20 november eller vad ? :D NEW MOON BBY! ååh, blir helt euforisk bara jag tänker på det, och boken. snart blir det dom engelska versionerna. *lycka*



gillar denna låten, så Twilight på nått sätt. Fanns inte i någon bra version, så det fick bli denna video ;)
bara lyssna, den är härlig.

som om du visste

sicken flumdag! har varit helt borta hela dagen och inte gjort något på lektionerna. Somnat har jag gjort. men inget annat. såå himla skönt att vara hemma nu iallafall. Synd är bara att jag har so inlämning tills imorgon. är klar med faktan men nu är det jämförelse som gäller. Det är inte det enklaste att jämföra förintelsen, speciellt inte när man är helt tom i huvudet och behöver sova. Det kommer nog inte bli klart tills imorgon..

over and ut for now.

when

har bara varit hemma en snabbis nu och kollat på det sjätte 'the hills' episoden :)
ska iväg och sjunga nu snart hela kvällen inför lördagen.
har ingen ork idag. heej!

tävling



tävla här

tisdag

hemma efter en tisdag!
först NP i matte. gick... nja. efter skolan åkte jag in till Sophia, hon följde med mig till frisören. Där åkte typ hälften av håret kvar, ändå är det bara ca 5 cm kortare (Y). Hem till Sophia igen och äta middag. Sen toleransmöte, handla, hem, äta. Nu sova.

hörs imorgon!

godnatt, snart

sådär ja! nu är dagen snart slut och lite läxor har jag allt fått gjort :) nu ska jag kolla lite klädr inför imorgon. Och sen sova tidigt!
godnatt

tomorrow you'll be thinking

Mina föräldrar kommer hem nu, eller senare.. skulle ju laga mat men.. nä. blev inget med det. Istället ska jag ta lite potatis krocketter och lite kycklign och äta :) mumma!

Nu är talet klart också! Det är ett kort tal, fick inte vara mer än 3 minuter, så mer får jag inte in.
Nu ska jag lyssna Erik hassle och laga mat till mig själv! hihi

mat

Måndagens skoldag är över n' out! och skönt är väl det.
nu ska jag ta något att äta, mamma ville att jag skulle göra soppan, men orkar man? får se.
sen har vi nationella i matte imorgon, får la plugga lite där med. plus att jag ska göra mitt svenska tal också! och lite so:n utsats på det. I vilket falls om helst, MAT!

weeds

mera Weeds :D kolla här om du vill.

jumpsuit



denna underbart söta jumpsuit från Gina skulle jag nog vilja. eller någon liknande. Sucktar fortfarande efter den jag hittade på Lager. men men, time to go on, med dena :)

she a winner, winner

hjälp! klockan är snart sex och jag har då inte gjort någonting idag!!
bara suttit framför datorn, kollat på några Weeds avsnitt, lyssnat på musik m.m. men det kan väl vara skönt det med ibland :)

nu har jag freshat upp mig lite, i brist på saker att göra. har även kollat på lite kläder som ska göras om och så.
plugga lite också kanske, behövs...

GUUUULD!

VI VANN! :D Guldet och buklan är i mitt rum, och fy sjutton vad gott det är!
vi började med att komma trea (!) i gruppspelet. Sen i kvarten vann vi med 5-2. Då var vi vidare i semi. Där vann vi med 3-2 mot frölunda. Den matchen kändes sådär, men vi vann iallafall. Då blev det helt plötsligt dags för FINAL! :D

Finalen var hel häftig. Det var mörkt, musik, lampor som blinkade och efter som jag var lagkapten fick jag springa först in på plan. Kändes jättekonstigt.
 Matchen var överdrivet spännande ;) dom ledde med 2-0 efter första perioden. I andra perioden fick jag in ett mål. Men strax därpå gjorde dom ett igen. När det bara var ca en halv minut kvar fick vi in ett mål till! 3-2 stog det då. Vi fick ett frislag snett framför mål ute vid sargen och jag visste att det bara var ca 10 sekunder kvar, så jag la en kort pass, och när  det bara var 1 sekund kvar gick den in genom ett skott av Michan via Jossan tror jag! 
 Då blev det förlängning med 5 min. Om någon gjorde mål så vann dom. Dock var det ingen som gjorde nått mål så det blev istället straffar. 5 var. vi satte 4 och dom satte 3, så där med var vi vinnarna!
Första gången jag vinner Guld, och det gjorde ju inte saken sämre att jag var lagkapten eftersom jag då fick hämta bucklan :D plus att jag blev matchens lirare.
 Första gången detta laget spelade med varandra, och efter bara en helg vinner vi GBG-cup.

Nä, tjejer, SKIBK, VI ÄR BÄST!

GBG-cup

en innebandy helg denna helgen med! gårdagens matcher gick väl både bra och dåligt. förlorade första med 2-0, bara skit mål dock. andra vann vi med 2-1. Idag spelade vi en match vid halv 9. Där blev det 2-2, även dom målen som dom fick in var skit mål så det kändes lite sådär. Nu ska jag iväg igen. Det är dax för kvartsfinal! ska bli kul.

är sjukt trött nu bara, men vi kör ändå :) det sista vi gör nu.


måste skynda mig nu. kram!

Sooola :)

ligger ute på altanen och solar :)) underbart !
ska skriva lite på mitt hyllningstal nu tänkte jag. Så det blir klart i tid för en gång skull.
Hej så länge

första maj

är det inte idag man får luras? "maj maj måne jag kan lura dig till skåne" ? hm, det bara slog mig.

är trött som tusan idag. somnade vid 2, vaknade vid 9 och kunde itne somna om. usch. då blev det mera Weeds avsnitt och frukost på det.

Nu har mamma gett mgi jobb. Dammsuga huset och vika min tvätt. Har grymt ont i ryggen/axeln också...

och ikväll blir det tyvärr ingen Marstrand, utan det blir bara GBG-cup! :) ska bli kul det med!
Nej dax för att städa. hörs!



Jag hittade månen igår, kan ni se den? :)

VALBORG

nu är jag hemma efter en helkväll med Valborgs firande. välkommen våren helt enkelt! först middag. bacon lindad lax med spenat, potatis, jättegod sås ooch sallad. looovely! sen rabarberpaj och glass efter det.
 Vid kvart i 10 åkte vi till Rörtången där en 15 pers var. Grillning och myspys ända tills nu. Trevligt folk och allt sånt där. Man märkte knappt hur kallt det plötsligt blev.

Nu sitter jag och kollar på bilderna från Polen som jag fick idag :) ska även ta nått och äta och kolla på ett Weeds avsnitt innan sängen väntar.

hörs imorgon!


RSS 2.0