feather extensions

http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/2011/02/27/feather-extensions-for-ditt-har/
Sånna här hade jag velat ha!
Plugget går bra som ni kanske förstår..

"med vissa vågor som hoppar fram lite då och då"

http://www.youtube.com/watch?v=ezHTBc0VsVE
http://www.youtube.com/watch?v=V-taL60gbIM
Maria Montazami, ett geni.

You're my river running high, run deep run wild

Måste komma på vad jag ska plugga dagen till ära. Har en massa grejer att göra men nu kan jag inte komma på något.. hm. Idag har jag iallafall haft körlektion, och fått min körskolelärare gråta en skvätt så jag har legat på latsidan med teorin... inte bra alls. Men nu ska jag allt komma igång med det! Nästa vecka har vi två studiedagar (lovely) så det lär ju spenderas där. Hejhej for now.
Och just det, måste komma på en liten meny tills på fredag då jag ska ha 18 års middag för tjejorna. Vad ska man äta??

For all the cows

Jag kan inte fatta att om två veckor är jag 18 år. Det är rätt sjukt. Lilla jag liksom, köra bil och dricka öl(skämt), nej nej. 


Något annat som är roligt är att min tidning äntligen är klar. Jag brukar älska våra uppgifter i grafen för vi får alltid väldigt fria händer vilket är bäzt men nu blev det lite för mycket svenska i det hela (alltså för mycket texter m.m) och lite missförstånd så det blev inte så snyggt som jag hade velat. Skönt att det är klart iallafall. Nu ska jag göra engelska. Love sundays.

Cause in my head there’s a greyhound station Where I send my thoughts to far off destinations

Death Cab for Cutie – Soul Meets Body
Hemma nu efter en gosig lördag. Lyssnar på mina älskade Death Cabs och käkar nattamat. Imorgon blir det pluggplugg och lite mer plugg, och även lite innebandy. Natti.

oh I lose control when I hear your body move through the walls in the next room and Im daying to breakthrough

Godmorgon! Idag är det lördag och för en gångs skull en riktig sådan! Nu ska jag snart köra lite bil in till kungälv för att hitta något till ikväll, och sen blir det dock lite plugg, men sen! Roligheter :) Sånt man behöver ibland. Tjarå

To the outside: the dead leaves, they're on the lawn Before they died, had trees to hand their hope

Band of Horses – The Funeral
Veckan är slut och nu väntar helgen. Matchen gick bra och när jag kom hem fick jag hemmagjorda semlor! Glädje.
Imorgon väntar en hel del plugg och lagfest! tjohej. Ta det lugnt ikväll mina vänner. Puss

har inte tid

Ooojoj. Jag har ingen tid för någonting känns det som. Igår var jag inte hemma fören vid halv elva pga match. Och idag blev jag äntligen av med veckans tunga sten. Att ha läst klart engelskaboken på 600 sidor, tjoho. Nu är jag så trött att ögonen går i kors, men så kan vi inte ha det nej för nu ska jag iväg och spela match igen! Hemma denna gången som tur är. Mina hälsenor håller på att gå av av att jag har spelat tre matcher och tränat som vanligt denna veckan efter två veckor uppehåll, inte så bra kanske. Jag bara klagar och skulle kunna försätta med det för har mycket att klaga på men sånt är ju inte kul att läsa och nu babblar jag bara på. Anyhow, Hur skönt är det inte med helg? Imorgon är det lagferre! Ha en fin kväll, hej.

go barbra


gammalt/nytt

Sedär ja. Blev himlans trött på den gamle goa molnheadern och kände att en förändring skulle passa fint (istället för att öva på mina oregelbundna verb..) och såhär blev det. Lilla prinsessan fick vara med också, hihi.
Funkar det eller?

För det blir så ibland, jag vet. det tar tid och jag tror jag vet. Vad vi gjorde för fel, passionerat men okontrollerat, ha, idioter

Lite svartvit inspiration. Jag har läst och läst, lyssnat och lyssnat hela kvällen på min engelskabok. There's no way in hell I'm going to make it. Natti

All star ox low

Idag har jag och Evelina fyndat Converse. Dessa blev det för mig! Lycka!!!!!!!!!!!!! Nu får våren komma.

duktig

Känner mig väldigt duktig nu faktiskt. Har läst cirka 130 sidor engelskabok och gjort grammatik, dock är det långt ifrån tillräckligt men nu orkar jag inte mer. Dags att äta och sedan iväg på träning! Puss

tremble

Åhå jaja. Jag är så slut i huvudet och i kroppen känner jag. Vill kolla film och sova, men icke sa nicke, här ska det pluggas har jag hört. Bäst för mig att ni inte hör från mig mer idag. Hej hej

Lovely

Ja ni kanske redan har gissat att jag inte satte mig och pluggade, utan istället blev det lite mumigt gånger två. Jake Gyllenhaal i Love and other drugs och denna skönhet på bilden! (Glaset är brunt det är därför det ser lite läskigt ut). I den är det lite hallon, mild lätt yoghurt, lite turkisk yoghurt, apelsinjuice, lite socker och lite vaniljsocker. Tyvärr finns det inget recept för jag gick lite på känn, men den blev riktigt god! Testa ni också! 



Tyvärr går det inte att gömma sig från läxorna så nu ska jag sätta igång, plus laga mat. Och just det, innan jag glömmer. Nytt bandsläpp för WTAI!!! Det var värt det redan innan men nu är det ännu bättre :))))))))))))))

Burning bridges

Jag har säkerrt 20 nya filmer på datorn jag haffat från Evelina och Tobias. Bra kan man tänka, men inte när man har en tidning att göra. Det försvårar en hel del! Så nu är frågan om jag ska vara duktig och göra tidning nu direkt, eller göra en smoothie och kolla en film ? Varför måste livet vara så svåårt?... Gosh darn it. Shoot.

--------


I would have let you leave

Och söndagen lyser med min frånvaro her po blågen. Denna helg har jag kollat på hela fem filmer, och en del serier. Vi körde I love you man, Devil, Despicable Me, Winter Bone och Tangled (notera: läskig film först, gullig film sen). Solen har lyst hela helgen men jag har varit dålig på att ta vara på den som ni kanske hör. Any who, imorgon är det tillbaka till skolan som gäller och jag gråter inombords. Att vara hemma är ju livet.. Ha det gott, hej.

fniss

http://www.youtube.com/watch?v=cds7lSHawAw
roligast idag. Enjoy!

från -5 till +25


no one

Godmorgon! Nu är snart lovet slut och lite små ångest börjar dra igång. Idag ska jag ägna dagen åt att göra klart min tidning. Plus att mor och far ska iväg så får väl försöka skaffa mig sällskap till kvällen. Snart kommer lite bilder från sommaren förra veckan också. Kika in snart igen!

where the action is

Åh hurra! Biljetten i min hand. Coldplay m.fl, 28 juni. Första festivalen, med världens bästa band på besök. Kommer bli bra, kommer bli bra. Någon som vill med?

So excuse me forgetting but these things I do. You see I've forgotten if they're green or they're blue. Anyway the thing is what I really mean, Yours are the sweetest eyes I've ever seen


goare tider

Hurra! Idag mår jag bra igen. Ska ta och packa upp min resväska, duscha och göra lite på min tidning. Och äta!!! Är hur hungrig som helst. Har även lagt in bilderna från resan så de kanske ni  får se senare. hejrå

2011-02-16

Har väl inte varit världens bästa dag direkt. Endast legat i sängen, kollat oc och äta två rostmackor och frysta hallon. Temperaturen visade 38.4 grader så tror jag slänger in handduken nu. Hörs imorgon!

underbara oskar

http://svtplay.se/v/2318807/dom_kallar_oss_artister/oskar_linnros
Denna snubbe är ju bara för härlig. Sådär lite små kär. Kolla kolla.

fyi - for your information

Idag är jag sjuk. Riktigt sådär äckligt sjuk som man nästan aldrig är. Just det, lite magsjuka, antligen efter flygresan igår. Kände mig lite bakfull igår, vaknade i natt och otrevligheter hände. Så vart tvungen att avboka min körlektion och träff med bf. Suck. 


Så idag har jag endast legat i sängen, kollat ett antal oc-avsnitt, druckit lite te och varit hungrig. Men ingen idé att äta för risken finns ju att det inte får stanna kvar. Nu måste jag ta tag i lite läxor trots allt (sånt försvinner ju tyvärr inte), göra en tidning bland annat, sova lite till och hoppas att jag mår fina fisken imorgon, Tjarå

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Veronica Maggio – Jag kommer
Lyssna här så får ni höra något riktigt bra!

visst är jag brun?


at home

Hej kära vänner! Nu är jag äntligen hemma igen. Hatar att flyga och de där två sista timmarna gick otroligt segt.. men landade tillslut lite skakigt på landvetter. Har haft fina dagar, med både bra och dåligt väder men nu vill jag bara njuta av att sova i min egna goa säng! Hurra. Hörs imorgon!
- wherever you go, there you are

förhoppningsvis på stranden atm


fiona


byebye Sweden, hello Teneriffa

Nu sitter jag förmodligen på flyget som ska ta mig till värmen! Ses om en vecka :)

hey man

Oc och packning är i full gång, och några koppar te på det. Har dock lite problem med att få ner allt i reseväskan.. Mission impossible..
Me love Seth.

En annan typ av disco

Snön faller på utsidan, no shit. Trodde ju detta var över för i år. 

Just nu ligger jag här i soffan. Var inne i skolan i morse och gjorde ett matteprov innan jag åkte hem, gjorde pannkakor till mig och Jennie som vi käkade framför Grown ups. Rätt go film. Och rätt goda pannkakor om jag får säga det själv! Nu ska jag fixa lite med kameran och sedan sätta igång med att packa. Åker ju imorgon hej och hå vad tiden går snabbt.

I hope you don't mind that I put down in words


I wanna be the only one left when your day is done


mysig information.....

Snor i näsan och hosta i halsen har jag denna helg. Inte så bra tajmning som sagt. Därför blev det bara en halv filmfestival för mig i fredags, och ingen match emot norska landslaget.. Men som tur var var pv:en inte så rädd för min sjuka så det blev sällskap både fredag, lördag och söndag. Köpte med oss en liten godis påse hem och kollade på Inception. 
På lördagen blev det match iallafall, förlust  tyvärr. Men som plåster på såren blev det en godispåse till och lite go thaimat! Och idag har jag mesta dels legat nerbäddad i sängen för att kanske någon gång i framtiden bli frisk. Tobias försökte heala mig med någon ansiktsmassage som en ur invånare i Borneo hade lärt honom, vet inte riktigt om det funkade.. På kvällen kom iallafall min kusin och mina två små kusinbarn på besökt! Gulligt gulligt kan man säga.
Imorgon är det ett matteprov som ska göras, och en hel del inför resan. Godnatt!

Välkommen!

Här kommer eran sneak peak. Det nyaste godiset i min godispåse. Varmt välkommen!

tajming

Dagens fjärde nysattack kom precis. Älskar min tajming också. Blir sjuk just denna helgen, när vi har två super roliga matcher, min kusin från stockholm kommer ner med mina två kusinbarn + att jag åker utomlands på tisdag. Darn! Tänkte ta lite te, en filt och lägga mig i sängen framför en film. Sound good right? Hoppas jag blir frisk snabbt! Tjenixen.

there goes my hero

Goddagens vänner och ovänner! Idag har ni inte fått höra mycket av mig. Har egentligen inte gjort något utöver det vanliga så det var väl därför. Och eran sneak peak får jag fixa imorgon istället.. Imorgon är det filmfestival och match mot Norges landslag, vad hände där? Godnatt!

sneak a peak

Vad har jag nu hittat på? Det får ni se mer av imorgon. Tjenixen!

When we collide we come together, if we don't we'll always be apart

Biffy Clyro – Many Of Horror
Ett litet smakprov inför sommaren! Ska bli så grymt! 


Vet ni? Jag pluggade faktiskt förut när jag sa att jag skulle göra det! Hämtade även ut mitt gymkort och avbokade mina körlektioner som blir lidande när jag åker nästa vecka. Blev en lugn dag annars med lite Lost bland annat, längesen! Nu ska jag plugga lite mer, dricka te och äta en till muffins innan jag åker iväg och hämtar min syster som kommer hem lite innan vi åker! Tjoho :) puss på er!

K.K


Everlong

Hello! Känner att dagen, som redan börjat, kommer bli helt okej. Tog spruta i morse innan skolan också, gjorde ont..
I skolan kollade vi på i rymden finns inga känslor och åt kakor, slutade 11. Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan jag drar mig in mot stan. So long!

bakar

Well, inget svårt val direkt, mellan matteboken och muffins! Dock upptäckte jag till min förskräckelse att äggen var slut(!!). Så det fick bli morots/kanel muffins.. Låter kanske inte så himla hippt, men tänkte hotta upp dem lite med frosting av något slag, ni får hör sen hur det blev.

Ibland..

Ibland har vi ändå lite tur. Det blir inte Egypten på torsdag som sagt, men istället blir det Teneriffa på tisdag om en vecka! Jag känner att jag inte bryr mig om vart vi åker, bara det är varmt och Teneriffa och Egypten är ungefär samma :)


Slutade lite tidigare idag så sitter och kollar på lite oc nu, kände att jag kunde unna mig detta ;) Snart ska jag bestämma mig om jag ska baka en liten kaka inför imorgon då vi har klassdag (filmmys) eller om jag ska orka sätta mig med matteboken.. Ha en bra kväll dudes!

RSS 2.0