Don't

har varit riktigt seg nu i några dagar. ska bannemig sova en halvtimma nu... eller kanske inte..

Hade iallafall engelska NP idag. Skriva skriva. Hoppas det gick bra. Det bästa är att bara skriva skriva, inte tänka så mycket på grammatiken, den kommer nog ändå. Gjorde det i höstas när vi gjorde en test NP, och på den fick jag MVG så nu kör jag på det.

Skulle även kolla på nya avsnittet av The City idag, men jag kanske har missat nått? det fanns inte där :O lite ledsen blev jag då..

Här kommer dagens låt iallafall. Så Jäkla GO!


Don't bring flowers after I'm dead- Erik Hassle

det dumma är att den inte finns på spotify

tisdag i 3 ord: skola, träning, trött

Hemma igen. trött är jag med. ska iväg på träning om en halvtimma. sen har jag käkat coco pops idag, igen.

Lite bilder kommer när energin och tiden kommer.

sen fick jag lite panik, åker på Lördag igen. Denna gången till Polen. Har verkligen ingen lust.
Nä, har inte tid med det här inte. Måste packa och dra mig neråt. hejdå!

hejdå for now!

nu har jag packat, duschat och laddat Ipoden. alltså är jag fit for imorgon !
Ska bli så himla kul! :D

men nu, te och sova. så vi hörs på måndag, eller söndag, igen!
k
r
a
m
!

städa, packa,

muffinsena blev väldigt goda :) just so you know.

nu ska jag städa och sedan packapacka. inför imorgon.. :)))




Jag hittade denna bilden i Picasa för rätt längesen. vet inte vart jag fått den ifrån, men den är grym. jag tror det är Sophia Somajo, men jag är inte  säker. i vilket fall som helst, cool :)

muffins

jag har bakat Muffins. ska bli gott :D

stand up, are you ready for it ?

sicken torsdag. lite kaos på eftermiddagen i skolan.. men sånt är ju lite härligt ändå :) fick sluta en timma tidigare iallafall.
 ska packa senare, Danmark imorgon! :D


men nu blir det frysta hallon och kaka. kanske ska baka muffins?

tävling hos miss linde



tävla!

There'ssomethinginsidemeandIknowit'sgood




alla bilder google, förutom den översta.

mer hår. ska man ha lugg? det är så snyggt, på vissa. är jag en av dom? hm.. det tål att tänkas på. man kanske ska testa? det växer ju snabbt! det rådet gav jag iallafall min kompis, jag kanske ska ge det till mig med. jag gillar Rachel Bilsons på första bilden och Erin Lucas på visa av bilderna på henne. sen den understa här är snygg. lite vilt.
hjälp..

ska man ha vanlig hederlig snedlugg istället?


Ashley Olsen har en fin snedlugg tycker jag.


nä, nog med hår.. för en stund iallafall :)

VårVårVårVårVårVårVårVårVårVårVårVår



hihi, vååååååår. jag diggar den översta Evisu reklam bilden ordentligt. cykla runt i på.. New York kanske (?) med solglajjor och t-shirt. Nää, den är härlig den. Den understa bilden tog jag för ca.. 1 timme sen kanske. vet inte riktigt varför eller vad det är på. men det var så härligt med solen som lös och om man kollar ordentligt så ser man allt att det glimmar lite i bakgrunden. Det är en bäck. nää.. jag säger bara det, Våren är här! Let's bli gröna träden :))


By the way. jag drömde att jag vaknade upp och att det var sisat dagen på sommarlovet! alltså hade jag ett helt år kvar till nästa, plus att jag hade missat årets sommarlov!... ingen vacker dröm.

happy endings

onsdag, tredje dagen gillt, hemma idag med.
är typ frisk, lite snuvig bara, men vill inte riskera nått inför helgen. då Danmark kommer invaderas, jiiho! :))))

nu ska jag gå ut en sväng, underbart väder! inte 23 grader som jennie har, men på god väg. tar nog med kameran.

herrå!

klippklipp



kollade på några bilder som jag tog för ca 2 veckor sen.. mitt hår är rätt långt! och tjock som tusan. vill verkligen klippa mig. men trivs med det långa så det blir nog mest tunna ut det. sen vill jag gärna ha lugg, alltså hel lugg. har alltid haft snedlugg, men känner att långt hår och hel lugg till sommaren med ett par brillor vore bäst! vet dock inte om jag skulle passa i hel lugg. det känns som om mitt ansikte kommer se ännu rundare ut än det redan är.. problem där..

sen så åker jag ju till polen om ca 2 veckor. och då vill jag gärna ha det enkelt. och mitt hår brukar itne vilja vara så jätteplatt, även om jag plattar det. så därför vet jag inte om jag ska våga mig på hel lugg om jag inte kommer orka hålla på och platta det.. ännu ett problem..

 det enda jag vet är att jag vill ha såhär långt, men ungefär hälften så tjockt! det tar alldeles för lång tid att hålla på och platta på morgonen eller så.

färg och sådär är inget problem. har alltid haft denna hårfärgen och färgar det inte. får nog inte för min mamma heller ;) haha. vill nog ha lite ljusare, slingor eller så, och det får man ju snart ändo. TACK SOLEN!


12.15 around

hej!

idag är det tisdag och jag är hemma idag med. har fortfarande lite ont i halsen och så. vill inte riskera att inte bli frisk.
idag blir det nog lite pyssel och sånt tror jag. här på datorn har jag redan kollat  allt som går typ ;) ska bli rätt skönt att göra nått annat.
 och vädret var ju fint alldeles nyss. vad hände nu egentligen? grått o mulet.. aja.

vi hörs senare. kram!


målade om lite små prylar i rummet för nån veckan sen. blev bra :)

Power

nu är även måndagen slut. hade världens I-land problem förut.. äntligen började Chuck kl 8 men då hade batterierna i fjärrkontrollen slutat funka!  hade på mute så hörde ingenting... fick lite smått panik. lyckades ladda dom en stund så att jag kunde få på ljudet igen. hallelujah!

nu kollar jag på my name is earl, och i pauserna lyssnar jag på Keane. härlig kväll ändå :)
får se om jag är hemma imorgon också, tror det.


godkväll, och tack för idag!

We might as well be strangers

nu är klockan snart fem. ska nog laga lite mat snart, men först ska jag fixa lite tryck på några plagg. testa lite :) kanske blir det lite smycken också, det var väldigt längesen..






Så sjuktbra låt. GO KEANE! :')

10.30 måndag morgon




No, I'm not colorblind
I know the world is black and white
Try to keep an open mind
But I just can't sleep on this tonight

Oh, I'm never gonna stop this train

dagen tillbringar jag här hemma i mina egen stuga. har nämligen fortfarande ont i halsen plus allt det där... där med missar jag pjäsen som min klass skulle gå på idag. hoppas bara den är  dålig, fast den skulle visst vara huur bra som helst.. aja, jag är hellre frisk till nästa helg då jag åker till danmark med mitt lag :)) lovely!

och detta är vad jag gjorde igår kväll, kommer nog se lite så ut i dag med skulle jag tro :)


Isglass & "Så länge vi båda andas"

isglass!

fy på dagen. mår inte alls bra... tur att pappa köpte isglass till mig, det är det enda jag kan tänka på! nått svalt för halsen..
nu, kolla klart på film, läsa, sova? äta glasss.

Lördagskvällen

okej, let's talk about yesterday.

det var lördag. Telefonen rinde tjugo minuter i fem. det var A som sa att jag skulle göra mig fin, dom skulle komma om en timma och 20 minuter. jag som behövde duscha :S man kanske tänker att man hinner väl lätt duscha och byta om på 1 timma och tjugo minuter, men inte om man heter Julia.. nej nej. inte om man har mitt hår!
 fast det gick faktiskt visst, bara man är målmedveten. kortare dusch tid, snabb föna, klä på sig första bästa, som faktiskt blev helt okej, och smink på det.

hör en bil i backen och nån sekund senare tittar A in och undrar om jag är klar. men va? ska vi åka?
jag trodde dom skulle komma till mig. haha. inte då, nähä. det var bara att sätta på sig ytterkläder, Ipod och ögonbindel.
det var riktigt läskigt, att sitta där i bilen och inte veta vart man skulle, inte kunna se nått. jag sa till A att jag skulle allt hålla kolla på vart vi skulle! hehe... meen, om man bor där jag bor och åker runt i tjugo minuter, när man bara ska ca 5 km, så är det rätt förvirrande...!
 väl när bilen stannat gissade jag att vi var hos E. och visst var vi det! :)
fick jääätttteee god mat som E lagat. kyckling inlindat i parmaskinka med nån sås, ris och sallad. mums!
sen blev det prat, spela "med andra ord" och nått liknande med charader typ. vi kollade även vem som vann på melodifestivalen. Kanske inte den bästa som vann, men bättre det än snälla snälla.. jag tror nog Marlena kan klara sig ganska bra faktiskt! :)
sen blev det också film. och efterrätt som bestod av en mega cupcake och present. ett kit från the bodyshop, :))))) tack!

det jobbiga var bara att jag var sjuk. har mega ont i halsen. ni vet sådär när man itne kan svälja eller prata eller någonting utan att det gör ont. och ont i magen/illamående också.

bortsett från det var det hur bra som helst! kände att det ändå var det jag behövde.
me love you girls :)




lördag

underbar kväll! berättar mer imorgon :) godnatt.

me love

mmmhhhhmmm... frysta HALLON!

fredag den 13, igen



såhär såg jag ut igår. Jeans från Nudie, väst från J.lindeberg, Tröja från gt, skor från Bobbie Burn, klocka från ur&penn



16 år, och det känns rätt bra. idag har vi haft np i engelska. gick väl rätt okej, inte jättebra men inte heller dåligt. resten av dagen gick snabbt, men nu har jag lite ont i halsen :S iskeli.

Nu blir det chill med Gossip Girl och Bapelsin :)))))

just for now

japp, snart inte länge kvar på årets födelsedag.. och nu laddas det för NP i engelska!

so goodnight and goodbye!

sweet sixteen


liten, stor, liten, stor?..




ville bara tipsa om dessa två låtar. sjukt underbara!

 
Free Fallin'

Stop  this train (bättre live)

16 år

Dagen till ära. hihih :)

sitter och kollar på Gossip Girl med min sis. (L) har haft en mycket skönt dag, och lite  konstig.. hehe..

snart, eller ja, halv 7 kommer fler gäster. då blir det mera tårta och gottisaker :)) living the life!

hörs!

16 here I come

mässan gick bra. var rätt mysig ändå :) nu  ligger jag här i sängen och lyssnar på Free Fallin' med john Mayer. riktigt bra!

ska snart sova, men första senaste The City.

och hihihihihihihihihihi på imorgon! JAHO

Detta blir alltså mitt sista inlägg som 15 åring. 16, here I come.

imorgon! :)

gossip girl är jahoo! :) massor av fina kläder, man sitter tillochmed och spolar tillbaka för att se det en gång till. det är lite lustigt!

nu har jag dammsugit inför imorgon (födelsedag!) och ska nu byta om inför sången/mässan. får se hur det blir.

herrå.

det är så svårt..

just nu ligger det ett paket på köksbordet. satan vad det kliar i fingrarna!
anledning är att det kommer från adlibris och i det paketet ligger förmodligen fjärde Twilightboken. mihhii :D

nu sitter jag och äter och kollar på that 70's show. det är bra. en annan sak som är bra är Gossip girl. nytt för mig, har aldrig sett det för, men jag lånade första säsongen av en vän, som jag nog har nämnt förut ;) men men, har kollat på några avsnitt nu och kan inte bärga mig att kolla på ett till!och det blir nog ett nu :)


ikväll blir det sång också, mässa tillochmed!
kram på er

grace

Ellinor har nu sett Twilight hela 3 ggr, och jag kan bara säga att jag är avundsjuk.. ;) men snart kommer boken i min brevlåda (torsdaaag!!!)

hellu. måndagar är ju fina dagar, eller inte.. långt tråkiga, tradiga.
åkte till sophia efter skolan och åt, och fick en fin lien sak.. mycket glad! :D hihi, du är  bäst!
sen var det möte med toleransen, inte långt kvar nu..

idag är det tisdag. och det är ju en bra dag :) inte lång, inte tradig, plus slöjd (Y) och Grattis Edman! nu är du ju hela 16 år, och snart är det min tur.

ska snart iväg och träna också, fast först ska jag nog försöka mig på lite franska. jaaho.

Ibland önskar man att livet var perfekt.

sunday morning

klockan är tre och ska nu iväg till samling. två matcher på raken nu, hihi :)
har även varit och sjungt idag. gick väl lite sådär, men men.
sriver mer sen. ha're!

Twilight abstinent

sitter hemma hos alicia och hon läser blabla och jag "lyssnar". nää, dax att brottas och sen åka hemåt.
pusselipuss, sees imorgon.


btw. hörde att fjärde Twilight boken redan hade kommit ut i butik för att några hade gjort något misstag.. och min som kommer först på torsdag (12 mars, ma birthdaaay).. jag längtar som tusanen!!!!! GO TWILIGHT. vill se filmen igen och igen och igen och igen och igen... :'(

lördag

igår hade jag en jättemysig dag ned alicia och ylva. massa mat, och gott och film.
fick låna Gossip girl säsong 1 av ylva så det sitter jag och kollar på nu :) hihi.

nu ska jag snart till ylva igen. idag ska vi göra reklam film. ska bli hur kul som helst!
sen blir det junior match.


hörs!

Finally

nu ska jag sova! tränat har jag gjort, te har jag druckit, trött är jag.

imorgon är det tolerans så ingen sovmorgon för mig.. oorkar inte. det är så himlans tråkigt. men det blir vad man gör det till I guess. plus att vi faktiskt snart åker.. men sen blir det syslöjd! jaho :D har längtat som fan, haha. ni lär snart veta varför. pussis.


pangpang

okej, igår var det klart. men idag är jag helt klar! :)

idag har det varit friluftsdag. skridskor på skarpe nord. mysigt.
nu är jag hemma, ska äta ltie och kolla på lite tv. sen bär det av till träning. core+spinning idag.. inte det roligaste, men det är bra!



Skarpe Nörd. korv och pangpang-skjutning.

klar!

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTTTTT!
jag är klar. bara små pillet kvar nu. mhm.. nu kan jag allt sova gott i natt alltså :D vilken lättnad! tack alla för hjälpen!

nu ska jag ringa sophia, dricka lite te och sen sova. puss

snart klart!

det går faktiskt rätt bra med hemkunskapen. ska be pappa om lite hjälp med allt om lån, räntor, kalkyl m.m. det är han bra på :)
sen så blri det fin liret, och sen är det klart! gissar på att jag kommer kunna lämna in det på måndag. bara jag har gjort klart det tills på fredag så att mamma eller pappa kan skriva ut det på jobbet. det är dumt när den andra dator är sönder..

ska bli underbart skönt när detta är klart! då är det bara att sätta igång med idrotten, hehe..

snart ska jag ringa sophia också :)))


bild från i Måndags. I like it a lot! :))

someone like me




är trött och har ont i huvudet idag. iskeli. var iväg för att sjunga, men både alicia och johanna var borta så dom körde bara musik istället. så jag fick gå hem. nu blir det hemkunskap, igen. vill bli klar nu!
idag hade jag på mig jeans levis, tröja blueprint, väst eastcoast, väska, smycken.

hej så länge.

katt åt frys, svalt.

nu har jag kollat på det senaste från The City. hej vad jag hatar Olivia typ. haha. go Whitney!

snart ska jag iväg till sången också. eller aa, nu. hejdå så länge!

brown bear

jaa, jag har bara en fråga kvar på hemkunskapen. även om den är den jobbigaste kommer de gå bra, hoppas jag.
nu ska jag laga lite mat. och sen ska jag kolla på träning.. kanske träna lite föresten :) kommer inte kunna hålla mig.

Vitt/ljusblått/randigt

jepp, me like! :)



Skjorta- Bonelid'


sotar'n!

fy satan vad rädd jag blev här nu!
satt här i vardagsrummet och gjorde ingenting när jag plötsligt här något. tänker att det säkert är en katt eller nått så jag bryr mig inte mer om det. men sen så hör jag något igen, lite högre denna gången. det kom utifrån.. typ från änden av altanen. vi var en såndär lång som löper längs med huset. med hjälp av min vilda fantasi tror jag det är nån som försöker bryta sig in. hjärtat går i 180! kollar ut för att  se om det står nån bil där för att om man ska råna nått hus måste man ju kunna ta stöldegodset nånstans. (tänka kan man ju även om man har lite smått panik). ser då en bil! whaaaa. fast det var visst bara sotaren. *pust*.

och dumma pappa som inte sagt något om det! hjärtattack!

jumpsuit

just det. hittade en jumpsuit från j. lindeberg också. en svart som var huur skön som helst! den ar också rätt snygg :)
hittade den på en blogg, här.
 
Jag tycker inte det är så snyggt med jumpsuit men denna ångrar jag lite att jag inte köpte. den också. även pepe jeans jumpsuiten lite lämngre ner är snygg! skulle vart rätt snyggt till sommaren nu :)

here I go again

håller på och kollar lite shows på mtv.com. har inte så mycket annat att göra än.
nu ska jag iof göra mig i ordning, alltså hoppa ur pyjamasen och hoppa i lite kläder, och sen göra hemkunskap.


by the way:
hittade dom "riktiga" acne jeansen på Karolina Skandes outfit sida, här.

dom är så fina! liksom kolla så snyggt det kan bli !? :)))) :(

Acne hug ?

jaaha, är julia vaken? javisst.
jag har slutat sova.. inte medvetet utan det är bara så att jag vaknar så himla tidigt på morgonen. går och lägger mig sent, och sen vaknar man innan nio. inte så mycket jaho där inte.


anywaay. igår på lager hittade jag mot slutet ett par jeans. Acne hug. dom var sådär, perfekta. men smart som jag är köpte jag dom inte. det var sådana som jag letat efter i åratal. carrot model. tajta ner till och sen lite lite större upptill. dom var lite mellan mörka. ljus mörka kanske man kan säga. med en slitning på låret. perfekt! men så blev man liksom sådär, ska jag verkligen köpa  dom? jag letar ju efter ett par ljusa som man kan vika upp nertill. jag köpte ju faktiskt jeans för bara två veckor sen, ska jag köpa igen?
 onödigt tänkande tycker jag, köp dom bara! herreguuud.

ungefär såhär såg dom ut:


fast en anning längre så det blev lite mer tyg neråt, och lite tajtare där. och jag tycker dom satt snyggare på mig.. mhihi :)

Lager 157

Lager 157 var jippi :) hittade massa fint, dock kom inte riktigt allt med hem, men jag är super nöjd ändå!
fick med mig en skjorta, en väst, en klänning, en kofta, trosor och leggings.
 Tack så mycket familjen H för att jag fick följa med! :)
efter att vi varit på lager åkte vi till Eva och fick jättegod mat och en trevlig liten stund i borås.

kom på att jag måste bestämma klipp tid också. mitt hår är just nu, långt och väldans tjockt, brunt och tråkigt. vill tunna ut det klippa upp det lite, fast ha kvar längden, och kanske hellugg? :) skulle vara toppen med lite förändring.

nu är'e tv som gäller och imorgon blir det hkk. hoppas det blir klart nån gång!

och bilder på grejerna lär komma. kram

last one

innan jag går och lägger mig..

två saker som gör mig Euforisk:

¤ tanken på en systemkamera

¤ tanken på Twilight


Godnatt

another week is over

hello!
nu är söndagen snart slut och jag är rätt trött.
idag har jag lyckats göra liite hemkunskap, TACK SOPHIA FÖR HJÄLPEN!
sen har jag varit och kollat på innebandy. första matchen, damernas A-lag spelade, vann vi med 23-0, hejja :)
sen en lite mer händelserik match som spelades av herrarna, där blev det också vinst men med 3-1.
härligt att få umgås lite och kolla på innebandy ! :)

imorgon blir det som sagt Lager 157. får se vad jag hittar. mamma har iaf beställt jeans. som förra gången. ska bli kuuul! :D

alltså upp runt klockan 7 imorgon, så borde nog gå och göra min favvo sysselsättning. sova!
godnatten.

hejhärkommersöndag


you are the weapon I choose.

aah! första mars idag, nu kommer nog våren :) tolv dagar till födelsedagen också, skönt!

har kollat runt lite på vad jag vill ha inför våren/sommaren.. har kommit fram till detta;

¤ ett par jeans med slitningar högt uppe och med snygga blekningar/slitningar. gärna pojkväns-modellen så man kan kavla upp i nederkant.
inriktat: Gina Tricot hade ett par fina, dessa: metrobloggen.se/fahrman
eller dessa från h&m:

bilden är från Frida Fahrmans blogg. länken samma som där uppe.

¤ ett par Jeans leggings. jag tycker dom flesta är rätt fula, men dom här från vila tycker jag klarar testet ;)

jag hittade dom på Nelly.com.

¤ en skjorta. lite större, men inte för stor. gärna vit/ljus blå med annan färg på inner kragen. det är fint :) har dock inte hittat nån än, men vet att det finns på typ H&M, så det borde  bli lätt att hitta om jag letar. dock har jag inte riktigt skjort kroppen, men men..

¤ en jeans jacka och en beige trench, kort helst. användbara ting skulle jag tro! :)

¤ ett par kilklackar. jag lovade visst att ha hög klackat på avslutningen, och då blir det kilar som gäller!
finns ett par ursnygga på h&m, men hej vad små! dessa är nog lika små dom, men något i denna stilen tänker jag mig.


från La Redoute.

¤ en hatt. den beiga från h&m!


och lite till. som vanligt ;)

känner att det är lite kläd dag idag..

RSS 2.0