photoshoot

Imorgon ska vi ha lite photoshoot i skolan. Fredrik ska fotas som på den övre bilden, jag som den under och eve ska fotas med clean stil! Kommer bli kul, och förhoppningsvis grymt! Dock har vi väldigt lite tid på oss vilket är synd.. Nu blir det sängen, 6 timmar hade ju varit ganska gott att få trots allt. godnatt.

my nerves will be the death of me

Klockan tickar och jag måste börja plugga nu. Såhär seg får man inte vara!
Har iallafall haft en bra dag, fått lite ordning på saker och ting i skolan, lite åt rätt håll. Ikväll är det träning och innan dess ska lite mat lagas. Vill helst bara gå och lägga mig. Ja det var väl allt. Tjenixen.

everybody knows, I got the magic in me

Idag lagade jag superduper god mat som är superduper lätt! Pasta, wookad lax med wook grönsaker och turkisk youhurt med lite roliga kryddor och citron på! Går på en effektiv kvart om så vill. Nu är ju bingen då laddad så tänkte ta upp min härliga dejt med Leonardo da Vinci igen ( visste ni att hans namn egentligen är Leonardo di ser Piero da Vinci som betyder "Leonardo, herr Pieros son, från Vinci". Kul namn.) och skriva klart det där himla reportaget! Får se om det blir gjort, isåfall blir det belöning på det! Banne med mig..

it wont make sense right now

Nu är jag äntligen hemma i min säng, frusen rakt igenom och ont i öronen av all blåst. Känner att en powernap hade suttit alldeles rätt, men får nog ta och vänta med det. Hannah Montana blir dagens mellanmålsprogram, om en halvtimma. Sedan är det svenskasvenskasvenska och lite matlagning som får bli min roliga dag.

skola

Vi skulle leka duktiga idag, jag, Evelina, Fredrik och Lisa. Vårat engelskaprojekt ska vara klar på torsdag och vi skulle sitta och klippa klart det så stannade kvar i skolan fastän jag slutade 12. Självklart gick det inte vår väg då först inga klipprum va lediga, och sen hade det blivit fel när vi sparat klippen så det blev inget. Får åka hem nu vid 2 istället, direkt hem och plugga vidare på svenskan. Ja, detta är här med mitt liv. Hajdo.

.


mår bra

Heej!
Åter en helg är över, och det har varit en bra helg. Började med att tvätta fönster (vuxen poäng?), sedan in till stan och se Due Date! Riktigt rolig film, ungefär som The Hangover. Rekommenderar starkt! Gå och se den. Sov över där och upp tidigt på matchs i Myggenäs. Pojkarna skötte sig bra och vann med 7-2. Hem och äta nybakta pepparkakor och kolla The Hangover (såklart) innan jag själv hade match emot serieledarna. Och oj vad vi spelade bra! Vann tillslut på sudden med 5-4. Grym avslutning på helgen. 

Imorgon är det åter till skolan, ser inte fram emot det. Känner lite dubbelmoral för detta. SJukt gött att man närmar sig jullov, men det betyder också att jag MÅSTE skaffa jobb och skriva in mig på körskola och sedan massa plugg på detta. Men det löser vi :)

duktig

Hej! Nu har jag varit jääätteduktig och tvättat alla fönster i hela huset. Det tog sin tid men nu är det gjort! Nu vankas det ett avsnitt Kenza & Tyra show innan mat och senare bio! Ska inte hem efteråt så vi hörs nog imorgon :) puss

final countdown

Grym kille! 
Sov till halv 12 idag, det behövdes. Sitter och kollar på NYC Prep nu, väldigt löjligt men underhållande. Ska snart börja städa lite här hemma, tvätta fönster och sånt kul. Ikväll blir det bio, Due Date! Trevligt :)

southside of heaven


a laugh

Herregud vad jag skrattat idag! Goaste vännerna. Nu är det iväg och spela match som gäller. Håller på att somna men det ska nog gå. Kram!

dani for love, love for johnny

Fina arm tatueringar. Godnatt damer och herrar, imorgon är det fredag och då får vi lyssna på låten jag la upp förut hur mycket vi vill!

finally

Är äntligen hemma! Är så himla trött och borde verkligen lägga mig en stund, men måste plugga.. Fast får nog ta och varva ner med ett avsnitt gossip girl innan. Ikväll är det träning, imorgon är det fredag, sedan är det helg!

I don't really care, I just wanna dance

Heja vilken bra låt! Festa lugnt på en torsdag.

trött i huvudet

Godmorgon! Sitter och har svenska just nu, hur trött i huvudet som helst och blir ännu tröttare när jag tänker på hur  mycket vi har i skolan nu de sista veckorna innan vi har jullov.. Borde ju egentligen ta tillfälle i akt och skriva någon av de 12 texter vi ska skriva under dessa tre veckor men orkar verkligen inte.. Skärpning. SLutar tre idag så hörs då!

x2

Juliax2, såhär ser det ut när jag är ledig mitt på ljusa dagen och inte orkar plugga.
Vilken slappar dag det har varit idag ska jag säga er! Först slappa vi på profilen, sedan hade vi foto, där jag visade ett bild spel om hur man bäddar en säng! Mycket uppskattat tror jag. Inte många som visste hur det gick till. Sedan var det dags för det fysiska ämnet då vi skulle simma! Dock är jag allergisk emot klor så det blev gym istället. Med mig som gymkompisar hade jag Lisa och Fredrik. Blev inte mycket gjort förutom lite fin dans till nrj musik och bänkpress med mycket tunga vikter!
Chilla lite mer med Fredrik efter skolan innan jag tog bussen in till stan (detta får mig att tänka på denna goa låt, Markus Krunegård – Jag är en vampyr - Remixed by Detektivbyrån ). Där blev det onsdags underhållning i vanlig ordning. Kom hem trött som en idiot och vaaarför går jag inte och lägger mig.. dumma mig. Säger det här alldeles för sent men Godnatt!

floating in the forth


Visst, vädret är jättefint och mysigt osv, men jag saknar/längtar ändå väldigt mycket till sommaren!
Usel träning, men nu lockar sängen mer än någonsin! Godnatt alla små vänner.

on the first page of our story

Rätt ful bild, men jag gillar den lite ändå.
Hej mitt vinterland, nu är jag här. Visst är det mysigt med snön? Iallafall när man sitter inomhus med en film och kan kolla ut på det. Det är inte lika mysigt att traska runt i det kalla..
Har haft en helt vanlig dag idag. Lite tråkigt. Ska nu steka mig en hamburgare och kolla klart på Grey's avsnittet jag började på förut. Ikväll blir det träning, woho! Puss osv

burn in ashes are gold

Jag har en sån där mapp här på datorn. En så kallad inspirationsmapp. Där stoppar jag in alla fina bilder jag kommer över. Det senaste har det blivit en hel del tatueringar. Fast den här bilden på My är det nyaste tillskottet! Jag gillar det hela med rosett och vit skjorta med blekt hår i en fläta. 

Kvällen har jag spenderat framför en film, Letters to Juliet med en kopp te och kanelbulle. Väldigt mysigt. Nu blir det raka vägen till sängen, trötter. Kram!

she will be loved

Vad blir det för mat? Jag har verkligen ingen aning!

what goes around comes around


goodmorning

Har sovit några välbehövliga timmar nu och ätit risgrynsgröt till frukost framför lite Vampire Diaries! Bra start på dagen. Nu väntar främst matte och svenska hela dagen. Tänkte även ta och fota lite. Är som vanligt själv till halv 10 i kväll så lär ju bli en del matlagning också.. Vi hörs under dagen!

home sweet home

Hemma efter en helbra helg i Oslo med systrarna Thielen och Hedin! Jennie visste ju inte om att Alicia och Ellinor skulle komma med så det va riktigt roligt med en liten överaskning :) Har bara myst, ätit massa gott och gått runt i Oslo. Spelat en del Alias också. Och dansat banan dansen. Har den bästa släkten iallafall, helt klart. 

Annars då? Är ledig imorgon. Lär bli en hel del plugg eftersom det är ju vi har som mest.. Fast tänkte först njuta lite mer av helgen med lite Vampire Diaries nu såhär på kvällskvisten och sen sova länge imorgon. kram!

har det gött

Har det hur bra som helst här i Oslo! Har bara gått runt och myst idag och sitter nu och tar det lite lugnt innan vi ska laga mat med vin osv. Bara lite helg update. Hörs!

Oslo

Drar nu till Oslo till min syster med min andra syster med överaskningar i bagaget. Ska bli hur roligt som helst, en riktigt tjejhelg :) Ha en fin helg!

om nashi me

Hej alla pigga! Alltså inte hej till mig, för jag är allt annat än pigg. Upp vid 7 imorse. Åkte in till stan för att spela dm. Kollade först på pojkarna som kom trea, grattis! Sen var det dags för oss, och tro det eller ej, det blev en guldmedalj som fick följa med hem! Trötta och slitna återvände vi hemåt, men kom inte så långt då bussarna inte gick som vi ville. Istället blev det makaroner och köttbullar hemma hos Joel för mig och Evelina. Lite mariokart på det och vi hade det bra. Skulle dock iväg och spela lite mer innebandy, helt tom i huvudet. Gick vääldigt dåligt. Hem och kolla på ett avsnitt Grey's. Orkar inte packa inför helgen som ska spenderas i Oslo så tänkte drömma lite om det och packa imorgon bitti istället. Hejdå!

kills me to say

En fin bild från idag. Webbcamen funkar ju fint som kamera!

Har haft en lite intressant/jobbig/svettig/skön dag. En väldig blandning helt enkelt!
Började med prov imorses. Det var på ett helt annat språk så jag förstod ingenting! Var iallafall klar efter en halvtimma (vilda gissningar) och då väntade 4 ½ h håltimma för mig och min bree, Evelina (längst till vänter, i hörnet på bilden). Det klarar väl facebook tänkte vi men hej vad hände idag? Jo det va svenska nationella för vissa treor = inget internet på hela fakking skolan! Vi åt lite äcklig mat när dagen närmade sig halv 11. Sedan kom vi på den smarta idén att vårt kära Mcdonalds som, om de har tur, får ett besök av oss kanske någon gång per halvår, har fritt wifi! TOPPPEN, äntligen lite facebook update. Hittade även de andra två korrarna på bilden, emmelie och emma där. Det tjockade sig rejält medans jag och eve nöjde oss med att dela en glass. Efter detta trevliga var det dags för ett riktigt mördar pass på sportlife. Därav svettigheten. Efter en go dusch och lite mat i magen tog jag bussen in till Tobias. Jag va trött och jobbig, det va kul. Han va samma så det blev bra. Kom hem för någon timma sen och ska snart packa inför imorgon och gå och lägga mig. Imorgon är det DM hela dagen och sen träning på kvällen! 
Natti.

även om det är över nu

Klockan är alldeles för mycket för att Julia ska klara av morgondagen. Tjejen behöver minst 8 timmars sömn, good luck. Ska läsa lite mer i häftet innan jag släcker. Morgondagen börjar med profilprov, sen förmodligen håltimma till 1, kul. Då ska vi till Sportlife på idrotten och gå på något pass! Efter det slutar jag, skönt. Då blir det in till stan och mysa. Hej hej godnatt!

bye bye to the too good to be true kind of love

Testar hur det känns att ha en fjäder på armen. Det är väldigt lätt, hehe. (kul skämt för er som inte förstod det).
Håller på och pluggar. Går rätt fint faktiskt. Btw, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – 40 Day Dream . Sjuktbra!

yes hello

Hemskt mycket hej! Är hemma efter en trevlig dag i skolan. I love my friends. Idag har vi skrattat hela tiden, det va kul. Nu blir det att plugga inför provet imorgon. Är inte sugen på det någonstans, fast det är man ju i och för sig aldrig.. Får se om jag hinner plugga klart innan träningen ikväll, hoppas på det! Hörs sen små vänner.

be stupid


willow smith

En cool nio åring. Inte konstigt om ens pappa heter Will Smith. Lyssna på  Whip my hair.

griper tag i vita blad

Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår 
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt
Så himla fin text! Han är ett geni, precis som Oscar.

hej jag heter julia, 17 någonting

Såhär mycket kan jag puta med läpparna! hur mycket kan ni?
Har varit hemma hela dagen och inte pluggat ett dugg. Jotack jag vet, kasst.

snygg

Angelica Blick är snygg!

help me out

Hej där. 
Vilken härlig måndag. Hade träning imorse, skadade mig innan vi ens börjat (smidigt och så).. haha.. Kom till skolan och fick reda på att vi är lediga idag, wiho. Missade bussen med 3 min så vi (jag, evelina och adam) gick till joel och hälsade på. Det var trevligt! Kom hem runt 1. Satte på The Last Song och nu hade jag tänkt plugga om jag kommer igång med det.

die for nothing


update

Matchen gick bra. Är nu hemma och ska äta lite god söndagsmiddag och försöka plugga. hörs senare!

back to back

 

The whole world is sleeping
I still lie up in my bed
As I came 'round to thinking
That I don’t want nobody else
I want to be with you
And it kills me to say
That I want to be with you
That is just the way, it’s just the way now

Sleeping with my back to yours
Back to back, back to back we're stronger
Sleeping with my back to yours
Don’t walk away don’t walk away


en tant på stan, en tyst indian


Hurra  för pappa på farsdag! Han är helt enkelt bäst.
Mamma kom in och väckte mig vid 9 då pappa hade vaknat, han fick ett jättepaket med alla grejer i och tårta. Sen återvände jag till sängen. Sov några timmar och har nu ätit en redig frukost. Snart bär det av på innebandy all day long. Hejdå.

det är så logiskt


dear john

Godkväll! Ska snart avsluta dagen här men tänkte först dela med mig av min dag!
Jag och mamma åkte ju in till stan för att köpa presenter till far. Jag övningskörde och parkerade bland massa bilar för första gången! Trodde jag skulle krocka men icke, det gick faktiskt finemang. Vi köpte det "vanliga" setet, som vi gör varje farsdag. Vi köper alltid jeans + något mer. Kanske låter tråkigt att vi alltid köper det men det är toppen faktiskt! Han blir alltid lika glad, hoppas jag.. :) 
Igår kväll va min mamma väldigt tråkig och lät inte mig fara ut på äventyr så jag körde silent treatment på henne och det verkade funka för efter vi köpt pappas presenter fick även jag mig en present! Himla käck. 
Det blev lite mer övningskörning bland annat på motorvägen. Heja, kul att köra i 90. Köpt med mig lite choklad hem till Alicia och var där resten av eftermiddagen/kvällen. Vi snackade en massa, åt gott, kollade massa Thailand bilder och kollade på film. Fick fem filmer också! Det blev Dear John (som vi kollade på idag), The last song, 17 again, satc 2 och Letters to juliet. Här ska kollas! Och tack för en supermysig dag! 
Blev en cykeltur hem också. Har nog aldrig cyklat så snabbt.

Herregud vad jag har skrivit! Räck upp handen om ni orkade läsa allt.. nä tänkte väl det.. Godnatt!

giving you a reason to stay

Godmorgon! Hoppas alla mår bra. Själv har jag sovit gott och ska nu äta frukost. Imorgon är det ju farsdag (det glömmer ni väl inte?), så jag och mor ska in till stan och shoppa lite presenter sen. Efter det blir det heldag med Alicia! wiho :)

kaoz

Hej alla fina! 

Fredagsmys idag. Blev inte så mysigt, mest svettigt. Hade match med juniorerna, gick dåligt men vann med 5-3. Alltid något.
Ibland är det himla tråkigt att ha en tråkig mamma. Ska inte bli som henne. Nu blir det film. Hej.

Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå

Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen
Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser
Hur små saker blir stora på nära håll
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer
Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om


but he is so pretty to me

Har spenderat hela dagen med att kolla på tatueringar. Vissa är så himla fina. Jag vill också ha! Lär komma mycket såndana bilder här i bloggen nu.. ;)
Godnatt på er!

pleny of fish in the sea

Hello happy people. 

Idag har jag haft en trött men trevlig dag. Fick reda på matteprovet, gick susen! Härligt. Ska nu ta och laga lite mat och plugga inför debatten imorgon (läskigt) och sedan träna till kvällen. 
Det där med debatten känns sådär. Ska vara emot hårdare straff, är delad till frågan. Tycker att man ska få längre straff, dagens straffsystem här i Sverige är mesigt rent ut sagt. Men å andra sidan är det ju faktiskt bra om man istället kanske kan få vård? Och bli "frisk" och kunna bidra till samhället. Dock kommer jag bara fram till att hårdare straff är bättre. Kommer bli jobbigt att låta trovärdig imorgon!..
Anyways, mat och plugg va det ja!

roligt

1. Gå in på Google Maps.
2. Gå till "vägbeskrivning"
3. Sök från "Japan" Till "Kina"
4.Leta upp nummer 43 i listan.
1. Gå in på Google Maps.
2. Gå till "vägbeskrivning"
3. Sök från "Japan" Till "Kina"
4.Leta upp nummer 43 i listan.
hehehehehe.

some people are just lucky.


indestructible

hej alla coola! 
Idag vill jag helst ta min mage och gräva ner någonstans.. den vill inte fungera this time at the month.
Anyways. Skoldagen har gått snabbt. Hade lite indrottsteori, man blev lika sömnig som vanligt. Efter det lite foto och eftersom jag var klar fanns det inte så mycket mer att göra än att sitta och inte göra någonting. Träffade Alicia också! :D Man kände sig riktgit brun när man var med henne, man såg nog desto blekare ut. Avslutade dagen med idrottsteori, och just det, slutade en timma tidigare vilket var bra, men när jag kom en buss hemifrån kom jag på att det inte går någon buss vid den här tiden så det fick bli en lite promenix. Va faktiskt rätt skönt. 

Nu blir det lite roligt häng med mr. mattebok och hand buddy algebra. Hörs sen!

förlåt att jag aldrig sagt förlåt


lunch

Hard Rock, NY 2009


Ojoj.. plugget går väl lite sådär måste jag nog medge. Lite svårt att komma igång med det jag egentligen borde jag göra. Men men, nu blir det allt lite lunch här hemma! En nachos tallrik från hard rock hade inte varit fel.. jag får dock nöja mig med kyckling. Kan bli gott det med.

put the days away


ledig

Som jag nämnde igår är jag ledig idag! Har bara medialektioner på tisdagar så som webbdesign, graf och multimedia och de lärarna var på kurs så fick ledig! Lovely. Gick upp vid 10 och har pluggat sen dess. Har precis haft "rast" (försöker göra detta till en helt vanlig skoldag.. hehe) och ska nu återgå till lite svenska. Har till och med gjort ett fint litet schema. 

Och just det, Alicia kom hem från Thaibai idag också! JIPPI!
Hörs sen.

words

Kan va något av det klokaste jag hört. Nu blir det te och tv innan sängen, och just det. Är ledig imorgon. hej.

filip & fredrik

Favoriterna!

Another sunny day


chains

More to come! Stay tuned.

rubrik

Ah hej. Idag har det varit en väldigt vanlig måndag, bara det att det va väldigt kallt! Snart jul då alltså.
Slutade halv 12 och när jag kom hem tog jag kameran och gick ut och fotade lite. Efter att min blixt gick sönder i somras har den mest legat på hyllan, synd! Men idag var det så himla fint, ni kanske får se lite sen vad det blev.
Nu blir det iallafall lunch i form av toast och så ska jag ta igen lite himym :)
och just det, imorgon är jag leeedig!

soul meets body

Usch vad dåligt jag mår nu.. inte kul..
Har iallafall haft en mysig dag med en klen liten bakfull person och en massa himym. Alltså ingen söndags ångest här inte. Nu blir det dags för sängen för min del. puss!

where'd you go

Go bild från i fredags!
Söndagen är här och det va ju kul. Drar mig in mot stan och hoppar över ångesten. hej!

VD

Avslutar dagen med lite Vampire Diaries. Imorgon är det söndag, sista dagen på lovet, hej ångest.

grattis!

Jag skulle vilja säga grattis till min kära syster och Magnus som idag förlovade sig. Ni är värda allt guld! stor kram :)

25

Min syster fyllde fina 25 förra veckan och idag är det dags för kalas! Därför städas det, lagas mat och allt det där här hemma just nu. Själv sitter jag och knåpar ihop en spellista. Hoppas på att den blir riktigt smarrig. En dusch är behövligt också. Ha en fin lördag alla ni. kram!

hej


if you keep it tight

Robyn – Hang With Me (Acoustic Version) <-- Otroligt bra version från det senaste Gossip girl avsnittet. Lyssna!

Idag var det då sista "dagen" på lovet. Hur snabbt har inte detta gått då?! Inte okej. 
Gick iallafall upp vid 9 eftersom jag skulle in till min vän i gbg, trött och så. Väl framme blev det först lite mario party, fick spö.. sen en promenix i det fina vädret! Lite lunch på det och så avslutade vi med mys i soffan och himym. Perfekt! Återvände hem till stugan och började gör mig iordning inför kvällen! Här va det svart. Rock on. Och så säger vi grattis till världens bästa Semla som fyllde år :) Har haft en grymt rolig kväll, tack!

cause it's gonna be all heartbreak

- If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me

that's all

It's a good thing tears never show in the pouring rain, As if a good thing ever could make up for all the pain, There'll be no last chance I promise to never mess it up again, Just a sweet pain of watching your back as you walk, As I'm watching you walk away, And now you're gone it's like an echo in my head, And I remember every word you said, It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried, It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside, And now you're gone it's like an echo in my head, And I remember every word you said, And you never were, and you never will be mine, No, you never were, and you never will be mine, For the first time, there is no mercy in your eyes, And the cold wind is hitting my face and you're gone, And you're walking away, And I am helpless, sometimes, Wishing's just no good, Cause you don't see me like I wish you would, There's a moment to seize everytime that we meet, But you have always keep passing me by, I saw you at the station , You had your arm around what's her name, She had on that scarf I gave you, and you got down to tie her laces, Cause you never were, and you never will be mine, You looked happy and that's great, No, you never were, and you never will be mine, I just miss you, that's all

restart

Sitter och leker lite här hemma i sängen! Ja nu kanske man undrar vad jag gör och det ska jag berätta nu, men först lite bakgrundsfakta. Jag och Evelina begav oss in mot stan i morse. Gick direkt till Shock och hittade våran outfit. Lovely. Tog några fler rundor och kompletterade med lite tattoos innan vi återvände hem. Har hunnit träna lite innebandy också. 
Och nu sitter jag alltså och knåpar ihop lite armband till imorgon. Nitar och läder armband. Imorgon är det rock som gäller. Rock on!

love of mine

Godkväll! 
Dagen har spenderats med min mor och med min syster i stan. Ät god middag med far inräknad också innan Jennies buss tillbaka till Oslo skulle gå. Jag och Eve drog till Sportlife och tränade ett pass body pump. Nu blir det te och film (lånade allt flyter av dig Sophia!).
Imorgon är det stan igen fast med Evelina och Annika som sällskap :) Natti!

fint


you broke my heart, you broke my arm


brb mitt internet

Herreguud vad det är segt! Man blir ju bara så irriterad. Får sitta och uppdatera en sida 10 gånger innan den kommer igång. Det är bara facebook som funkar, hehe. Stamis kanske. 
Anyways. Emma va det sötaste jag sett! ÅH ville bara ha en egen gosig unge just då. bara just då.
Och träning gick rätt bra den med. Hade dock en stor spindel i sängen förut så frågan är om man vågar sova här. Tyvärr (eller aa, otur i turen) så är båda mina systrar hemma och susar idag så ingen säng ledig för mig mer än min egna. Så om jag inte skriver imorgon har jag förmodligen dött i hjärtattack av att jag vaknade av  en spindel i ansiktet eller liknande.

become


Goo Goo Dolls – Become

Lite skön tisdags musik.
Har varit hos Farmor och fikat gott, som vanligt! Hem i ösregn på en moped, inte lika gott.
Nu snart kommer min kusin Malin och kusinbarnet Emma! Träffade Emma när hon var två dagar i somras så nu är hon lite större, ska bli väldigt kul. Kvällen avslutas med lite innebandy i vanliga takter. Hej så länge.

baby I got a plan

Hello everbody. Idag fick man allt sova ut. Klockan elva hoppade jag upp och åt lite frukost framför ett avsnitt av VD. Nu är Jennie hemma och vi tänkte dra ut till Farmor och hälsa på henne en sväng. 
Nu har jag även hittat en körskola som jag kanske vill gå på som verkar bra. Ska bara prata lite med mamma om det och om hon tycker det verkar bra drar jag dit med Rebecka på torsdag! :) Känns bra att komma igång lite och ha någon att gå dit med så man får en liten push. Vi fyller med två dagars mellanrum också och det är ju bara ännu bättre!

Nu blir det som sagt fika hos Farmor! Hörs sen

first of november, sound good

Trött i kroppen efter heldag på stan med Jennie, lunch på IKEA (göttigt) och sedan body pump med Sophia och Jennie nu på kvällen. Godnatt!

runaway fast as you can

“Time is free, but it's priceless. You can't
own it, but you can use it. You can't keep
it, but you can spend it. Once you've lost it
you can never get it back."
- Harvey MacKay

let's have a toast

Kanye West – Runaway - Explicit Version
Godmorgon! jag tycker vi börjar dagen med lite musik. Idag är det måndag, för er som inte hade koll på det. Jennie är här och vi ska åka och göra lite ärenden idag. Får se vad jag lyckas åstakomma.
Men först ska här ätas lite god frulle. Hej så länge!

RSS 2.0