i ett iskallt ikea land

Och den matchen glömmer vi. Nu blir det lov hela veckan. fint. godnatt
Carolina Wallin Pérez – Pärlor

up in the woods

En syster är hemma från Oslo på besök nu i några dagar! Härligt tycker jag :)
Annars då ? Sitter och lyssnar sönder låten i några inlägg under, Zumban gick bra dock var det nog inte riktigt min och Evelinas träningsstil. Kordinationen och nivån va väl inte helt rätt, men lite skönt nu innan matchen.
Nu blir det lite film som uppladdning! Får se om det funkar bra. Tjenixen!

sunday bloody sunday

Godmorgon! Det va allt skönt med en extra timme att sova i natt. Nu känner man sig ändå hyffsat pigg, därför ska jag och Eve in och köra lite Zumba nu på Sportlife! Om jag får någon plats. Känns lite galet, men vi kör. Ikväll är det ju match också. Nu blir det frukost! Hörs sen.

klockan

Barn, Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timma också! Godnatt på er.

bus eller godis?



En fin Halloween-hälsnings från Evelina och mig!

down for the night

Your my devil, your my angel Your my heaven, your my hell, You're my now, you're my forever, You're my freedom, your my jail, You're my lies your my truth, You're my war you're my truce Your my questions your my proof

dags att ta fram latex och fejkblod

Synd bara att jag inte har något sånt kul att leka med nu till Halloween.. Sitter och funderar lite på vad jag ska vara ikväll då det är dags för partaj och har kommit fram till att det antingen får bli något i stil med vampyr eller zombie. Enklast när man inte har något förberett. Lindas sminkblogg är grym på det där! Kolla bara dessa bilder!
Jag blev rädd iallafall..

fredagsmusik

Ellis Paul – The World Ain't Slowin' Down

hello mr lov

Hej där. Nu är jag glad. Ligger hemma i sängen med min sjuke mor och, okej jag pluggar lite engelska, men det gör inte så mycket för det är loov! och vad jag har längtat. Ikväll blir det fredagsmys, imorgon är det maskerad och på söndag är det match. En bra början helt enkelt :)
Well, åter till arbete. Ha en trevlig kväll!

bubbelin style

Hej där! 
Hoppas ni mår braa. Inget inlägg igår, hade rätt så fullt upp. Firade Sophia som fyllde 25 på kvällen på restaurang. Mysigt :) Sedan var vi och lyssnade på Alexander som hade konsert med sin vis linje. Gryyyymt! 

Vädret gör ju inte läget bättre. Sitter i skolan och har engelska. Ska snart ha mediekommunikation och matte innan jag får gå hem. Direkt till plugg och efter det är det träning, förhoppningsvis! Om jag nu lyckas få pluggat.
Längtar till helgen och lovet något otroligt! Hejja hejja, hoppas fredagen går snabbt!

how to make the bed

Så, nu va man klar med foto uppgiften. Himla nöjd... Nä får ta tag i det snabbare nästa gång. Nu blir det mat och sen träning. SOV GOTT!

D-I-N-O-S-O u r a dinosour

Goodday my friends. 
Idag är det tisdag, och sen vilken sköning tisdag! Hade sovmorgon från webbdesignen, gjorde en affisch och kollade på en film. Dagen gick riktigt snabbt.
Nu tänkte jag ta tag i en foto uppgift, fota en process och jag har lite problem vad det ska bli för process men det löser sig. Sedan blir det roligt politik plugg och till sist träning ikväll. Hörs senare.

for the first time

The Script – For The First Time <-- Såndär otroligt go måndags musik. Enjoy!

saknar dig fast du står här mitt framför mig

Hej alla måndagsbarn!
Idag slutade jag halv tolv i vanlig ordning, sov en stund på bussen och åkte sedan hemåt. Åt lite välbehövlig mat och kollade på oth. Nu tänkte jag dra igång med plugget så att inte allt kommer på en och samma gång (som vanligt). Öva lite mariokart ska jag också hinna med hade jag tänkt.
Just nu är Alicia i Thailand och har det mer än skönt.. Inte lite avundsjuk nej. Inte alls..
Ha en fin dag!

vinn 3000 kronor

Motivering: Nu är det snart dags för Halloween och jag gick in på eniro för att hitta maskeradkläder. Jag hade sett att man kunde skriva in vad som helst där och få fram butiker, och visst funkade det! Så snart bär det av in till staden och Buttericks som Eniro så snällt hittade. Det enda som fattas nu är en peng att köpa outfiten för.. Så snälla, hjälp mig!


Nu kan du tävla med Eniro och Feber om att vinna 3000 kronor att shoppa för! Gå in HÄR och tävla ni också!

firework

Har letat efter ett typsnitt till en tatuering hela morgonen och nu har jag äntligen funnit den, känns bra. Och känns bra att ni också vet det nu. he he.
Godmorgon också. Hoppas ni sovit gott, det har jag med med några störande pling och sånt bara. Men det va fina pling så det gjorde inte så mycket.
Nu ska här ätas en redig frukost och sen styr jag benen ner till Hedin to say goodbye.. Åh, det kommer få så himla bra nere i Thaibai! Åker perfekt på året gör de också. Anyways, efter besöket där är det hockey som gäller. Första gången jag ska kolla hockey! Magnus Nybro kommer och gästar Kungälv och jag hejar på bortalaget, känns ju bra :)
Efter hockeyn är det dags för egen match. Sen får jag återvända hem igen. En rätt bra söndag faktiskt! hej så länge.

mumford & sons


saturday night comes around

Godkväll alla!
Har precis kommit hem från staden. Spelade match mot Lindås och vann med 5-2.. Konstig match, men go vinst.
Tog vägen om Il Trullo och käka lite gott innan vi åkte hem, jag, Evelina och päronen. Nu är man helt slut så det blir att slänga sig i soffan och kolla på My sister's keeper! Hörs imorgen.

bird

Ferrol, Spanien 2010

the night is fading

Godmorgon i stugorna. 
Vaknade för några timmar sedan men har fortfarande inte ätit frukost.. Väntar på min kära mor, far och syster som ska komma och äta brunch. Jag är huungrig!
Anyways, ikväll är det match och det är ungefär det jag ska ha för mig idag verkar det som. Ska nog försöka ta en sväng förbi Alicia som åker till Thailand imorgon också... usch. 

Ät något gott och ha en fin dag allesammans! Hej.


not the way that I do love you



M.F


someday

Hej alla coola kids!
Idag är det sista skoldagen för veckan, alltså fredag och det är lika med helg! Började dagen med lite träning som vanligt och efter det matteprov.. som jag trodde skulle gå åt skogen, men som ändå kändes hyffsat. Alltså ingen matte i skogen idag heller. 
Hade en lång håltimma så jag och Eve styrde skorna åt Bettan's för att käka lite god sallad. Och efter det, hör och häpnad, så hämtade vi ut våra 10-kort från Sportlife! Heja oss. Så nu ska vi börja mesd s-core, zumba och allt vad det heter. Roligt :)

Nu blir det tacos och sen lite innebandy mys. Ja precis, innebandy för ovanligheternas skull! :) he he.
Btw så har jag fått på mig en tröja som luktar underbart gott. Det är inte det vanliga tvättmedlet, men jag gillar det.

kings of leon

Deras nya album på Spotify! Bra grejer :)

lalalalala

Hej där! Media är ju för härligt ibland. Fick sluta 12 efter redovisningen idag, som förövrigt gick rätt bra.
Då var det bara att åka hem och sätta igång med matten. Kom lite framåt idag iallafall.. Ska snart dra mig mot hallen för sista matchen den här "helgen". Ha en fin kväll :)

andreas

Andreas säljer nu sin Tommy Hilfiger baseball jacka som är den snyggaste baseball jacka jag sett, någonsin. Jag hade.. om jag hade haft 1900 kronor, då hade jag ska jag säga er!

mattehjärna

Wellwell. Ibland på vissa fina dagar är jag faktiskt ganska smart, säger vissa. Idag är inte en sådan dag. Har suttit med matten i flera omgångar men huvudet är helt tomt och jag kan inte komma ihåg ett skvatt. Det jobbiga är att vi har matteprov på fredag och det är ju himla kul om man klarar sig då, men idag funkar det verkligen inte! Otroligt frustrerande ska ni veta. Tänkte göra klart alla andra läxor nu så att jag kan fokusera på matten de resterande dagarna och sen ska jag kolla klart på filmen. Heej heej.

höstrusk


Ett regnigt New York sommaren 2009. Saknar!


Usch vilket höstväder det är! Regnigt, kallt och grått. Händerna höll på att dö på vägen hem, men de lyckades överleva iallafall och är nu hemma i varmt förvar. Matten känns inte jättelockande nu kan jag väl lova. Funderar på om man skulle ta och laga maten nu och äta tidigare och dra en film och skita i matten? Ah fast ne. IG är väl inte något jag strävar efter så det får bli lite matte ändå. Tänkte ta och kolla på The runaways sen iallafall. Kom ihåg när den spelades in (den är ju med Kirsten Stewart från Twilight så jag har ju lite koll..) och såg nu på Kenzas blogg att den kommit ut så streamt va det här!

loving you with my whole heart

Mumford & Sons – White Blank Page
Lite måndags musik. Har haft träning och en lektion nu, en till väntar och sen är det hem som gäller! Hemma själv hela dagen/kvällen så det blir att plugga och laga mat heela dagen lång. Sånt som måste bli gjort helt enkelt.
Hörs sen!

bubble trouble

Weheartit

sunday

Hej hej alla! 
Var ju som sagt i lilla Göteborg tidigare idag för att leta skor. Första affären och jag mamma gick in i hittade jag inte bara ett par, utan två! score! Det är inte allt för ofta man hittar det man söker så på direkten så det var riktigt skönt. Blev lite svängar i fler affärer eftersom mamma ville ha lite grejer hon också. Återvände tillslut hem mycket nöjda. Fick i mig lite mat och åkte in till hallen för att spela match. Förlorade dock med 5-3 så kvällen har varit lite depp. Tänkte ta och lägga mig nu så man får en bra start på veckan. Godnatt!

sweet little lullaby

Goodmornin'!
Det är frost ute på grässtråna och jag önskar min kamera fungerade.. f'ck. Anyhow. Nu efter frukosten ska jag och min mor in till stan och köpa skooor. Jag behöver ett par vinterskor. Rejäla och så. Boots antar jag att det får bli. 
Sen till kvällen är det match igen! Denna gången med A-laget och vi möter de som ligger udner oss i serien, alltså tvåan, så detta kan bli mycket spännande. 

Ha en bra dag alla vänner och ovänner.

bad skills

Tråkig kväll och dåliga photoshop kunskaper leder till resultatet ovanför. Det är dock himla kul att se hur man ser ut i olika hårfärger och ögonfärger med mera. Speciellt om dom är så orealistiska som möjligt! Jag vill iallafall ha neon gröna ögon. 

Nu ska jag sätta på lite film här hemma i stugan. The Ugly Truth tror jag bestämt det blir. Och kanske sängen lite tidigare idag. puss min små!

through smoke

Godmorgon! Håller på och förbereder mig inför en pluggdag! Har både engelska, svenska, matte, mediekommunikation och multimedia att göra så lika bra att hugga in. Lyssnar på Needtobreathe för att göra det hela enklare. Hörs senare!

favoritlåt

Hot en Heavy Pumpkin Pie, Chocolate Cake and Jesus Christ, Baby, there aint nothing more i love then you


Det är inte ofta man kan säga att man har en favorit låt. Oftast kan man komma minst hundra stycken, men jag måste nog säga att detta är min absoluta favorit låt! Hittade den i somras och man blir ju bara så glad av den.

before they break

pic:lastnightstrash
Hej alla softa bananer!

Min skoldag skulle egentligen hålla på från 07.30-15.20 men med lite ändringar i schemat hade jag bara träningen imorse, ingen matte och sen svenska på samhällen så sluttade 12 istället! Då var jag glad. Så det var bara hem och äta toast och kolla på en film vi skulle göra i engelskan. Dock krånglade streamsidan lite så ska snart kolla klart på den. Somnade mitt i den också så mig gör det inte så mycket. 
Ikväll är det match som gäller igen.. får se till att börja tagga till detta snart. hörs!

come around sundown

Skulle bara vilja säga att Kings of Leons nya album är grymt! det börjar med The End, kan va de bästa de gjort. Lyssna på albumet när det kommer ut nästa vecka, eller varför inte nu om du har spotify premium! Caleb <3

Nu drar jag och lirar Nintendo 64 med en rätt go tjej. hej.

skön..t

Hejja! Nu är veckans svårigheter klara. Idrottsprofilen igår gick faktiskt rätt bra, men engelskan idag gick sämre.
Nu är jag grymt trött efter en sen pluggnatt igår och längtar tills ikväll då det blir Nintendo 64 lir med Alicia! Inte träffat ungen på ett himla tag och snart drar hon till Thailand. Kul för henne. he he :)
Nu återstår en timme matte och sedan hem! Ha det fint, hej.

englishka

Hello hello hello.
Hemma efter en låång dag i skolan, nu väntar 2 timmars intensiv pluggning inför engelska provet imorgon och sedan är det match emot Marstrand! Hoppas bara det går bra med min sträckning så jag kan spela..


Annyway, har egentligen inte tid med det här, så ha en fin kväll!

hurra

Hej och hurra! 
Jag slog nytt rekord på sudoku på min mobil! förbättrade min tid från 2.47 till 2.45. TVÅ HELA SEKUNDER! WOHO. 
Skämt åsido. Jag gillar iallafall skolan idag. Hade webbdesign på morgonen. Blev klar med min hemsida, sköönt. Sedan kollade vi klart på "The World's Fastest Indian" på Multimedian samt fick en uppgift sen fick  vi gå hem. Passade mycket bra idag eftersom jag måste plugga på mitt lilla idrottsprofilsprov vi har imorgon. Dock står det galet till i huvudet på mig eftersom det bara handlar om massa reps, sets, RM m.m. Ska bli roligt att se hur det går med det ja..

Träning ikväll iallafall. En liten ljuspunkt mitt i allt :)

du är knark

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången för du är
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt 
Jag försvagar dig, för det gör mig stark
Du är bra för mig, därför förstör jag allt
Jag har sönder dig, när du gör mig hel
Har alltid rätt, även när det är jag som har fel
Kanske därför som det blir så här varje gång
Alltid nått, alla dom där känslorna vi slarvat bort
Å som vi letar efter, å ju mer jag tänker
Vi är inga barn å vi kanske borde veta bättre
De är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra
Öga för öga tills ingen av oss ser den andra
O jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som du

a sock

hello you. Idag är det måndag och det betyder sluta tidigt. Passade bra eftersom jag har haft massor av plugg att göra. Massa engelska grammatik som jag inte förstår något utav och idrottsprofilsprov som vi har på onsdag.
Tog ett break och kollade på HIMYM, där av rubriken. Kom inte på något bra, haha. 

Nu återstår kvällen av ännu mer plugg.. I love my life. Heej.

great

Hej alla söndagslovers!
Jag är ingen söndagslover, söndagar suger. Igår hittade jag ett par nya skor, snygga! Kvällen var awesoome! Älskar mitt underbara lag och förening.
Dagen har ju varit som den har varit. Sov länge, hade match vid fyra som vi vann med 5-2 men spelade dåligt. Kom hem, åt kollade oth och nu kollar jag himym. Så otroligt dålig på att plugga är vad jag är. Detta är min helg i runda korta slängar. hejdå :)

buffalo blues

Maskinen – Buffalo Blues

lördag

Hej alla helg-lovers!
Nu är det dags för mig och Evelina att dra oss in emot staden för att kolla lite. De ska bli nice. 
Ikväll är det kick-off som gäller! Puss och kramkalas

lite ljus i allt de kalla


life can go on without you

Hur härligt med fredag ?! Älskar det. Känslan av att inte behöva göra någonting..
Har gjort lite tacos som jag och mor och far ska äta nu. Kvällen blir som den blir, förhoppningsvis lugn och fin med någon film eller så. Imorgon; stan med Evelina för att införskaffa kvälls kläder!

hoffmaestro

HOFFMAESTRO – Lullaby
HOFFMAESTRO – Memories in Blue
HOFFMAESTRO – Our Song
Tre nya från Hoffmaestro. Mycket blandat på deras nya album. Mycket bra också. --> HOFFMAESTRO – Skank-a-tronic Punkadelica

...

Roligt att de dåliga dagarna avlöser varandra...



Rest in peace Daniel...

die day die

Hade en usel dag igår då allt gick fel och dåligt. Hoppades på en bättre idag men icke. Den blev faktiskt värre!
fotot gick dåligt, maten var äcklig, missade bussen m.m..
Nu är jag iallafall hemma trygg i sängen. Myskläder är på och mamma håller på att göra pannkakor så snart blir det mat! Lite plugg efter det och sen sova jäätte tidigt har jag bestämt. Hejja :)

(N)

Idag är en bra dag, fast ändå inte.. Fick våra efterlängtade program iallafall (äntligen!) men glömde lägga över mina arbeten m.m från skolans enhet till min egna dator så risken finns att det är borta imorgon. Där med röker min hemsida, och det orkar jag verkligen inte!
Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Evelina kommer om en stund och då ska vi ta om våra kort till fotot. Sen ikväll är det träning.

love will set your soul on fire


bullmamma

Herreguuud vad har hänt! Har bakat kanelbullar OCH lagat mat idag! Inte gjort annat än stått i köket idag känns det som.. Får helt enkelt kolla på mina stora händer så känner jag mig lite mer okvinnlig igen. Lite mer mitt i mellan. Eller äta maten som e grottmänniska, kan också funka. 

Anyways, vart tog dagen vägen? Har kollat film också. Marley and me. Kom en liten tår i ögat till och med så kolla på den för den var faktiskt bra. 


Goodnight friends!

kanelbulle

Hej hej allihopa!
Ny vecka och den börjar som vanligt med kort dag i skolan. Lovely! Kom hem för drygt en timma sedan och har nu satt igång med att göra kanelbullar! De är atm under sin första jäsning.. 
När de är klara blir det softa bananer i soffan framför en film. Helt okej måndag ändå!

i'll give it all up


ah hej

Matchen gick bra, vann med 6-4. Kollade lite mer innebandy innan vi åkte hem. Åt god middag och hamnade sedan här. Nothing really matress, just my bed.

we didn't start the fire


godnatt

Inlägget innan ville visst inte bli uppladdat förut så slängde upp det nu. Jag och Eve var som sagt och kollade på Resident Evil 3D förut! Simon och Erik hängde på. Filmen var faktiskt bra. Dock trodde jag att storyn skulle ta slut, men icke! Det kommer en till.. 

Nu blir det allt lite sömn tror jag, imorgon är det match! Godnatt

zombies och sånt

Det blev inte Inception. Den har gått hur länge som helst och biljetterna tar slut hur snabbt som helst.. konstigt.
Istället blir det Resident Evil 3D! Tror det kan bli riktgit bra :D Med världens bästa Evelina!

jag va ett loppis fynd

Godmorgon osv.
Har sovit några goa timmar, käkat frukost och kolla ett avsnitt Grey's! 
Nu ikväll skulle jag egentligen ha åkt till en klasskompis som fyllt år på lite party men det blev lite för långt att åka imed att jag har match imorgon såå, jag och eve drar in och kollar på Inception istället! Ordspråket bättre sent än aldrig passar bra in här. 



Då när försommaren kom över grå kapuschong, ja va din Sundbyberg, ja jag va din.

bulle, just chillin'


fredagskväll

Hello every cool girl (and boy) out there!
Ligger här i min säng, trött men glader. Tänkte berätta lite om min dag. 
Den började 06.30 då träningskläder åkte på och väskan packades och bilen for till hallen. En och en halv timmas träning med goa brudar och grabbar är en rätt bra start på dagen måste jag säga. Till min förvåning var frukosten rätt god den med. Inget torrt bröd för eve plocka fram den "nya påsen". Smaskens med lite paprika på!
Efter intaget av energi begav vi oss norrut för att ha lite matematik med min härliga mattelärare, Malle. Hon körde genomgång all the way, not so nice. Malle va iallafall en glad prick idag och hälsade alla en bra helg på engelska. Sedär ja. 
Näst på schemat stod Samhäll. Denis ville också ha lite genomgång och efter det fredagslekar! Roligt va det och mitt lag kom tvåa i bygga pappersballongs tävlingen.
Två timmar lunch väntade och jag och flickorna drog vår kos till Bettans för att käka sallad! Den va god kan jag lova. Laddad inför engelska lektionen blev jag också där vi satt och pratade om boken dear nobody som man skulle ha läst, och så kollade vi på kungarna av Tylösand. Älska eller hata? jag vet faktiskt inte.. det är nog mest tragiskt.
Klockan 4 var det iallafall dags att åka hem. Väl hemma va det stress. Äta, packa om och gå på toa sen iväg på match! 8-4 blev vinsten och en liten huvudkrock för min del. Kände hur jag gick in i dimman ett tag där men jag kom tillbaka! 

Jag avslutade dagen med en skål popcorn och Vampire Diaries istället för att gå ut.. Ångrar mig lite, men skönt ändå!

Nu blev det ett väldigt långt och ointressant inlägg, men vill inte sova än, fast det får jag göra ändå. Hej!

RSS 2.0