Strawberry, yumyum



Käkade dom första jordgubbarna igår :)) mamma hade köpt, men dom var underbara ändå!
har varit ute och tagit lite bilder nu, kul med det fina vädret. fick tyvärr inte tag på lammena jag ville ha tag på, men men.
Snart, eller ja om några timmar ska jag iväg till min kusin på middag och efter den åker vi ut till rörtången och grillar. Ska bli kul :) Blir ju innebandy hela fredag kväll och lördag så får passa på att umgås lite nu idag.

hörs senare, nu ska jag försöka plugga


why don't you?

wiihhoo, jag gillar vädret, ordentligt!
dagen har varit bra. efter skolan åkte jag, alicia, ylva och albin in till k-älv en stund. Alicia skulle kolla en klänning till skolavslutningen och jag fick äntligen beställt klipp tid!! äääntligen säger jag bara. ni fattar inte hur jobbigt det är när det är så himla varmt ute. det ska bli grymt skönt iallafall.

hade tänkt plugga nu, men ska ner till mormors hus en stund och träffa kusin och kusinbarn en stund. Sen ikväll blir det middag och grillning med kompisar :)))

hörs!

big roar



denna klänning är helt enkelt it. Det är den jag vill ha. Saken är bara att den är från förra året så om man vill ha en får man kolla Tradera eller Blocket eller liknande.. Och där blir kruxet att hitta rätta storleken. Men här har vi den iallafall. Odd Molly bby.

T


gina har fått in några riktiga godbitar enligt mig. Nån av dessa ska jag lägga händerna på.



 


should we say?



asså, detta är perfekt. Hennes frisyr, förlåt uttrycket, tvär HET! Under påsklovet då jag var inne i stan och var inne på Gina så såg jag, vet inte om det var denna bilden, men det var iallafall denna fotoshoten och bara direkt "ett sånt vill jag ha!"
Det är ett dubbelt flätat band man har på huvudet helt enkelt! sprang runt hela Gina och letade men hittade inget. Men när jag inte letatde hittade jag faktiskt ett innan vi skulle åka med bussen hem, lycka kallas det. Måste se till att få till denna frissen nån gång, kanske ikväll! :)
Sen är resten inte fel heller. Shortsen är hel sköna och tröjan likaså. Och indian inspirerat har väl aldrig varit fel? nä, trodde inte det heller.



jaha, nu är jag i farten igen. Kläder kläder. vill ha vill ha. kollar efter en skolavslutningsklänning och har faktiskt hittat ett par. visar senare :)

hunger!!!

nu har jag plågat mig själv tillräckligt ;) är hungrig så jag håller på att dö här hemma. så nu blir det lite mat, ingen sång idag heller så helkväll med plugg fram tills moster kommer.

it

ipoden ligger äntligen på laddning! har inte laddats en ända gång på typ 1 månad :S

och sjukt varmt har det varit idag, underbart, men varmt. Och hörde dessutom att det skulle bli varmare imorgon, vad ska man ha på sig då egentligen? ingenting I guess. det gåår ju inte.
och nu ska jag ut med hundarna och sen blir det nog plugg. och ikväll kommer moster :D

ha're!

where did all go wrong?

nu har jag varit och tränat. Blev inte med damerna dock, evelina orkade inte ;)

nu sitter jag här och skriver på ett Hyllningstal till svenskan. Det går väl framåt men om det går bra vet jag inte.
ska kolla på lite House tänkte jag. Och äta nått.

ni får ha en bra kväll! hej

Glädje

Såg att Swingfly - Touch and Go nu finns på Spotify :)))

I'm gonna find another you

rätt härlig dag ska jag säga er. Min och Ylvas härliga uppfinning/ energiomvandlare i no:n funkar fin fint. Känns bra att allt funkade. Förövrigt kommer jag längre och längre på min klänning. nu är det bara dragkedja och midjeband som ska sys på sen är den klar :) längtar!

plus att nu är det inte långt kvar till sommarlov! hiihihi.

nu ska jag försöka plugga lite sen blir det träning :)





John Mayer- Slow Dancing in a Burning Room Live

Denna kille är helt grym! Alla versioner av hans låtar från Los Angeles live 2007 ska det va :) lyssna sönder!

trash

sicken lång dag det var't idag va! måndagar är absolut den värsta. från 8-16... ska förmodligen inte klaga, kommer säkert bli värre, men ändå.
efter skolan åkte jag med evelina hem. Vi skulle äntligen fixa den där himla reklamfilmen, men vad det ska vara krångligt då. efter några timmars hålla på hit och dit orkade vi inte mer. vi la ner det, och så spelade vi spel på king istället. höll på att somna så märkte att det var dags att dra hem. väl hemma kom jag på att chuck började klockan 8! jiipppii. nähä, inte idag, där var det hockey. så nä, denna dagen var lite slöseri på nått sätt. Imorgon blir en bättre dag.

ska nog sova, snart.. kram för idag.

.



Nu vill jag ha sommar. Skolavslutning, Fotbollskolan, USA, Danmark, Solen, Vänner, Stockholm, Sena Kvällar,  Marstrand, Havet, Bröllop, Göteborg,

sunday,

nu är jag hemma efter en hel innebandy helg. trött som en jude, och ja, ska nog sova snart.

nu sitt-ligger jag här i sängen med datorn i knäet och lyssnar på Erik Hassle.
är såå himla otänd på skolan just nu. Vill inte dit imorgon, usch...... Som tur är blir det en kort vecka, synd bara att det är på fredag vi är lediga. den bästa dagen liksom. Men men.

Jag har inget vettigt att skriva så jag kan lika gärna gå och lägga mig.



Jag saknar Sommar

21/6 - 8/7


bilder från google och facebook

Alltså, jag hoppas verkligen alla är avundsjuka på mig just nu.. Föör den 21/6 till den 8/7 kommer jag åka till USA!!!!!!!!
Anledning: Ska äntligen få träffa min kära syster igen!!!! :D
Plus: Kommer besöka både New York och Chicago, även andra ställen som Niagara förhoppningsvis. Och även
Canada.

Detta kommer bli så himla grymt kul, kan inte vänta!!

såå ja, jag hoppas faktiskt att ni är avundsjuka, för en gångs skull ;)
hihi :)



Annars idag har jag spela innebandy. Två matcher. Första vann vi med 4-1 tror jag, den andra förlorade vi med 5-2, men gjorde två mål iallafall..
Imorgon blir det två matcher till, men nu ska jag åka till evelina och sova där :))

sov gott på er! kram

numero uno

jahapp, nu sitter man är igen. idag blev det nog en tre grey's avsnitt. Det gillar vi :))

Vet inte riktigt vad jag gör här egentligen, inget vettigt. lyssnar på underbara Erik hassle, kollar lite videos på YouTube, fb. jaa, ni vet, det vanliga helt enkelt. Bordee skaffa mig nått vettigt att göra. fast det får bli en annan kväll.

Nu till helgen väntar Innebandy. 4 matcher, cup liknande, tufft motstånd. Det är nämligen Statslag som vi ska möta. Själv hjälper jag 94:orna, men det ska bli grymt kul!

ni får ha en trevlig kväll!

Highway to helg.

japp, nu var det dags för helg.
Dagen har varit bra. Började halv 10 med musik klassens musikal projekt. Saturday night fever. Efter det var man helt död. trött som tusan. Man åt lite och sen hade vi ea. Mycket gjort där ja.. hehe. Efter ea:n så hade vi slöjd. Fick lagat ett par byxor. Eller laga och laga. Jag hade  gjort sönder dom på knäna men detta hade jag gjort sittandes så när man ställde sig upp så blev hålen under knäna. Inte det snyggaste, så dom fick sig en makeover, igen.

nu blir det lite mat och ett grey's avsnitt innan jag däckar här framfr datorn.. är trött som tuusan.

hej så länge.

bild från i förr går då jag var utelåst.


Jag fullkomligt älskar  denna bilden! SOMMAR, sol och blomsteräng. sign. JuliaThielen

hothot

Nu ska jag snart dra iväg på träning. Det blir x2 idag, först med laget och sen med Damerna. Måste träna lite inför helgen lixom.

hej så länge

blogg tips

jag skulle vilja tipsa om en blogg. De är en tjej som heter Linda och har en Makeup/hairstyling blogg. grymt duktig är hon och massor av inspiration får man! Verkligen kul att se. Kolla inte bara på det första ni ser utan också på kategorierna :)

här hittar ni bloggen!

I love him, but I'm not in love with him

sitter här och lyssnar på Goo Goo Dolls- Iris live från 2004. Riktigt jävla bra må jag säga!

Borde egentligen plugga, men vårat Office funkar inte riktigt än, måste ha nån produktnyckel och har inte hittat den än ;)
Istället sitter jag här och har tråkigt..

här är lite från gårkvällen då jag var utelåst.





The hills avsnitt 4

fjärde avsnittet rullar. GO THE HILLS :) här kan ni kolla! eller aa, ska kolla.

Lies

Nu har jag varit ute och fotat och fikat med min mor och min far. fick fatt på ett myr krig och lite annat fint. Får se hur det blir nu i datorn. Längtar som fan till sommaren och kvällar ute på havet! då kommer det bli fina bilder vill jag lova. hihi :)

Kollat lite Grey's har jag visst också hunnit med.


inspelning

Provade på att spela in min röst för första gången nu, har aldrig vågat förut. Det var ju riktigt kul! Om jag lyckas få till nån låt nån gång så ska jag allt lägga ut den här, haha.

Nu blir det Scrubs och mat för mig :)

he



hej!
idag har jag haft friluftsdag. Det blev en springrunda på 7 km. Trodde det skulle gå skit eftersom fotbollen börjar imorgon, och innebandy konditionen håller inte för för långa springrundor, men hade tydligen en hygglig kondition kvar så tog mig runt utan någon nöd. det var faktiskt riktigt skönt :)

just nu blir det lite mat vid tv:n. Vill leka med kameran, men har NP i matte imorgon så borde göra det.. iskeli.


Metro Station- shake It.
sådär lite löjlig låt, men jag gillar't :)

fall so hard

tyvärr lyckades vi inte med reklam filmen... men det blev mycket fotning istället :)
hur kul som helst var det. höll på i säkert 3 timmar om inte mer. blev lite blandat.
har varit och tränat nu, gick skit dåligt. haha. och har springdag i skolan imorgon också, ännu värre..
nä, nu ska vi kolla på tv och sen sova.


asful bild meen, shake it.

the hills

nu sitter jag här, sovit länge och kollar på the hills :) såg att hela fyra episoder hade kommit ut. frukost tv är den bästa tv. jag började kolla after shows, braaains! trodde det var det jag skulle kolla..

det börjar bra iallafall :))

senare kommer evelina. då ska vi fixa en reklam film förhoppningsvis.


hörs senare!

måndag

måndagar= sega dagar. segare än söndagar..
kom hem vid fem. lagade mat och åt. klar vid halv sju sju kanske. sen sitta här. snart ska jag kolla lite tv tror jag. hela dagen borta. men är ledig imorgon iallafall. suuuper :)


jag och kusin rockar på andra kusins skiv release, Stingray!


godnatt för idag!

Oredigerat



Oredigerat, Blåsippa, Nikon D60.

btw, söndagar suger, finns för mycket tid för att tänka..


The thanks I get- Erik hassle



så perfekt låt.

Back to bed

Igår var det julafton hemma hos mig. Två stora papp-paket fick jag. Ett med en dator i. En HP Pavilion notebook. Råsnygg.
I det andra paketet fanns den överaskningen som jag skrev om i fredags. En kamera. Jag skulle vilja kalla den Nikon D60. Råsnygg.

Så idag har det varit lek dag hela dagen :) nya dator plus ny kamera, roligare kan man inte haa! :D


fick slängt ihop ett snabbt litet collage på nykomlingarna. Har ju inte hunnit fixa några pogram mer än Picasa. Så lyssna på musik får man göra på YouTube, och självklart lyssnar vi på Erik Hassle.

detta får räcka för nu. ska nämligen göra rent lite knivar och gafflar, dagsverke..

dator sönder och allt sånt där.

okej längesen ni hörde från mig! vecka 14 var jag nämligen i Polen, och fredagen innan gick datorn sönder, får en ny snart. 
just nu är jag hos min kusin och lånar dator och leker. blir nog Twilight förhoppningsvis ;) 

det är bara för mig att hoppas på att dator tillverkarna är snabba och då kommer ni förhoppningsviso ckså få massa nya ifna bilder, för jag har en överaskning :D 

kram så länge! 

RSS 2.0