sommarvärme



jag menar, varför har vi inte sånt här väder? Knall blå himmel, en sol som står högt, vindstilla och minst 25 grader varmt?

film marathon


tre bilder på en lekande Julia från i våras. ser ut som att jag är 12 eller nått, haha.



japp. Nu, klockan halv fem kom jag hem från att ha spenderat nästan ett helt dygn med tre knasiga typer.
Det hela var sagt att det skulle vara någon form av film maraton, och det kan man ju säga att det blev.

vi kollade på 6 filmer totalt. en väldig blandning! The grudge, Harry Potter 4, Björn Gustavsson, Hajar som Hajar, nån film jag glömt namnet på och Tristan+Isolde.
 Den första filmen blev jag själv väldigt förvånad över att jag kollade på, hatar skräckfilmer!
efter den var det skönt med lite lugnande harry potter och humor på högnivå a la björn. Tecknat på det var helt rätt, och sen en romantiskt film, då alla utom jag somnade, haha. Avsluta med lite action idag på dagen, Tristan + Isolde.

nu är man trött, ofräsch, hungrig och skum.. men glad, har haft riktigt kul! :) riktigt konstig humor, så mycket skratt åt igenting. sånt gillar  vi!

...

woho. äntligen har jag tagit tag i bilderna från staterna! håller på att lägga in på usb nu, krånglar dock lite.. :/
men snart så har jag ett helt tomt minnes kort! så då kan jag börja använda min kamera ordentligt igen, haha.

update: okej, det krånglar mycket.... ORKAR INTE!

godmorgon


New York foto: jag





You got it, You go it
Some kind of magic.
Hypnotic, hypnotic
You're leaving me breathless.
I know in my heart it's not you..

Eyes on fire

en av mina absoluta favorit bilder från USA resan.


önskar att ni kunde fått se den i större format.. foto: jag

HALO

har en seg dag idag. MoP åker snart. Så då blir eget mer gjort heller, haha.
därför bestämde jag mig för att spela lite piano. Tycker att Beyoncés Halo skulle vara fin i en piano version, så nu har jag lärt mig det. hihi. och det är kul så nu ska jag testa fler låtar.
men först, diskmaskinen, wiho.

a lunar eclipse, a new moon

vaknade imorse och bestämde mig för att gå ut och springa. Kom hem, duschade och åt frukost. har varit tillräckligt duktig idag tänkte jag, så nu sitter och och kollar på Twilight. :)


One thing I truly knew - knew it in the pit of my stomach,
in the center of my bones, knew it from the crown of my head to the soles of my feet,
knew it deep in my empty chest - was how love gave someone the power to break you.

utdrag från New Moon-boken :)) foto: jag


GODNATT

nu  behöver jag verkligen sova! såhär trött har jag inte varit på länge.


Bild från Road Tripen i Usa..

I do not hook up

åh vad jag är bra. Nu har jag gjort mat till min lilla familj. plus att jag har varit en stor tjej och renat bland gamla grejer. riktigt hård har jag varit. vad får stanna, och vad får inte. Nu balanserar jag om jag ska ut och springa dag, eller ta nya krafter i natt och ta det imorgon bitti ? har rejält med ont i huvudet nu, så hoppade över tränningen med laget, tar och gymmar på torsdag istället.

jag tror jag ska återgå till att rensa. vill så gärna få bort grejer så det ser lite mer städat ut.. jag tror jag behöver mer lådor!
hitta också en gamla dagbok från 2004. Mycket problem man hade när man var liten!haha. och många hemligheter.. men som sagt, problem blir mindre när dom delas med någon, tvärtom är det med hemligheter.. så den ska nu brännas. här tas det i med hård handskarna.

smell u laterios

The Hangover

Baksmällan ojha! riktigt bra och rolig film :) haha, min kusin hade gett mig väldigt höga förhoppningar då hon tyckte det var den bästa filmen hon sett. Så bra tycker inte jag och Alicia den var, men den var iallafall grym! :D

själv har jag en hangover av trötthet. kom hem vid två inatt, och vaknade tjugo i 10! typ 8 timmar är det ju i och för sig, men jag behövde sova mer. ikväll ska jag försöka komma i säng tidigare, om det går..
låg i sängen tills klockan var halv 12. och nu två timmar senare ska jag väl försöka ta tag i dagen och göra något bra av den. Typ städa eller fixa i rummet. det behövs alltid.. Ha en fin dag så länge.

monday morning

drar till alicia. Vädret här idag är regn regn regn. så jag tror det blir slappa, stan eller bio :) ha en bra dag!

heart

klockan är 02.16. man kanske ska sova? synd bara att jag inte är trött.
imorgon blir det lek meed alicia igen :) stan förmodligen.
och nu ska jag fortsätta vara pigg, kramis

-

nu ska jag ut till havet och bada och ta vara på solen :)

Statue of Liberty

klockan är 12, vädret är fint idag. Drar väl ut till kära havet idag. Får ju ta vara på det fina :)

tänkte jag skulle lägga ut lite mer bilder från usa. Vi är fortfarande i New York, kom ju bara till första dagen. men ni har ju sett åtminstone en bild från Empire state, så nu kommer lite från frihetsgudinnan.




bild 1: Herself. Mäktig kvinna ;)
bild 2: Fint med Nedre Manhattan i bakgrunden.
bild 3: Vykort från förr.
Alla bilderna tagna av mig

känns konstigt att jag har varit där när jag tänker. Jag? på Manhattan? nää nu skojar du..

nog med nostalgi för studen. kommer nog mer bilder sen. Jag har fortfarande inte rensat eller lagt över dom till usb, så minnes korten är fulla fortfarande, haha. Därför kommer inga nya bilder än. meen, dessa bilder räcker ju långt ändå!

I know I do

såja, en timme senare och jag har blivit uppdaterad på Twilight fronten. Kollade på sneakpeaksen förut och ojoj! glädjetårar kom, hahahaha. Är man Twilight fan så är man :)
jag läste ju klart new moon för några veckor sen, alltså denna gången på engelska. ska börja läsa twilight nu också, och sen dom andra såklart. Jag läste lite ur trean förut, vill läsa den igen! och midnight sun får man ju inte glömma heller!
okej, lite väl mycket nostalgi, och lite väl mycket Twilight. haha :)

nu blir det mat och en film. ignorerar vädret idag lite grann. Funderar bara på vilken.. Twilight? ;) hihi


visst längtar man till November??. I know I do.

städade rum

jag har en sån fruktansvärt kul spegel förstår ni. den är i tre delar, och när man sitter ner på golvet som jag gör nu och kollar in i den så kommer näsan rakt i en sån spricka, och då försvinner den! så man ser ut som en.. jag vet inte vad! nått vääldigt missbildat.

mm. så kul har jag. Jag har städat klart nu iallafall, till toner av häärlig musik. Jag upptäckte just lite nya låtar med Lily Allen. jag har alltid stört mig på henne men vet ni ? herreguuu vad bra hon kan va! Lyssna bara på dessa goingar. svängit som tusan.
 
Not Fair- Lily Allen

Fuck You- Lily Allen

jag vill kolla på en film. synd att vädret är så bra..

oh take me back to the start

Gårdagen med alicia blev bara bra. Vi gjorde smoothies a la tropical café, riktigt gott alltså :)
det blev även lite mafia och annat mys.

idag ska jag städa mitt rum. det är mindre mysigt nu kan man säga. inte städat på länge! hur länge vill jag inte säga, haha.
och ikväll blir det en springrunda med alicia och pool efter det, förhoppningsvis.


Världens godaste Smoothies!

lekfullt


oh, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. :s

nu ska jag sova. klockan är snart ett och jag ska till pussy med jordgubbskrem imorgon! WOHO :D
jennie undrade om det var nått fel med alicia, eftersom jag skulle dit med jordgubbskräm, men nejdå, det är bara sån jag är.

sitter och lyssnar på jackson 5, men låten tog slut..
jessus vad trött jag är! GOdnatT

yo

resan till Lysekil gick bra. Den var väldigt blåsig(!) men vi kom fram hela och glada. Dagarna där var hur mysiga som helst, synd bara att vädret var.. massa regn. Köpte heller ingenting. men men, inte alltid man hittar nått.
Resan hem var värre. mycket värre! det började regna när vi kom till färjan. när regn kläderna var på och vi kommit en halv timme på vägen så började regnkläderna läcka in. då fick evelinas mormor komma medregnkläder. så två timmar senare kom vi ifrån lysekil, och vi var hemma vid tre. då var man inte torr direkt.. herre guuu.

Vid sju var det tränning. Höll på att somna vid mat bordet, men knapprade mig dit ändå. Gymmade i en och en halv timme! det piggar faktikst upp, och roligt är det :) jag kanske är lite konstig.. ?

nu är jag hemma iallafall. väntar på bilder från evelina från dagarna i lysekil. min kamera fick vara hemma.. :/

seeeenare

we sing. we dance. we steal things.

nu drar jag och eve till lysekil. Ska bli himla mysigt, det är bara resan dit jag oroar mig för ;) haha

lyssna på lite go musik medans jag är borta:



over n' out

woho

det var roligt. riktigt roligt! :)

vaknade hos Sophia imorse. Bakade scones och drack te och kollade klart på filmen. "hur man blir av med en kille på 10 dagar". Sophia fällde till och med några tårar, hihi. Sen fläkte jag runt och kollade outfiterna till dagen. blev tillslut nöjd och åkte med bussen in till da city. Där träffade jag dom andra och vi gick in för att vänta.. och vänta.. och vänta.. och sminkas.. och vänta.. och prata.. och fixa håret(även om jag fick en dålilg som bara  plattade lite dåligt).. och vänta.. och sen plåtas! där var det snabba puckar som gällde. Vi var två och två som plåtades så när den ena plåtades så byte den andre om osv. Tre omgångar gjorde det i och ja, det var väldigt kul även om det var så hej och hå. med mig hem fick två bilder hänga med. Dom var rätt dyra.. och jag vill ha min pengar till nått  annat än en bild, ska ju till Lysekil imorgon :)


jullisbullis så att säga


jag, evelina, alicia. KÄRLEK!

jaa, så kan det se ut :)
Som sagt, imorgon drar jag och evelina till en lite kuststad som heter Lysekil. där blir det mys tills på onsdag eller torsdag. 

ha det!

the studio

nu ska jag snart in till stan för att göra det jag snackade om igår. Vara modell för en dag med evelina och alicia :) ska bli himla kul. lite läskigt, men kläderna är fixade och allt annat med så känner mig rätt lugnt.

har haft en super mysig kväll/natt/morgon hos syrran. Film, te och scones :)) tack lovely!

hörs ikväll, då får vi se hur det gått, och om några bilder kommer med hem.

2 skor senare

hemma nu. eller har vart en stund.
haft en riktig mys dag idag med Alicia. Vi gick runt i butiker och bara kollad, pratade och var så vi kan va i några timmar. Jag kom hem med två par skor och lite armband. och en maassssaaaa glass åt vi :)

nu sitter jag och letar ut outfits tills imorgon. Har tagit en klänning- & jeans/linne-outfit, bara en till. Ska lite senare ikväll åka buss, igen, in till syrran och öppna för henne. ska sen sova där. mys dagen fortsätter!
ska ta och kolla efter lite inspiration till sista outfiten som jag hoppas blir lite speciel om jag hittar nått. sen ska jag fixa naglar och duscha och allt det där fin liret ;)

hihi. HEJ!


"det blir nog en bussdag idag"

jag tänkte jag skulle göra något av min söndag idag, så jag och alicia åker in mot stads hållet för att leta öppna affärer. Vi ska ju göra roliga saker imorgon, så därför behövs lite stuffs. och ikväll blir det nog att sova hos sophia :) måste öppna för henne när hon kommer hem.

nu blri det lite.. brunch och sen åker vi.

--

mycket bloggande idag, men nu råkade jag fastna i min egen blogg, haha. kollade från början och läste om mitt 2008. Det är knappt så man kommer ihåg det.

tillbaka till garderoben!

who cares?

haha jag vet.

pizzan var god. Och m&p kommer hem tidigare än jag trodde, typ om nån timma eller så.. jag trodde jag skulle få tillbringa mer tid för mig själv.

jag har bara kommit en och en halv låda. Alltså vad gällande att rensa garderoben. det känns ju lite sådär, på sex timmar. Men jag har tid, hela sommarlovet! dock har jag fortfarande knappt plats. 4 par strumpor och en t-shirt har hamnat i vinter-klädes-lådan, och en.. t-shirt kan man väl itne kalla det.. men nått åt det hållet, har hamnat i slänga påsen. jag tror jag får jobba lite mer på linne högen, just nu kan jag inte stänga lådan pga av den högen.

efter garderoben så ska jag börja rita på t-shirt tryck. har massa ideér i huvudet som vill ut, innan dom försvinner. sen ska jag fixa lite med bilder från usa, och kanske lägga ut nästa del här, också ska jag se om jag kan skicka iväg lite bilder till framkallning! :)



New York, vy från Empire State Buildning 2009.
Foto: Jag

back 2 work!

jump up that sofa

det gick inte så bra med garderoben.. jag tror jag behöver lite mat, hemma gjord pizza låter bra i mina öron när m&p inte är hemma.


löördag

Filmen igår var som förväntat: riktigt bra, hände inte så mycket dock, men humorn var på topp! :) haha

nu blir det massa musik, för jag ska rensa min garderob. Kläderna väller ut ur lådor och ner på golvet, och inget hänger som det ska. så ja, tänkte att det var lika bra. kanske ska man köra på att rensa undan vinterkläder? om jag hittar nån låda så blir det så!

so long

harry potter <3

nu ska jag ut med båten, vädret liksom!! :D

ikväll. VÄRLDENS BÄSTA HARRY POTTA MED VÄRLDENS BÄSTA, typ


där är han ju!

Grey's och död :)

det stog still på data-behovs fronten idag, skönt!
mamma väckte mig vid 11 - varför väcker hon mig?- då hon ville ha med mig ut på promenad, och för en gångs skull följde jag med. Väl hemma, varm och hungrig åt vi god frukost. Massa frukt, yoghurt och ägg :) efter det kollapsade jag i jennies säng, med Grey's. åååhhhå vad det är bra, eller bäst menar jag!
efter en hel dag vid tv:n, i det fina vädret, åkte jag vid in och tränade vid sju. Och Välkommen Hem!
 Vi körde på ett kort uppvärmnings varv på 1.3 km, sen samma sträcka, fast i etapper. Ni vet när man springer en sträcka, och tar det lite lugnare en, och så vidare. Varje stärcka var ca 50 m, alltså mycket tempo ökningar. Redan då dog jag en bit.
Men då var det dags att springa upp till skidbacken. där körde vi upp och ner lite hit och dit med ruscher och ja, det var jobbigt kan man säga. Vi körde även rygg, mer ben, mage, och armar. DÖD. Men oootrligt glad och nöjd med mig själv :) en go dusch och ett och ett halvt Grey's avsnitt blev belönning. 
 
så nu har jag kollat klart på säsong 4, och tänkte börja på 5:an idag, men jag tror jag får skjuta på det, ska upp 9 imorgon (det är tidigt nu för tiden) och följa med mamma in till K-älv och fixa lite grejer medans hon klipper sig.

Alltså hörs vi imorgon, om inte vädret är för fint, då vi åker ut med båten.
KRAM

The Handshake

sitter i min säng. Läste precis New Moon, men har precis kommit till det braigaste stället så vill spara det till ikväll eller en stranddag. Så då blev det bloggar och att lyssna på MGMT. Aldrig dåligt.
haft mysigt hos sophia idag med halva släkten, typ, haha.


jag i Saugatuck, Usa. Fin bränna där på armen. Ser ni? hihi


jag behöver en dusch. nu

måndag- till sophia

nu drar jag till Sophia en stund med nnågra Hedinare och mamma.

.

klockan är natten, jag är trött-trött, borde sova, ah.
men, man har ju sommarlov.

årets bästa sommarlåt


Black eyes peas- I gotta Feeling

 I know we will have a ball!

del 1: NEW YORK BABY!

jag tror det blir enklare att ta resan i delar, blir inte så mycket på det viset.

för några år sen trodde jag aldrig att jag skulle komma till Usa, och New York! det kändes väldigt långt borta, kanske när jag blev äldre eller så, men inte nu med familjen. men för snart ett år sen åkte min kära syster ditt staterna för att jobba, och då öppnades dörrar må ni tro. det börjades prata om att vi måste ju åka dit och hälsa på! så våren 2009, väldigt sent, i mars-april nån gång bestämdes det att en resa till usa skulle bokas, och så det gjordes! med dunder, och lite brak, for Thielens iväg mot äventyr. Två virriga föräldrar med två underligt coola döttrar åkte för att förenas med en annan cooling.
Resan började hemma, i göteborg, där ett flygplan lyfte nån gång vid ett tiden. so long sverige!


Landvetter

Framme i Paris. Efter två timmars flygresa blev det både buss turer och tåg, den flygplatsen är inte liten!

Japp, vädret var så roligt som det ser ut, tyvärr. Efter en färd över Atlanten var man ändå glad att vara där.

Tog en Yellow car till hotellet. Igenom Brooklyn, Queens, och alla dom där ställena i öst.

New York, Manhattan, ser ni skylten upp i vänster hörne?
välkomma till... TIME SQUARE! vi bodde preics runt hörnet, mäktigt.

Vi gick en sväng, för att senare äta på Hard Rock.

Godaste Nachon :) kvällen tog tillslut slut.. och vi fick återvända hem till hotellet.

detta var ju i och för sig bara första dagen, haha. Alltså kommer mer bilder en annan gång! :)
kram

söndag..

tjaaaa. idag känns det att det är söndag.. har precis ätit blåbär med mjölk och kollat på ett grey's avsnitt. snart blir det ett till, och efter det ska jag faktiskt försöka lägga upp lite bilder från usa! känner mig väldigt seg vad gäller det.. ursäktar.
hörs snart igen!

kvällen hos evelina

Härlig kväll :) massa trevligt sällskap och verkligen jätte mysigt. blev god mat, härligt prat, singstar, sen såklart fota. Eve lärde mig lite nytt och vi testade lite tillsammans :) här nere är lite från kvällen.
hoppas vädret blir bra snabbt så vi kan dra ut till sommarstugan, eller liknande!


Vi lekte lite med kameran. ( ha hög iso om du vill ha det brusiga, om inte, använd lägre. 100 var bra för oss när det redan var så mörkt)
foto: evelina
på bilden: jag


det blev en vacker kväll, en stund iallafall :)
foto: jag


flightless bird, american mouth

ikväll blir det av till evelina :) mysigt!
har lite att göra innan. naglarna som vi gjorde fina i amedika har blivit förstörda så jag ska ta bort allt och göra om. försöka iallafall! haha.


här får ni en bild från niagara fallen :)
kram


underbart!

härlig torsdag, som egentligen är fredag.

riktigt störande att jag tror det är torsdag.. allt blir helt fel!

haft en mega bra dag. Gick och möte alicia. Vi gick och käkade vinbär i mormors trädgård. gott :D skrattade mycket, härligt att vara med dig igen :)
hade mycket att berätta så tog henne på vår resa genom prat och bilder. tog rätt lång tid. det var liksom 1600 bilder eller nått. dags att rensa dom tror jag..
som sagt, vi kollade på bilderna, ät en underbar middag som mamma gjort. Sen gick vi ut med Hilda. en trevligt timma promenad. när vi kom hem blev det lite glass och sen så ringde vi eve, blev bjudna på tårta. så vid nio åkte vi dit och umgicks lite med hennes kusiner. mycket trevligt :) och gott, hihi.

nu sitter jag då här, igen. som vanligt. och lyssnar på denna.
lyssna :)


godnatt !

GRATTIS EVELINA!

idag är det min kära väns evelinas födelsedag. 16 jordsnurr är du nu, och hoppas din regniga dag blir solig. om inte, överdrivet bra! :)
I <3 you


she wears short skirts, I wears T-shirts

mamma väckte mig  vid 12 idag! blev inte lite förvånad. längesen man sov så länge! :) men nu är jag iallafall pigg och glad. ska snart iväg och möta alicia i regnet. :) happy! får se vad vi hittar på. ta igen, och kanske sjunga lite, spela lite GH och sånt där :)

lyssna på låten jag la in igår!
kramgo!

I remember

funderar över vad jag ska göra resten av kvällen. hela min resväska är fortfarande inte upp packad.. ska man göra det kanske? eller ska man lägga in alla bilder? fast det lär ta ett tag.. vet inte hur många exakt, men det lär vara runt 1500 bilder eller något, mycket att rensa! det sparar jag nog till senare ;) eller ska man skita i det och ta och kolla på lite serier och sova istället? där har ni iallafall mitt i land problem ikväll.

sen tycker jag att ni ska lyssna på denna låten.. Jag har varit i USA, inte konstigt att countryn har satt sina spår..


Taylor Swift- You belong with me



i vilket fall som helst så tackar jag för idag, hörs imorgon!

hello swede

japp. Sängen är ju ändå bäst. Sitter just nu i den och lyssnar på efterlängtad musik och snackar med efterlängtat folk!
har inte sovit något i natt, soveri nte så bra på flyg, så mår ganska dåligt just nu.. men är ju hemma iallafall :)
har ju så hemskt mycket att berätta, men det får jag ta senare eller nån annan dag, ska ta ikapp lite på blogg fronten hade jag tänkt ;)

hear you later!

Harlig turist dag

Haft en riktigt harlig dag i Chicago. Borjade med en harlig walk ner till havet, eller aa sjon som ar stor som ett hav! haha. ut pa den harliga piren och kolla, sjalvklart in pa harliga starbucks och kopta kaffe och harlig frappucino. Starbucks kommer jag sakna nar vi kommer hem!..
vi akte aven ivag pa en harlig bat tur in pa floden dar dom visade olika skyskrapor, dar bland det hogst i usa, Sears tower! Upp i det  blir det nog imorgon.
efter batturen gick vi till millennium park och myste en stund med glass. efter det middag pa en fin Italiensk resturang och en liten walk runt ett block, forbi harliga Hard Rock bland annat :)

harligt med en sang nu, sa drar nog upp till rummet nu. godnatten!

måndag- Chicago city!

sitter nu i jennies rum och väntar på att dom andra ska bli klara. Har haft en toppen helg, över förväntan! :)
nu återstår bara dagarna i Chicago, och sen drar vi hem till Sverige igen..

nu kurrar magen lagom mycket och vi ska ner och käka frukost och sedan åka.
ha det bra, kramkalas .

"hemma"

Hemma igen efter roadtripen. har varit toppen!! :) nu är vi röda, haha. Imorgon är det fjärde juli och det betyder maaasssaaa firande! spännande att se hur det funkar.
nu ska vi nog sova, snart. och imorgon hotas det med he-he.. jomen visst! :)

RSS 2.0