godnatt

Bob marley kommer åter till liv imorgon, eller aa.. typ. Hittade iallafall lite bra grejer.
Nu blir det allt att sova några goa timmar så att min matte hjärna är på topp imorgon! (ska göra "kluringen" på fält stafetten.. )
så, godnatt.

bob


no woman, no cry

Okeeeeej. Lite lagom gott död efter fysen idag.
Nu ska jag sätta igång och leta fram bob marley kläder inför fält stafetten imorgon! Ska bli ruskigt kul, ruskigt!
Eller aa, först mat då. som vanligt :)

the storm

Hello!
Sista maj idag. Hur skönt låter inte det? JUUUUNII JUUUULI AUUUUUGUSTIII!! anyhow, hade sista profil träningen imorse, skönt men mycket tråkigt samtidigt. Har alltid sjukt kul med den knäppa blandning av människor. Slutade även kvart i 11 så åkte in till staden en stund. Köpte mig lite nya grejer (pengar rulla ju in idag). Smart jag är som gör slut på de så fort det kommer utan sommarjobb, jajaa. En bikini överdel, en t-shirt, ett par leggings, lite smink och niiitar! Så nu ska en annan t-shirt få se nya dagar.
Nu är jag hungrig som en varg och ikväll blir det sista träning innan en månads uppehåll! woopie.

no

Går kvällen blev hur bra som helst! Alltid lika gött att dansa järnet hela kvällen och slå sin "lärare" på singstar. Sommar känslor, även om det va kallt.
Idag är det ju mammas dag. Det blev besökt av Sophia och Magnus, frukost och god rabarber paj. Även besökt av min kusin och hans fru. Längesen man såg dem, så de va kul :)
Har ingenting att göra så sitter och gör precis det. Ikväll blir det iallafall att kolla lite fotboll med min kära vän.
Ska leta fram kläder till Fält stafetten på tisdag också! Bob Marley blir det visst, haha. ciao!

cupcakes

Elins grymma cupcakes som hon hade gjort till alla igår!

fall

Det är jobbigt när Din Sko kommer med massa fina höst skor..

lörday

Skulle kolla på symaskiner med mor min, men den affären hade flyttat.. Blev istället lite häng på mediamarkt = nya filmer och spel! yey. Åkte även och fikade, lämnade mitt nummer så kanske något liiiitet jobb i sommar? vem vet. Värt ett försök iallafall.
Nu ska jag skala lite potatis (skriv upp det) och ikväll blir det 20 års fest! :)
brb

please


hide behind


kickass

Fredag tralalalalaa.
Skolan gick fint, förutom på grafiska.. hmm..
Köpte present till Elin  med Eve innan jag drog in till göteborg med Alicia! Vi byte min plattång, så nu har jag äntligen en som funkar igen! Vi kollade även på Kickass! Riktigt rolig :))  Super mysig dag osv.
Nu sooooova.

the sun comes out


q

Hade tråkigt så tog med mig mig själv och kameran ut för att fota lite i det fina ljuset.
resultatet kommer snart! hähä

omg

woooooooooooooooooooooooooooooooopieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
S1E22 av Vampire Diaries är sååå bra. Jag kommer ju aldrig klara av att vänta ändå tills hösten!
Ville bara säga det :) nu är jag lite gladare igen.
http://www.megavideo.com/?d=WGOYEPHQ <-- där kan ni kolla.

oglad

Idag är jag oglad. Det börjar med att min mattelärare, ja vad ska man säga, jag tycker att hon är otroligt orättvis faktiskt. Kanske inte alla som tycker, men det räcker för att göra mig otroligt irriterad.
Hade sedan en mysig frukost med min klass! mysigt. Lite engelska och sen rörlig där vi äntligen blev klara med rytmvideon! Fan.. vi lyckas allt med det omöjliga ibland. Sen börjar en tre timmar lång väntan i onödan! skulle vara med treorna när dom skulle spela in kesha- tik tok, men det blev aldrig av. Just därför är jag nu oglad.
Därför blir det nu revbens spjäll och Vampire Diaries until I die. hej..

M


22.14

Låten i inlägget under.. det är något speciellt med den alltså! Får chills :)
Idag har jag varit i skolan till fem som vanligt. Sjukt onödig dag bara. Gjorde ingenting på engelskan, lika så på matten och foton. Kollade film på historian, och sen bara tester på profilen. Satt vid datorn i säkert fyra timmar! Det är mer än 50 procent om min matte funkar. Go skoldag.
Nu sitter jag bara och chillar på de. Äter kvällsmat och lyssnar på.. airplanes! haha, vilken överaskning..
Godnatt friends!

airplanes


underbar bild, underbara skor


done

blev klar med arbetet vid 10, så himla skönt! Ena delen blev riktigt bra, andra blev kass. Så helheten borde ju blivit okej? Vi säger så.
Nu har jag duschat och verkligen njutit av att inte ha några fler läxor ett bra tag så nu blir det sängen.

17.01

Okej. Jag har fem timmar på mig att göra detta arbete nu. En olycksskada och en belastningsskada. Några sidor, och sen är det mesta med skolan över för denna gången! Yeeeeeey.
Hejjahejjjja!

kiss n tell

Hell-o. Livet rullar på! Har inte mycket kvar i skolan, mest chill jobb, vädret är nice och nu ska jag iväg till eve och göra en skolgrej. Blir väl mest en hel del annat där :) !
Mor och Far min är iväg i Smögen på spa för att fira sin 25-åriga bröllopsdag dom fuskiskarna.. grattis <3
Så kvällen/natten kommer spenderas själv.. får se hur det går. hej!

hey there

Det blev att kolla på A cinderella story istället för Grey's. Sparar dom till någon dag i veckan.
Det är så grymt svårt att slita sig från datorn när man väl är där.. måste börja plugga på antiken provet jag tänkte göra imorgon. Såå, vi hörs imorgon! heeej

once a failure, always a retard


vitamin

vitamin c bombaderar mig själv och denna sitter som en smäck! mums.

idk

Nu fick jag inte ligga ute längre, somnade ett tag och magen är gott röd nu. nice!
Min familj ska åka iväg till min morbror och käka middag men jag känner mig lite för sjuk för att åka iväg så ska nu ta mig lite lassange och göra lite sallad och kolla på tre grey's avsnitt som väntar! :)
Blir lite mer svenska plugg så jag kan göra det provet imorgon, och kanske bör börja med idrotts teorin? bra idé.
Ciao

sunny sunday

Har legat ute på altanen sen jag vaknade. Helt underbart! Det är bara grönt och blått vart jag än kollar. fint.
Det blir väl en hel del plugg idag också, plus att jag har fått sår i näsan.. aaj. Orkar inte vara sjuk..
Ja ja, nu blir det att kolla serier här ute på altanen tror jag faktiskt. Kram på er!

failbook

failbook. Underhållning.

17.19

Aj aj aj.. Mitt huvud dunkar och snöret rinner och prata det kan jag inte heller. Inte för att jag behöver det just nu, men ändå.
Har legat ute ett bra tag nu, skönt men så får sån himla huvudvärk när snoret kommer upp i bihålorna, haha.. Så flyttade mig inomhus för en stund. Ska gå ut en stund snart igen och se om det funkar att sova en stund där, annars blir det att plugga. Har svenska prov på måndag (orkade inte plugga klart tills igår) och estetisk uppgift till tisdagen och idrottsteori inlämning på onsdagen.
Men som sagt, först sova bort huvudvärken.

summerbreeze


whats the point


stor sol

Underbart väder! Ska ut nu och sola + plugga en massa.
Har varit på läger med innebandy profilen igår till idag. Verkligen hur kul som helst, bara det att jag har aldrig varit hesare. Konstigare folk får man leta efter..
Hela familj är iväg och springer göteborgsvarvet idag. Skulle varit kul att vara med och kolla, men det får gå.

thunder

Det åskar! Hur längesen va inte det då??
Min hals är dum. Ska spela innebandy hela helgen och har matte nationella imorgon. Orkar inte sitta hostandes genom hela det.. Ska på läger med profilen fredag till lördag också, och sen statslags träningar lördag och söndag.
Jaa ja, blir lite te nu och sen sova tidigt.

14.14

Hallå där.
Idag är jag faktiskt hemma och rätt go och rätt glad. Moster är ju hemma! :)
Slutade ju även 12 idag, guld guld guld! Plus att jag, eve och lisa kom framåt med våran rytmvideo idag, haha.
Kanske inte blir super, men det fixar vi nästa gång.
Nu har jag suttit ute en stund och pluggat svenska antiken + ätit toast. mums. Nu blir det matte hela dagen, har nämligen nationella i det imorgon och jag måste refresha mitt minne något. haha, kommer inte ihåg någonting! Och om jag inte får bra på det här så får jag inte bra i slut betyg eftersom jag inte gjorde del 1.. yeayea.

seethru


hej

Dagen har gått bra. Lite plågsamt emellanåt men som tur är har man vääärldens bästa vänner + släkt och familj :) Sista lektionen bestod av historia redovisning. Va långt ifrån klar, men gick nog räätt hyfsat ändå. She might be kind. Missade bussen så tog en glass med Evelina och Matilda! mysigt i solen och så :) Åkte med far min hem och efter en kvart kom mamma och mariiie från Spaninen hem also! Så det blev god middag med färsk lax och sånna godsaker, jordgubbar på de. Nu sitter jag och pluggar svenska! Har prov på antiken, egentligen när jag än vill göra det, men om jag gör det på fredag slipper jag resten av svenska lektionerna för terminen! rätt värt det. Det går väl lite knapert. Sitter ju här, haha. Men ska återgå. Haaaaj.

gageligaga

weell.. wicked :) Hon kommer nog alltid va lite bättre än alla andra.

baby you'll be famous

woooopie.... :')

history

Hallå där.
Idag hade jag sov morgon :))))))) gick upp lite tidigt ändå, vet ej varför. Kom till skolan och hade cooper test iallafall, himla kul med sånt där tycker jag.. Det är ju över på en 9-10 min ändå, fick dock inte mitt mvg... men det siktar vi mot nästa vår!  ohyeah.
Sen var det dags att kolla på tvåornas uppsättning av musikalen Fame. Det va trevligt, och faktiskt riktigt bra. Dock kollade jag på klockan när den var 15.03 (bussen går prickeliprick). Så det var bara för mig och Even att vänta en timma på nästa buss. Kom hem go och glad (njaa) och lagade lite potatismos helt random, vet inte varför. Satte mig för att börja plugga historia. Har redovisning imorgon på WW2 och med min lärare är det fan omöjligt. Så jag kommer väl sitta där med mina källkritiska anteckningar och historiska slutsatser vid tolv inatt. Fast om jag känner mig själv rätt ligger jag i sängen då och tar den paniken imorgon klockan halv 3. taggat.
Back to work. Akta dig Hitlerrrrrrrrrr och Himmlerrrrrrrrrr med.

dancing with tears in my eyes


21.48

Världens bästa Alicia hade gjort en fin älskamera film, men kunde inte ladda upp här.. får försöka igen imorgon!
Känner mig bättre nu iallafall, sömn och mycket vatten verkar hjälpa. Imorgon ska vi ha cooper test i skolan, får se hur det går med det, hehe..
Nu blir det lite tv och sen sängen.

take it off

klicka på bilden. Grymt album :)

11.39

Ajdå... vaknade sjuk idag. Kände av det igår också. Jag behövde verkligen gå till skolan, ville nästan till och med, men då självklart ska man bli sjuk.
Nu har jag sovit ut iallafall, det behövdes kan man säga, och ska äta frukost framför ett avsnitt VD :DDDD det har jag saknat!

so what if it hurts me

Det blev en delad tredje plats i cupen och är nöjd :)
Nu är det svenska som gäller för hela slanten, och sen sova. Är trött som en sten. Hej!

home

Att det kan vara så skönt att komma hem. Än så länge är det skönt iallafall, innan allt annat kommer över en.
Nu ska jag njuta av att kunna sova i min egna säng, dock är den kall som tusan men det funkar. Ska försöka komma in på fb också, över en vecka utan. Rekord?
Och imorgon ska jag spela cup. Sånt är också trevligt :)
Godnatt

pirr

Nu börjar det pirras lite i magen.. Har man med allt? Har jag med mig rätt grejer? Är allt fixat? Kommer jag kunna sova? Ja, svaren på den frågan lär jag få imorgon.
Ska bara platta håret, och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon när vi åker. Sen lite kvällsmat på de.
Herregud.. Allt kommer ordna sig fint :)
Ska bli underbaaaaaart att komma bort från allting. Krångel har varit det senaste i mitt liv så även om inte allting ordnar sig får jag en paus i alla fall. Lite jobbigt att vi har nationella nästa vecka, plus rätt mycket grejer som ska vara klara veckan efter. Men som sagt, allt löser sig.
Godnatt alla! Ha en underbar vecka så hörs vi nästa lördag/söndag! kramar

toast

Jag borde packa...

13.27

Mmmmm.. Min svenska lärare och engelska lärare skulle rätta np idag så vi hade bara grafisk (och jag&eve idrottsprofilen dårå) idag. Efter det, vid 12, drog vi heeeeeeem.
Så nu ska jag ta lite att äta, se om jag kan hitta någon serie att kolla på och så ska jag plugga järnet/packa lika hårt.

-


packa..

Jag är kass på det här. Har skrivit en lista iallafall, men vad ska man plocka ner? Kommer det vara varmt? hur varmt? Regn? Kallt ? Vad ska vi göra? Hur länge ? ah jag har verkligen ingen koll alls.
Nu är Ipoden laddad till max iallafall, och bilderna inlagda på den externa. Så nu får jag lösa resten imorgon.
Nu blir det istället att packa inför träningen imorgon bitti.. yey.
Godnatt

acting wild


15.24

Hemma från skolan nu, och magen kurrar gott!
Har haft en dubbel lektion i rörligbild = fyra timmar filmning och klippning..
Jag, Evelina och Lisa håller på med en rytmvideo så filmade lite klipp, sen satt vi och redigerade i ungefär 3 timmar.
Tänk att bara höra massa olika rytmer och takter från olika saker så länge och få ihop det till en låt. Det är inte det roligaste man kan göra kan jag säga.. Har fortfarande långt kvar, men det löser sig.
Nu blir det att fixa musik och göra plats på minneskorten. Även börja packa lite och tvätta m.m.
Kolla GG också ofc :)

new


like a

Har köpt nya springskor också. Får se om de får stanna.
Nu ska jag iväg på träning iallafall, får se hur det går är så sjukt trött.
Hörs :)

wednesday

pic: emsedge!
Såhär har jag sett ut idag, på ett ungefär. Kändes bra :)

tjohej

Vilket jävla väder vi fick då! Hagel och regn just när jag skulle hem från bussen, nice.
Var i staden med Evelina idag. Fick med mig lite rolig stuff hem. Känns bra! Dock ingen bikini som det var tänkt, men jag är glad ändå.
Nu blir det lite mat när pappa kommer hem.

första doppet

Första doppet för iår blir det nu! Denna bild är från förra året, nice. 1 juni va det då, nu är det 3 maj, antagligen rätt kallt.. Men ska bli rätt gott ändå! Kameran är med.

monday

Åh så härligt det är när en svenska lärare är sjuk! Slutade 12, eller egentligen 11, men åkte hem vid 12.
Klockan har redan blivit två.. vet inte riktigt hur det hände.
Ska ta och äta lite lunch och så ska jag städa mitt rum. Lite läxor ska jag väl kunna göra också.
Vi har iofs ingenting den här veckan, som förra veckan :) bara nationella imorgon men sånt kan man ju inte
plugga till ändå.
hyl!

im on fire


the notebook

Känner mig i stämning för en av mina favorit filmer. The Notebook!



The way I see it, I got three choices.
One, I can shoot him.
Two, I can kick the crap out of him.
Or three, I leave you.
Well, all that's no good.
You see, 'cause none of those options get me you

oh when it rains


ute

Lovely wheater!
Har suttit ute och gjort hyffsat mycket. Ska nu förflytta mig in och göra lite Historia, behöver datorn.
Hoppas ni har lika bra väder som jag! :)

så fort jag anar något ansvar

Söndag idag och vädret är så himla härligt! Blåser nästan ingenting och solen är på. Nice!
Ska ut och sätta mig och plugga en stund hade jag tänkt. Vill gärna ligga lite före eftersom vi åker om en vecka (!!).
hörs senare!

B&J + film

Nu blir det B&J och Boondock saints 2 med far min. Känns som det enda rätta idag :)

numbing the pain


utan talang är det svårt att ta sig fram

Hej hej!
Gårdagen var myspys. Käkade lite pizza hos Alicia med Ylva. Pratade en massa och hade kul. Åkte sen hem till mig och kollade lite film. Tack tjejer!
Idag ska jag och mina kusiner kolla på bröllop! min syster kompis ska gifta sig och det är ju alltid kul att kolla på bröllop tycker jag :)
Ska försöka plugga lite nu innan vi ska åka, har inga serier kvar att kolla på, haha. Känns hemskt...

RSS 2.0