Give me a sign, I wanna believe


//care

Ibland känner man bara för att gå och gömma sig under sängen. Bara för att man egentligen inte kan. Bara för att man egentligen kommer bli dammig. Bara för att. Livet kan vara så löjligt pissigt ibland att man inte orkar. Nej man orkar bara inte. Man har lust att bara kasta saker omkring en, gråta tills kudden är alldeles genomblöt, skrika tills man inte har någon luft kvar eller bara helt enkelt strunta i allt som kommer upp. 

Jag har ju inget att klaga över egentligen men just nu orkar jag bara inte.


I all depp får ni en låt.
Panic! At The Disco – The Ballad Of Mona Lisa

-----

Sitting in da school och har lyrik på svenskan. Det tillverkas fina dikter kan jag lova, hehe.. 
Idag väntar en lång dag, hejhej.

Polarid

Håller på och fixar alla mina bilder till hemsidan så de ser ut såhär. Det tar en himla massa tid kan jag lova.. Snart bär det av till körskolan och banken innan det är raka vägen till sängen ikväll. Natti so long.


upd: (Okej, säg när jag kollade nu att det blev någon konstig svart kant och annat fult, men så är det naturligtvis inte egentligen. Bara polaridbilden i mitten)

Sleeping Sickness

City and Colour – Sleeping Sickness

Herregud vad trött jag äär. Hade en avslappnings övning på profilteorin och jasg var sekunder från att somna, not good. Idag står idrott på schemat och jag slutar 4 till råga på allt. Plus att det blir besök hos farbror banken och körskolan innan dess. Need to sleep. Hajdo.

I love you long time, so you know the meaning



Boy I think about it every night, and day
I'm addicted, want to jump inside your love
I wouldn't want to have it any other, way
I'm addicted, and I just can't get enough

PUSS!

Att kunna stava är inte det viktigaste. Vissa dagar har det ingen betydelse alls om man kan stava till tisdag. - Nalle Puh


Godmorgon!

En liten lista

Dagens humör: Trött, men lite glad. & en gnutta irritation i morse.

Dagens mående: Ja trött då. Livet är stressigt, men samtidigt soft.

Dagens borde: Plugga tusen saker. Typ, gå ut. Vädret är underbar. Och städa bort alla dammtussar i mitt rum. Posta sökajobb-brev.

Dagens vill: Slippa plugga, vara ekonomiskt oberoende, vår städa garderoben och sätta upp tavlor. Klippa håret. SY! Det var alldeles för längesen.

Dagens frisyr: knut på toppen.

Dagens smink: Mascara och kajal

Dagens klädsel: Svarta jeans, vit tunnika och nya jackan! & converse ofc.

Dagens favoritlåt: Ray LaMontagne – Lesson Learned och Bloc Party – This Modern Love

Dagens hatlåt: Ingen alls faktiskt.

Dagens planer: Plugga, haha. Kanske sätta upp tavlorna??

Dagens vill ha: Tid!

Dagens längtan: Får väl vara klyshig och dra till med pv. Annars kan jag väl vara euforisk och säga körkooortet.

Dagens beroende: Vanilj te. 
Dagens tråkigaste: Att behöva plugga.


I want to hide but trees are falling down, let me sleep without dreaming


Monday

Goddag!
Det är måndag igen, extra seg men veckans goaste skoldag är över. Hade träning i morse som vanligt, redovisade vår tidning på mdk och hade sedan svenska där mina lyrik skills fick visas från sin bästa sida!... Anyway, slutade halv 12 och styrde stegen mot trafikskolan som så många andra gånger. Gjorde fem test (sen får man inte göra fler för dagen) och nu sitter jag här i biblioteket och chillar en stund, denna låt går på repeat. Tänkte ta tag i lite plugg. Eller kolla klart på The Green Hornet.. Hm. Snart bär det av hemåt iallafall. Och just det, solen lyseeer!

That you never saw the signs That you never lost your grip Oh, come on now That's such a childish claim

A body to die for.

Home, let me come home, Home is wherever I'm with you. Home, yes, I'm home, Home is when I'm alone with you

Guttenmorgen. Vilken underbar lördagsafton jag hade igår! Vädret var underbart när jag anlände till Götlaborg. Solen gassade på på Tobias uterum och det var grillpremiär i huset. Nästan så vi stannade hemma, men nej, inte denna gången. Åt god pasta och pannacotta med sorbetglass på etc., tog en promenad till Bergakungen, köpte på oss gosaker och slog oss ned i de ytterst bekväma stolarna. Filmen, The Adjustment Bureau, var bra. Inte något mästerverk kanske, men den var bra. Kändes inte som något allternativ att återvända hem då jag var så trött så jag vet inte vad, så fick bli övernattning. Bra val även om det betydde att det var upp tidigt i morse. Var nära på att glömma ställa om klockan men halv 9 (som egentligen var halv 8) Begav jag mig sakta hemåt. 


För er som inte orkar läsa allt det där ska jag göra en resumé: Det var fint väder, god mat, härligt umgänge, bra underhållning och en go sömn. Idag är det söndag och den spenderas med en match och nu brunch a la Thielen!

Lesson learned

Ray LaMontagne – Lesson Learned

Passande låt för dagen. Åh så onödigt det kan vara ibland. Tack ändå Cissi och Alex, hade riktigt kul! 
Ikväll väntar restaurangbesök och bio med pojken. Kommer bli a-wesome tror jag! :) Maten blir italienskt och filmen blir The Adjustment Bureau.

Ready steady go


Hemmakväll?

En mindre fresh  Julia där bakom påsen. Hej hej.

Jag och Evelina tog vägarna förbi Hemmakväll förut. Vi var tvugna att fylla på energikällan. Men ni, det är ju heelg nu! Underbart vad veckorna går fort fram. Sommarsommarsommar. 

Ikväll blir det dock igen hemmakväll. Ska iväg med Cissi och Alex på trevligheter. Men innan dess blir det powernap, freshing up och våfflor! Tjoho

Grattis på dagen våfflan!


Falling slowly, feels like Im not falling at all. But at sometime I'm down, I've reach the ground


Have you smiled today?




I know I have.

Fuck snow



Idag har temperaturen varit uppe i 8 grader på de vindstilla platserna. I love! Nu ska jag fixa lite käk, kycklingklubbor och bulgur!

I and love and you

Foto by Julia and Evelina idag också!
Såhär såg jag och Evelina ut idag på foto lektionen. Vi hade fått en grunge uppgift som vi gick ut och fotade direkt. Riktigt roligt! Min bild är dock inte "orginal". Där har jag fuskat och tagit texturer. På Evelinas bild har vi fotat texturerna själva och lagt på. 


Vilken dag det har varit idag. Har varit igång hela dagen, rätt gott även om man är trött. Mat fick jag också tillslut, haha. Ni som känner mig vet ju hur jag funkar utan mat, inte alls. Nu ska jag iallafall sova. Hörs imorgon!

Tjatja

Sitter på biblioteket och väntar på att ha tekniskt genomgång med det evenmanget jag är med och arrangerar. Det är dock en timma kvar så tänkte ta och plugga lite nu. Har precis varit en sväng på körskolan och gjorde ett test, som inte gick så bra. Dagens middag förtär jag för tillfället. Den består av youghurt, ett päron och nötmix. Känner att mitt liv är intressant.. Blöö. Men ni vet ju, ni behöver inte läsa. Jag skriver för jag vill.


Helgen ser jag dessto mer fram emot. Om allt går vägen :) Hörs kanske ikväll.

On my way back home

Nej men det är jag ju faktiskt inte. Är redan hemma i min säng. Dock något som hände on my way back home var att somna på bussen så missade min hållplats. Som tur var var det bara en hållplats så kom hem utan större besvär. 

Dagen har gått åt till webbdesign där jag har kluvna tankar om min hemsida. Ska den vara stillren eller ska den vara romantisk? Får lägga den på hyllan ett tag så jag får klara tankar. Efter detta var det Graf/Multimedia där vi redovisade (mitt tråkigaste resultat hittills) och började på nytt projekt där vi ska göra affisch, biljett, "programblad" m.m. till ett evenemang. Mitt blir Foo Fighters, som jag även skall på! Ska bli himla kul faktiskt (både projektet och att se dem. hehe). Efter skolan gick jag till körskolan och fick gjort tre test på datorn. Endast en halv kexchoklad fick mätta min mage så nu kurrar den rejält. Nu ska jag laga mat, äta, förhoppningvis sova och sedan träna! Tja

You Liar


Godmorgon!

CV

Hej och hå vad jag har sökt jobb nu! Satte mig äntligen ner med mamma och fick skrivit klart mitt personliga brev + bättrat på mitt CV. Hoppas det ger utdelning cus I really need a job.. Godnatt på er!

Rawr! it means I love you in dinosaur


Kingarna


Hejhejhejhejhej. Jag känner att jag mest är trött hela tiden, not good. Idag har jag iallafall varit i skolan, som vanligt, och på körskolan. Började på datorerna idag! Känns bra. Nu blir det massa teoriplugg denna veckan så jag kan boka uppkörning osv. Målet är att få kör kort innan sommarlovet, helst innan april är slut men det får vi se.. 

Nu blir det att ta tag i lite annat skolplugg och laga lite mat. Vill helst va ledig i ett år och inte behöva göra något. Det hade varit något :)


Lyssnar på det här också! Hjälper alltid.

rooftop


This is what it sounds like


Güttenmorgen!

Jag älskar.

När solen lyser. Att ha nyklippt hår, fresht. Fredag, Lördag, ibland söndag. Dunntäcke. Att gå på toaletten efter en hel dag i skolan. Isglass. Att läsa igenom gamla dagböcker. När han kramar en lite för hårt, lite för länge, eller inte släpper taget överhuvudtaget. Generösa människor. Home med Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. När man märker att man har mer pengar på kontot än man trodde. Nya kläder. Nyttig mat som är god. Att bada i regn. När man lyckas ta den där perfekta bilden. Att få skjuts hem från skolan. Snygga underkläder, som hör ihop. Grey's Anatomy. Mina vänner. När internet är racer snabbt. Gamla minnen. Att shoppa i min egna garderob. När moster kommer på besök. Att vara kär. När man känner sig tygnlös. Havet. När allt funkar. När man kollar på tv och det kommer reklam, man byter kanal och sen byter tillbaka precis när reklamen är slut. När man har ny mascara efter att ha använt en som varit slut i en månad. Julafton. Låtar som man får en speciell känsla av i magen. Jeans som sitter perfekt. Att ligga i grönt gräs. När man får saker gjort. Min familj och min släkt. Att prata ut. Spotify. Rutiga skjortor. Kill-ryggar/nackar. Att få massage. Kalas. Plattänger. Att spela Innebandy. När man äter massa choklad och inte orkar bry sig mer om det. Killar som har bra humor. Att skratta. Att ge bort saker. När man lyckas sova lagom länge. Mysiga tjejkvällar. Att dansa som aldrig förr. New York, och USA. När det känns som att en sång är gjord bara för en själv. Mumford & Sons. Twilight-böckerna. Att bara sova. När man kommer ner till matsalen och det för en gångs skull är god mat. Tatueringar. Att segla i solsken och lagom vind. Hallongrottor. Att bara va.

rosa glass

Dagen är slut och nu ska jag äta glass. Natti

Always where I need to be

Jajaja. Det är lördag, hade mysigt igår, har haft mysigt idag (även om tåget inte kom och vi var hemma två timmar senare än tänkt, och utan converse..). Det blev lite basplagg, jeansshorts och en ny jacka istället! Converse får fixas nästa i vecka. 

Nu är jag mest trött och hungrig. Så ska fylla på kistan innan det bär av till hallen för att spela match! Seriefinal! Lycka till, Tack så mycket :)

this modern love

Bloc Party – This Modern Love

Tjahej. Veckan är slutt! och att få komma en en halvtimma tidigare än normalt är ju helt underbart. Thänks dad. Nu ska jag börja göra mig i ordning och packa. Kvällen består av innebandy. Imorgon blir det stan. Tjoho! Ska leta fram lite pengar i mina gömmor att spendera. Ett par converse ska det bli iallafall. Vita eller stars and stripes, kan inte bestämma mig.. Tjoflöjt så länge.

B.B


Nu är ju inte detta någon modeblogg, men lite såhär vill jag gå runt. Jackan på första bilden och byxorna på andra får mig att sucka lite lätt. Moneymoneymoney.

Torsdag den 17 mars

Nu är veckans tyngsta stenar över! Har blivit av med matteprovet, som gick not so good, och (kan ju inte riktigt säga blev av för det va ju sjukt kul) halkan. Detta firas med mer plugg, livet  fortsätter ju, mat och senare träning ikväll. Tjarå

We don't sleep when the sun goes down We don't waste no precious time All my friends in the loop Making up for teenage crime

Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit


Idag har jag varit så trött att jag har varit pigg, ungefär. Ni vet hur det är. Höll dock på att somna på idrottslektionen, mitt i en badmintons match. 

Förövrigt är det matte som gäller hela dagen idag. Känns inte så peppande. Bör lägga mig tidigt också i med att det händer roligheter imorgon. Mer om det då. Hörs!

oh brother I can't, I can't get through. I been trying hard to reach you cus I dont know what to do

Idag skulle jag vilja säga strålande dag (i stället för goddag) för idag lyser solen och himlen är underbart blå och klockan är fem?!! Känns som om det var igår det va bläcksvart vid det här laget. 

Jag är trött och seg och slö idag. Men ska nu sätta igång med plugg. Har matteprov på torsdag och ska skriva en liten engelska artikel tills dess också.
Ikväll är det träning som vanlig, men först det bästa här i livet, MAT. (Lite ironi där om ingen förstod det. Mat är dock gott..)

Don't waste your time on me you're already the voice inside my head. Miss you.

Gulligt katt säger godmorgon!

brukar glida runt, hänga runt, låna pengar

Goddagens!

Har hängt på träning, i skolan, i körskolebilen och i teorisalen idag. Nu kurrar magen värre än värst så ska göra lite Laxwook åt folket i huset. Sen blir det plugg hela kvällen också. Ibland kan man inte annat än älska sitt livs berg och dalbana. 



Inspolåt: Basutbudet – Låna pengar

Time it was, ant what a time, it was


I told you to be patient, fine, balanced and kind

Mamma och jag
Åh vad jag älskar att fylla år! Bästa helgen på länge. Tack alla! 

Idag avslutades den med The Black Swan, matteplugg, restaurang besök och ungefär 1948349523 "tack" på facebook. Nu blir det läxor och sängdags.

TGIF

Damer och Herrar... Idag är det FREDAG! Åh vad kalas. Snart är skolan slut och då ska jag hem och göra lite pajer inför imorgon och sen blir det att kolla på killens match och senare in till la stada och fira tjejen på bilden som fyller 20! GRATTIS! Blir dock en kortis för har match imorgon, och vill få med mig pojken hem också.. Som sagt, IDAG ÄR DET FREDAG! (Blev rätt mycket caps här, men det får gå)

I'll put my hands infront of your eyes but you'll peek through

Noah And The Whale – 5 Years Time

come lay'em down

Hello Thursday! 
Stannade hemma ifrån skolan idag med då jag kände mig sådär i morse när jag vaknade. Somnade om i 4 ½ timme och då kände jag mig genast mycket bättre! Tror dessa dagar har gjort mig bra, och alla liter te, hehe.

Jag och moster tog tag i städningen inför helgen och är nu klara. Tänkte måla om lite ramar jag har så jag någon gång kan få upp min fotovägg! Här ovan ser ni en utav mina favorit ramar jag fick när min mormor gick bort då det var en bild på mig i. Satte i en bild på mig och Alicia istället som Evelina tog för två sommrar sen. Älskar den. Ramen är lite söndrig i kanterna vilket jag gillar. Guldig är den också!


for your possible heart

Natti!

såhär kan det se ut..

När jag har tråkigt. Hehehehheeh tredje bilden till vänster hehehhehe.. eller okej hehehehe alla bilder heheehe men mest hehe på tredje bilden till vänster. Så himla kul med grodperspektiv. 


Jag gjorde pannkakor i en evighet förut. Gjorde massa olika former på dem. Typ hjärtan och stjärnor och sånt. Det var lite kul. Sen har jag pluggat lite, testat lite kläder och städat. Ska plugga nu igen, och äta min favorit Smoothie! Ikväll kommer ju moster som sagt :))

You won't do the same

http://www.youtube.com/watch?v=uwjcH0fmzaA

En version av en låt jag gillar mycket bättre än orginalet, som jag inte gillar speciellt mycket alls. Dock blir slutet lite jobbigt att sjunga för killen, men början är bra!

man vet att det snöar när...

1. Man går in på facebook och 90 % av alla status uppdateringar handlar om att det snöar.
2. Man blir helt förtvivlad och tittar ut (och där är det vitt (av all snö alltså)).
3. Det är något vitt, fluffigt, mjukt som faller ner från himmlen. Och det är inte grädde. 



Jag är sjuk idag, alltså hemma. Kunde inte somna om när jag väl vaknat så kollade på Did you heard about the Morgans?. Jag hade tänkt ta en promenad upp till affären och köpa ingredienser till att göra mina morots muffins eller pannacottan som jag gjorde i fredag eftersom min kära moster kommer ikväll men får nog hoppa det då (tacksnön!!..).. Semlor istället kanske?



Jag vill även passa på att tack Calle för att han delade med sig av sina åsikter i detta inlägg. Gör det ni med! Då får ni länkning och allt. Hihi.

Feta

Förra årets underverk.

Idag får man äta precis hur många semlor man vill! Spelar ingen roll om man inte äter sånt, är för tjock osv. Det är ett undantag. Först skulle jag äta semlor med mina flickor men de hann inte hem från Ullared innan jag var tvungen att återvända hem. Sen trodde jag min mamma skulle göra sina semlor (det gör hon ju alltid) men icke! Istället fick jag nöja mig med en halv vaniljkräms semla från coop. Alla fel som finns.. Tack ändå pappa <3

Nu har jag ont i halsen och vill skära av mig den för vill inte bli sjuk nu. Tar lite sömn på de. Hej.

Allting var så enkelt då

Bonjour! I morse tog jag sovmorgon, ingen klockan! Vaknade kvart över 10 och bestämde mig för att ta 20 i 12 bussen till lillstaden. Dock var det alldeles på pricken då Alicia och Marie skulle åka in så kunde åka med dem! Slippa bussen, ohhaha. Styrde stegen mot körskolan iallafall. Satt i ungefär fyra timmar och fick gjort tre pärmar vilket var skönt! Fick middag hos Alicia sen också och nu ska jag snart åka iväg på träning. 


Tänkte på att helgen kommer ju extra snabbt denna veckan också. Bara tre dagar i skolan. Sen fira Alexandra 20 år på fredagen och Julia 18 år på lördagen! :)))))))))))) hej.

l'amour fou.

Här har du Alicia. Crazy love.

funderingar

Okej. Tatueringar. Det är här jag skulle vilja ha lite hjälp, tips och åsikter. Här är några ord/menningar jag väljer mellan.


1. Home. Detta är för det första min favoritlåt, och har varit i snart tre år. Kan fortfarande lyssna på den tusen gånger per dag utan att tröttna. Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home


2. Silence is a Scary Sound


3. Monster efter något Lady Gaga sagt (If anyone tells you that you can’t achieve your dreams or puts you down, make your hand into a little claw and tell them you’re a little monster and you can do whatever the fuck you like)


4. Where you invest your love, you invest your life. Fin text rad från Mumford & Sons genialiska låt Mumford & Sons – Awake My Soul


5. Never settle for anything less than butterflies. Bara för att det är sant. 


6. This too shall pass. Även om mina problem kategoriseras som små problem är de ändå problem, och ja, allt har ett slut. Man skall aldrig ge upp. 



Jag låter himla djup när jag skriver om det här. Well well, det är en rätt stor grej ändå. Inte kul att komma hem med tramp stamp eller liknande, hehe.


Vem ringde 112?

Alexis Weak – 112 (Charlie Bernardo edit)

Ibland tar min musiksmak en lite omväg. 


Godkväll vänner! Har varit trötter idag även om jag sov rätt så länge i morse. Tog iallafall bussen in till lill-staden (efter en himla rush). Hann plugga lite teori innan körlektion som förövrigt gick bra. Risk 1 och 2 är nu bokade, wiho! 
Styrde stegen till Alexandra där Evelina och Lisa även var. Började skriva på vår stipendieansökning. Det börjar bli något nu. Var där hela dagen, och nu är man helt död. Därför får det bli de två sista avsnittet av OC innan jag somnar. Hajdo.

you've got the love

Det blev inte bara en match, utan två. Vann första med 9-3 och andra med 7-4. Lagom trött efter det. Åkte hem till min kära syster och Jennie och tog det lugnt framför Solsidan och Big Brother med lite popcorn. Mysigt!

Imorgon väntar bilskolan och teori pluggning plus påbörjan av projektarbete! Spännande. Lite träning på det också kanske. Nu måste jag verkligen sova! Natti.

Friday Im in love

Såhär kan det se ut en fredag då jag firar 18 år med mina tjejer :)

det vill sig inte

Tänkte ladda upp lite bilder från i fredags men det vill sig inte riktigt.. Får försöka senare. Ska ta och käka lite nu och sen är det iväg på match igen! Tjarå

If you're a bird, I'm a bird

- World greatest.

Rätt bra

Woho! Hade en gryyyyym kväll igår med världens bästa tjejer! Så himla lyckat, och för en gångs skull lyckades jag med maten, med hjälp av alla såklart :) TACK!


Idag vaknade jag upp med Alicia intill. Vi åt frukost och kollade på date night. Sedan bar det iväg till Limdome för att spela match. Vann med 5-4, riktigt kul var det också! Efter matchen åkte jag och Evelina till Vasaplatsen, mötte upp Sofie och Sandra och åt på en restaurang som hette etc. Grym gott! Italienskt var det så rekommenderar stark.


Nu ska jag kolla lite på The Notebook innan jag lägger mig för att sova. Natti!

when I hung my head down, you didn't seem to care. Red headed girl I really missed you, I still miss you

Goddagens alla fina! Skolan gick fint idag, tackar som frågar. Börjar pirra lite i kroppen när jag tänker på att helgen börja så smått närma sig. Åh den kommer bli bra känner jag! (hint: mor och far åker till Oslo aka Jennie över helgen. Imorgon firar jag och 12 tjejer min 18 årsdag med tjohej här hemma hos mig, trerätters och grejer. Lördag är det match och sen ut på middag med Evelina, Sofie och Sandra. Trevligt!)

Förövrigt var jag i stan idag en stund efter skolan. Hade tänkt hitta mig en mega fin och festlig klänning tills imorgon, men icke. Det finns mest gröna byxor och färgglada magtröjor, låter fint, hehe. Inget för mig helt enkelt. Så istället åker jag på träning nu, och får hitta något i mina gamla garderob. Wish me luck!

apple of my eye

Evelina frågade mig vilken låt som var min favoritlåt. Det kan nog vara världens näst svåraste fråga (priset tar vad skulle du ta om du var tvungen att välja: blind eller döv? för mig är det omöjligt då 99% av mina dagar består av musik, men att inte se? huh). Anyhow så började jag fundera lite. En klar favorit är Home, men det finns så många fler som får mig att rysa. Dessa sju är något speciellt för mig. Hoppas ni gillar dem! :)


Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

Ellis Paul – The World Ain't Slowin' Down

Thin Lizzy – Whiskey In The Jar - Full Length Version

Bon Iver – Skinny Love

Coldplay – Lost?

City and Colour – Sleeping Sickness


Pinsamt, men bara för att den på något knepigt vis har blivit mine and my bf's.
Bruno Mars – Just The Way You Are

I'm beautiful in my way, 'Cause God makes no mistakes. I'm on the right track, baby, I was Born This Way

Jag och Evelina lekte idag i skolan. Här är en uppgift i foton, mig själv x2. Här är jag som rik, hehe. Och söt.
Idag har jag även handlat inför fredag. Herrejesus vad mycket maat! Ska bli så underbart kul dock, och gott. Så ni som ska komma, se till att va hungriga. Nu ska jag äta lite paj och kolla klart på The Blindside som jag påbörjade igår, sen blir det nog sängen. Trött som bara den, as usual.

I'll be yours, and you'll be mine

Those Dancing Days – I'll Be Yours
Godnatt!

att vara hemma är underskattat

Ojoj, har gjort två skivomslag i skolan idag = sitta vid datorn från 8-15. Sedan var jag en sväng vid trafikskolan och pluggade teori. Nu är jag hemma i sängen, seg som tusan. Och hungrig! 
Hade tänk se en film idag och ut och springa eftersom vi inte har något träning ikväll.. får se med det sista dock. Och sova tidigt eftersom jag visst har två körlektioner imorgon! En halv 8 på morgonen och en på eftermiddagen så gäller att vara laddad. Nu blir det käk.

RSS 2.0