i think i think too much


I wanna be the only one left when your day is done

Hjärnan är slut på matematik och magen är tom på mat. Puss på er så länge!

cosmic love

Ligger här i min säng och har räknat en del matte inför mattprovet imorgon, känns rätt bra. Nu ska jag hugga in i engelska grammatiken, som jag förövrigt är kass på, känns tungt. Huvudet värker och att bara krypa ner under täcket känns otroligt lockande atm, men håller mig ovanför for now!

Har hittat tillbaka till detta igen. Göttigt. Florence + The Machine <--- !

Godmorgon

Godmorgon! Sitter i skolan med Eve och väntar på att foto lektionen ska börja. Har lång dag idag, till 4, och känner redan att det kommer bli en seg dag.. men har bara fyra lektioner idag så det kanske hjälper lite. Ikväll blir det plugg, har matteprov och engelska grammatik att plugga in samt lite svenska att göra. Vill helst sova, men det får jag ta någon annan gång :)
Hörs senare, kraam

fake


galet

http://www.youtube.com/watch?v=4kYWgbv0Nng
Första klippet är ju helt galet! och den sista länken är så söt, och den mittersta bara allmänt rolig. Enjoooy!

håll i mig och släpp aldrig taget

Hej där! 

jag har sagt det förut men jag säger det igen. Det är ju bara för underbart att sluta halv 12! Åt lunch i skolan idag också så började inte med att äta (och fastna vid oth eller liknande..) så har fått gjort lite redan! Sitter just nu knapprar på äpplen och skriver på samhäll. Efter det blir det engelska grammatik och antagligen kolla på slutdebatten en gång till, men denna gången ska jag leta efter argumentsknep politikerna använder.. lär ju somna.


hörs nog senare!

seg

Seg är bara förnamnet på mig atm. Har iallafall haft en mysig kväll med familjen plus min kusin och hennes familj. Blev lite film med små kusinbarnen och ja, det hjälpte väl till med segheten. Ice age 2 och Monsters Inc, stor favoriter!

Imorgon blir det plugg dag + innebandy kollande. Hoppas ni mår braaa :)

ha det så kult på restaurangen

Och och, så underbar grabb!

regn

Det har regnat heela morgonen, inte kul. Dock är mina käära systrar på besök! Jennie är hemma från Oslo och Sophia kom med hit och käka frukost, myspys. Har fått massa bra musik och filmer från Jennan och Sophia sitter och gör en maskeradutstyrsel. Ser ut att bli bra! :) Hon ska vara röda mattan på en Hollywoodfest, hihi.

match

Heeej alla!

Jag och Eve sitter här i skolan och laddar upp inför första seriematchen! Känns lite sådär att inte hinna hem i mellan men det får väl gå. Det blir iallafall middag med laget och sedan match klockan 8. 

Hoppas ni får en jättebra helg, smell you laaateer dudes.

oskar

Från och med du.

myser

Sitter och myser med mina favvo flickor i korridoren innan matten! Hihi :) Ikväll är det träning!
Jag, eve och söt Daniel!
Min blogg har blivit en webbcam blogg.. ska snart försöka få lite omväxling i det hela.

little lion man

but it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
I really fucked it up this time
didn't I, my dear?

i wanna run and hide


i made it

Nu är milen klar, korvarna ätna och bussen åkt. Håller på att somna helt seriöst. Har nog aldrig varit såhär trött känns det som! Galet. Känner att lite mat och negerbollar hade suttit rätt nu. Mums. OCh lite oth också såklart. Efter det blir det plugga som en galning! Heej.

1 mil

Godmorgon! 
Idag är det friluftsdag som gäller i skolan. Själv ska man gå en mil och grilla korv. Känner mig inte överdrivet peppe på detta, men hoppa vi blir klara snabbt! Ha en bra dag :)

snygga

Vi vet! Nu vill Eve ha gifflar, heej.

pinsamt

Jag skulle vilja avslutade dagen med att säga att det är pinsamt! Min skola hade skolval, 52% röstade och 17 % röstade på SD! Det säger väldigt mycket om hur dålig kunskapskällan på min skola måste vara. Hur kommer det sig att 17% (ungefär 5-6 personer i varje klass) röstar på ett parti som inte förstår att alla är människor? Jag har så svårt att förstå mig på människor som tycker att människor har olika värde bara för att man har olika bakgrund, hudfärg, nationalitet med mera. Och när jag läste citat nummer två började jag undra, när är man svensk? och var går gränsen mellan svensk och invandrare? SD tycker att man ska göra ett "test" för att se om man är svensk. Hur konstigt låter inte det då? Om du kan något om sveriges historia är du svensk! AHA! Så om jag inte klarar det testet är jag inte svensk då? Och är en treåring som antagligen inte kan någonting, inte svensk? Som han som jag citerade skrev att nyfödda inte har någon som helst kulturell mentalitet är ju så rätt. 
Jag är inte ens säker på om jag vill vara "svensk" i nu läget. Kan inte alla bara förstå att en människa är en människa, inget annat. Vi är alla samma och vi skulle alla lika gärna kunna vara syskon. 

Som min kära vän skrev på facebook (som förövrigt badar i politik atm)

"Jag skäms över Sveriges partiledare som har låtit detta hända. Om dom hade ställt upp på en debatt mot Jimmie hade svenska folk fått se hur han pinsamt måste konfronteras med massvis obekväma frågor. När ett parti bara kan babbla på om sina egna fördelar utan att behöva möta "jobbiga" debatter mot andra partier är det klart att folk röstar på dom. Det är inte frågan om att samarbeta, det är frågan om att kommunicera."


Och som en annan skrev:

"Att SD vill begränsa utomeuropeisk invandring istället för all invandring exakt lika mycket ÄR per definition rasism; att SD vill begränsa utomeuropeisk adoption (vilket verkligen är sjukt eftersom nyfödda barn inte har någon som helst kulturell mentalitet) istället för all utländsk adoption ÄR per definition rasism. Att SD vill stoppa arbetskraftsinvandring däremot är inte rasism, det är feghet för globalisering, fri konkurrens och fritt företagande. Kallas ofta socialism och det går alltid åt helvete."



Så, nu känns det lite bättre. Godnatt!

halv 8

Vilken totally seg dag det blev idag! Kollade film, somnade i några timmar, käkade och nu sitter jag här. Tänkte ta och kolla på tv resten  av kvällen och göra en Frappuccino. Först ut blir halv 8 hos mig!

poesi för fiskar

Tycker den här passar rätt bra i med allt som händer i politiken och med SD nu.

härligt med måndag

Hej alla måndagslovers!

Jag vaknade härliga 03.17 imorse och kunde inte somna om. Den är go.. fick iallafall en god nyhet efter träningen imorse. Hade ingen mediekommunikation så jag och Eve gjorde svenskan på och åkte hem vid 11 istället! Underbart kan jag lova :) Fick ta en promenad hem, men vad gör det?

Nu ska här ätas lunch och kolla på film innan jag tänkte plugga lite.

matematik och andra trevligheter

Hej där alla söndagsläsare! 

Me unt Evelina har precis pluggat i hela 6 och en halv timma! Det blev en massa matte och lite samhällskunskap, det känns riktigt bra. Nu ska vi snart belöna oss med glass och sånt gott hela kvällen. Helt okej söndag, den gick ju till något vettigt. Heejdå :)

dum av dig

Hej hej alla snurriga!


Hela dagen har bestått av innebandy, typ.. Åkte till Mimers för att spela match vid 15, men vårt motståndarlag fick inte ihop med lag så det blev inget. Det va just roligt.. Vi fick spela mot oss själva istället.
Kollade på herrarnas match vid 18 ialllafall och efter det blev det att åka på trevligheter hos Oscar. Synd att kvällen var tvungen att ta slut så snabbt. 
Nu blir det iallafall nattamat och lite serier. Godnatt!

väntar

Hej alla nattvakna! 

Jag sitter och väntar på att en maskintvätt ska bli klar så jag kan hänga upp min match tröja inför imorgon. Imorgon är det derby (= när två lag från samma ort möts). Spännande! Och nu va den klar, så passande.


Måste börja blogga från den andra datorn, här har jag ju inga bilder.. 


Godnatt !

take a bit of my heart tonight

Neon Trees – Animal <--- It's just.. Marvel! Grym låt, ohja.


Matchen förlorade vi tyvärr med 6-8 tror jag, men det kändes som vinst! Första 8 min var vi inte med alls och släppte 5, men efter en timeout kom vi igång och vann andra period med 2-1 och även sista period vann vi med 3-2 tror jag. Och eftersom detta var ett lag som ligger i en division över oss så kände det riktigt bra! Match igen på lördag och den ska vi ta! 


Nu är det träning imorgon igen på morgonen och sen lång dag så bäst att sova! godnatt på alla bra :)

tagga!

Fniss!

NU gäller det! Träningsmatch mot göteborg som ligger i en division över oss. hejja!!

hey

Snygglisa och snyggjulia
Match om tre timmar! Taggar.

glitter in the air

Har lyckats plugga massa engelska! nu kan jag äntligen gå och lägga mig. Efter ett avsnitt oth förstås. Godnatt!

xoxo

Hej alla trötta!


Sitter och  kollar på Gossip Girl! Äntligen är det tillbaka! Och det börjar bra. 
Är så himla trött idag så ögonen går i kors så efter detta avsnittet blir det en lite powernap innan mat och plugg. Har våran första träningsmatch imorgon så måste försöka laddda om lite. Anyway, hoppas ni får en bra dag! kram

1

Hej alla glada!

Ligger i min säng, lyssnar på lite musik och skriver första inlägget från nya datorn! Den är rätt fresh faktiskt. Har installerat lite goa grejer på den nu också så den känns som min! Nu äre ju så att jag ska upp om sex timmar (kommer vara död. måste sova minst 8 för att fungera..) så bäst att somna. Har tester på profilteorin imorgon igen, foto, idrott och webbdesign efter det. Slutar 4 och sen är det bara att plugga. Jag vill helst bara lägga mig och sova bort hela dagen imorgon... Well well. Godnatt!

two oldies


ny dator

Hej alla nya! 

Idag har jag två saker att berätta.


1. Nyss hemkommen är vad jag är. Har varit hemma hos Alicia nu i cirka två timmar och kollat på film. Det busiga var att hon inte var hemma, eller någon annan i familjen. Det va ganska kul. kändes som att jag gjorde inbrott hos någon, haha. Detta låter nog väldigt konstigt, men det är det inte. Vi hyrde nämligen två filmer igår och hann bara se en så jag kollade på den andra idag, dock slutade Alicia sent så fick kolla själv. Men det funkade det med!

2. Idag ska ni få höra något skojsigt! Jag ska hämta ut en ny dator idag! Vi får det från skolan. Kanske inte världens bästa, och en mycket liten, men jag tänker positivt. Eftersom jag går media så får vi med alla adobe program till, och alla som är något förstår ju hur det är. Och för er andra kan jag berätta. Det är bara helt A-W-E-S-O-M-E ! 

Hejdå :)


six billion souls


love the way you lie


sugen


Hej där alla hungriga!

Idag är en såndär seg dag. Mamma och Pappa är iväg, jag har läxor som jag inte orkar göra och sitter mest och stirrar, på ett ungefär. Ni vet hur det är. Iallafall så kollade jag på lite bilder på facebook och kom över några bilder där någon hade varit i London och (självklart) besökt alla våras älskade Starbucks! Inte nog med det hade även dessa personer käkat (eller snarare druckit) Frappuccino! Här snackar vi himmelen på jorden enligt mig så jag blev så sjukt sugen på det. Bilden ovan är från USA när jag smakade detta för första gången. Jag va såld dirr. Iallafall så kollade jag lite efter recept och hittade ett som även ni ska få ta del av!
  • 3/4 cup double-strength coffee, cold
  • 3 tablespoons granulated sugar
  • 1 cup low-fat milk
  • 2 cups ice
  • caramel topping, 3 Tbs
Jag körde även en Google Translate på detta.

3 / 4 kopp dubbel styrka kaffe, kallt
3 msk strösocker
1 kopp lättmjölk
2 koppar is
sockerkulör toppning, 3 msk


så ja. Hoppas det smakar :) Och just det, jag tror koppar = dl.

hemma bäst

Hemma själv idag igen. Trött och seg är jag också. Tänkte kolla på "hemma bäst" som går på fyran sen.. Inte riktigt så jag känner förtillfället. Vilken lördag...

Nog med depression. Ha en bra kväll!

grått

Idag känns allt grått.

sommaren 2lax10

Hej alla morgonpigga!

Kände för att göra ett litet sammandrag av min sommar 2010, so here you go. (majoriteten består av fb bilder och mobil bilder, där av kvalitéen. Men det är känslan som räknas :) )
Ha på denna medans du kollar för största möjliga nostalgi.

Sommaren drog igång på Marstrand.
& på de körde vi skolavslutning! Bulle&Semla.
Första veckan hann man med tusen saker! Nordön med goa b-rudar.
Jobb. Jag & Eve va de bästa ledarna, som vanligt!
Jag och Alicia hade goa dagar/kvällar i staden. Här kolla vi Paramore m.fl. på Metal Town!
Jag och min kära syster.
Drog till Huvudstaden en sväng.
Sommaren bestod av nattbad. (och en galen natt på de)
För lite ut med båten tyvärr, men några goa dagar blev det.
En gång med detta goa gäng. Förmodligen sommarens goaste dag. de va gott.
Lite segling blev det iår också! Här med la familia.
Träffa några från den kära klassen och grilla.
Snygg bruur!
Mor och fars 25 åriga bröllopsdags-present!
Mange va med!
Fler härliga dagar ute på havet.
Evelina fyllde år!
Många chill kvällar blev det.
Jobb 2 på Gothia.
Va på Pink med Alicia!
Grym brud!
Jonas fyllde 18.
Sandra åkte till USA och hade avskedsfest. SKIBK, bäst på fäst.
Åkte lite vattenskidor med Eve, Andreas och Patrik.
Sprang på Liseberg med Alicia.
Blev 12 igen! Wooopiie.
Hade en galen lång helg när huset blev tomt.
Va i Smögen.
Var på mysig tjejkväll !
Ullared besöktes sista veckan med Eve.
Träningsläger i Falkenberg
Tränade dock inte bara.
Skolan börja, men vi körde på en fin kräftskiva! (grillskiva)
Det blev en favorit i repris från förra året! Kräftskiva a la Henrikssons!

Kan väl lugnt säga att denna sommaren va go! (ville skriva något i stil med "go" efter varje bild.. haha)
Kommer sakna shorts och brunbrända ben, hejdå.

glad tjej

Jag ville mest säga.. VAMPIRE DIARIES!! Äntligen är det tillbaka! *lycka!*

r&f


love actually

Those Dancing Days – Those Dancing Days <--- Fredagsmys musik!

Dock lämnade mitt fredag sällskap precis mig.. Söker därför ny! Nä inte riktigt. Men har iallafall haft en supermysig kväll med Sophia. Det blev god middag, negerbollar och Love Actually. 
Nu ska vi se om det finns några sociala själar där ute eller om det blir sängen dirr. Hyfsat trött ändå.

fredagsmys

Hej alla mysiga! 

Jag kom hem för snart en timma sen, huur hungrig som helst och så äter jag inte ?! Men vad ska man göra?..
Nä snart kommer mitt fredags sällskap. = Min kära syster! Vi ska äta, baka och kolla film. Känns som en bra fredag.
Hoppas ni får en mysig fredag nu med. hopp!

skin & bones

[klicka bild, lyssna låt ]

danmark

Hej alla danskar! 

Idag har jag spenderat dagen i vårt grannland Danmark. Besökte ett sånt där museum med min kära klass + massa andra sköna typer. Stället hette Lousiana och där va vi förra året också så det mest va detsamma. Nä men det är ju alltid kul att åka buss iallafall.
Och idag fyller min kära mor år ! Grattis! Bäst är du :)


Imorgon kör vi stenhårt på skola igen. Godnatt

trötter

Hej alla trötta!

Om jag har stängt mina ögon en bråkdel för länge så somnar jag. Men så fort jag tänker på hur Evelina har det kommer jag på att jag inte ska klaga!
Har haft en dag med maxpulstest på profilteorin och orientering på idrotten. Snart blir det Idol och imorgon åker vi (MP, HR och HP) till Danmark. Ganska fräckt.

Gött och kram.

just the way you are


all we had


us

Ååååh vilken bra film! Mys rakt igenom. Det finaste va i slutet (AAKTA! SE UPP! SPOILERS OM DU INTE SETT FILMEN)
när han sitter där och ska på jobb intervjun dag 500 och hon tjejen säger "I'm Autumn" och så börjar dagarna från 1 igen. Hihi :) Se filmen så förstår ni. 

Åter till dagens schema!

hello monday



Hej alla roliga!

Idag är en sån dag då skolan är rolig, eftersom jag inte är där längre :) Slutade halv 12 och ska nu spendera dagen på följande sätt:
1. Göra lunch
2. Äta lunchen + kolla på (500) days of summer
3. Plugga (matte,svenska,engelska,multimedia,samhäll. You name it)
4. Laga en hyffsat god middag
5. Plugga lite till och sedan sova.


Nu ska vi se hur detta går, återstår att se.

rätt komiskt

Godkväll! 

Rätt komiskt att jag hade mätt fel.. Dock löste det sig och jag är nöjd trots allt! Ska bara få undan alla grejer med mera så ska ni få se :)

Nu blir det sängen. Trött efter springturen jag och mamma tog förut. Hatar att springa med andra men det gick faktiskt bra. Klarade 32 minutaren även om jag inte har sprungit på säkert en månad.
Imorgon bitti är det iallafall träning och sen slutar jag tolv :) ser framemot det! Godnatt.

those dancing days

Bild från kräftskivan i fredags på mig och en mycket bra tjej!



oskar


(500) days of summer

500 days of summer soundtrack <--- Musik från filmen (500) days of summer som skall vara jättebra. Måste ta och se den för musiken är gryyym. Lyssna! Mina favoriter är Sweet Disposition och Us :)

slow

Hej alla.
Idag har min kära syster plus pojkvän varit här och ätit frukost/brunch. Gott va de. Har nu målat mina luckor på lådorna så snart ska de in i rummet! Det ska bli så himla kul att äntligen få se hur det blir. Ni ska få se för och efter bilder. Hoppas allt blir som jag tänkt nu bara och att jag inte mätt fel eller så, haha. 
Nu ska jag unt min mother övningsköra. Får se hur det går för det är nämligen på vägen jag körde på första gången med våran bil och de va inte roligt då jag va påväg och krocka och köra i diket. Nu låter det som att jag är kass på att köra, men det va inte mitt fel något av de där bara så ni vet. hihi. 

Anyway, hörs sen när jag är back!

för hon tänker säkert samma sak som du

I<3Wildfox

förra helgen

Såhär såg det ut på förra helgens kräftskiva med klassen + några fler!


Kräftskiva och kräftskiva. Det blev mer en grillskiva

Semla (även kallad Lisa) kände sig som en i gänget. Du är bäst ändå!

En fin Alex!

Bulle (även kallad Jag)

Kalas Calle va också där! Han är typ bra på allt. Till Exempel det här:

Bulle kom och förstörde bilden tyckte Calle, fast inte enligt sig själv! Det blev ju snyggt.

t.g.i.f

Hej alla pigga! 
Otroligt trevlig dag igår med Evelina :) Det blev tacos som sagt och så kollade vi på Valentine's day. Mysig film. Plötsligt tog kvällen en annan vändning och vi hamnade på kräftskiva. Där blev det dans till klockan 3! Här märker man inte de 5 graderna inte.. Nattamaten satt gott och sängen satt ännu goare. Vaknade vid halv 11. Jag och Eve körde en riktig hel dag vid tvn med två filmer och lite annat i riktig dagen efter anda med pizza på de. 

Ikväll blir det lugnare puckar. Hörs.

tell me once again how we gonna be just friends

Hej alla balla!
det var rätt härligt att sluta 12 idag kan jag lova. Idag blev det hemma gjord pizza till lunch, och självklart (!) ett avsnitt oth. Det är tradition om man kan säga så. Slocknade i någon timma men nu är jag fit for fight för ett till avsnitt. vilket intressant liv :)

Ikväll blir det tacos hos Evelina + film. Deeeee ser jag framemot, börjar bli hungrig :)

svart/vitt

Min blogg blev här med galet svart vit. Typ som bilden ovan. Har kollat klart på säsong 2 av oth nu. out!

wednesday

Woopie. Idag är man trött och mår dåligt. Efter en 8-16 dag i skolan är det slappt som fan med oth som gäller en tid framöver! Det är jag värd, hehee.. godnatt för stunden.

RSS 2.0