grönt som gräs.


grön tubtop-gina tricot, svart klänning använd som kjol- vero moda, halsband från någon gammal tidning, skärpet-?, armband-frälsarkransen.

såhär såg jag ut någon gång i förra veckan.
det är ju såå mycket roligare att ta kort när man har en bra kamera! så sånt här hoppas jag att ni kommer att se mera av.

ps. för låt för den smutsiga spegel!


I found my paradise.

har kommit på att jag har otroligt tråkiga rubriker! och det går ju inte. så idag börjar en roligare blogg!

idag vet jag inte vad som händer. ska dammsuga lite här hemma. men jag vill ha lite svalare väder så att man kan dra en stund till stan. 
 man kanske ska ta och ändra utseendet på sin blogg. jag är så dålig på det där så orkar egentligen inte. men just nu är den verkligen inte personlig, den är inte speciellt mycket julia. så ja, det ska nog ändras.

förvörigt så får ni ha en bra dag.

all summer long.

bilder från gårdagen.



mitt kära västkusten.



"njut av livets goda ting!"



fick träsmak. men en härlig dag med hela 40 grader! idag vill jag nästa ha dåligt väder :S skäms på mig.


That's just the way we roll.

kollar runt lite på nelly's rea, 50-80 %. såg att ett par shorts som jag kollade på i förra veckan hade blivit 100 kronor billigare. undra hur länge man vågar vänta, kanske blir det billigare?

vill även in till stan idag. är själv hemma och har ingenting att göra. tänkte att man kanske skulle kunna hitta något på slutspurten. eller kanske ska ut och testa kameran lite. får se hur jag gör. om jag känner mig själv rätt så blir det nog att stanna hemma. men men. :)

måndag 28 juli

här kommer de 4 halsbanden jag fick på min konfirmation :)




det första är okänt var det är ifrån så även det tredje. men det andra är från pilgrim och det sista är från xoxo.


för nu har jag ju massor av pengar.

jag bara måste in till stan nu! har inte kunnat åka in på jättelänge! och jag kan ju inte missa slutspurts rean heller! men imorgon ska jag till min mammas kompis som ville fira mig lite :) och på onsdag far jag iväg till gustavsfors igen. tisdag om det inte är för varmt? deal!

för visst är det underbart väder?

love it!



jag ÄLSKAR min nya kamera. har bara sprungit runt lite och tagit lite kort och redan är den underbar! lika bra som syrrans systemkamera i mina ögon :) haha.

söndag 27 juli

jag är verkligen utmattad(!) och jag har mycket att berätta. men jag börjar med går dagen.

lördag den 26 juli 2008 tog jag konfirmationen. det var jättefint väder (lite varmt kanske). men verkligen kul!
när vi stog där och skulle vänta på att få gå in, alla var hyper nervösa. klockan ringer och orgeln börjar spela och vi börjar gå in. hade lite klack på skon, och jag är verkligen dålig på att gå i högklackat. men allt gick bra. vi hade inte ett sånt där gammaldags prov utan vi hade en redovisning i form av en pjäs/ musikal med sång och teater. och även solo sång från mig och två kompisar. hallelujah- jeff buckley blev det. det var jätte nervöst, men alla sa att det var fint och att dom rös, så jag antar att det var det också :) det var iallafall skönt när det var över, men samtidigt tråkigt. alla kompisar man skaffat sig på dessa veckor, och helt plötsligt kanske man inte får träffa dom mera.. det känns tråkigt. iallafall efteråt blev det firande. vi var 4 stycken som firade tillsammans med släkt. jag fick en kamera (äntligen!), pengar, smycken m.m. jättenöjd! 


jag och min älskade kusin. 


i allt det roliga så finns även det tråkiga. min mormor ligger på dödsbädden och min mamma, moster och morbror var tvugna att åka ifrån "efterfesten" till sjukhuset för att hon hade blivit sämre. på kvällen åkte hela familjen in till henne. 
 det känns jobbigt, att det känns jobbigt att vara hos henne, om ni förstår. att se henne ligga där och inte kunna göra någonting, knappt prata, bara slumra lite. det gör ont att för ca 3 veckor sen så verkade hon rätt frisk och glad! och nu så mår hon jättedåligt.. nu hoppas jag faktiskt lite att hon ska dö, inte för att jag inte vill ha henne omkring mig, utan för att hon ska få slut på sina plågor och att hon ska få träffa morfar och morbror och alla dom andra som hon säkert saknar.

mormor, jag älskar dig.

torsdag 24 juli

här sitter jag trött och nervös åtta helvete! imorgon är sista dagen på konfirmationen och på lördag gäller det! kruxet är bara att vi inte kan någonting typ. ingen sjunger på sångerna och allt är bara oseriöst. och så ska jag och två till sjunga solo! så nu sitter man här och pluggar in hallelujah. jag kommer få flip när det är vi och bara stå och skratta. och som om inte det var nog, imorgon är det navigations provet också! och så är jag i det där jobbiga läget när man har en dag kvar, är trött, tror att man kan nog allt men egentligen inte och allt känns jobbigt. blä!

för ja, allt känns verkligen jobbigt.

måndag 21 juli

har nog bestämt mig nu. alltså vad jag ska ha på mig på konfirmationen. en vit klänning ofc, och ett par vita skor med ett litet guld hjärta till halsband och utsläppt lockigt hår :) kan nog bli riktigt bra. men ska nog försöka komma in till göteborg och kolla lite ändå någon dag.

förövrigt har jag ett navigations prov som tynger.. på fredag gäller det och jag känner mig inte förbered alls! så egentligen har jag inte tid att åka in till göteborg denna veckan. men kom på att det inte gör så mycket, det är snarare bara bra för att jag åker till stockholm nästa vecka, och ju mer pengar då desto bättre! :) desutom blir det ju mera cash på fredag..



avslutar med en bild på en cool tjej med en cool tatuering.

söndag 20 juli

söndagr är oerhört tråkiga enligt mig. bio är en bra sysselsättning men bussarna går väldigt dåliga ider för min del.. så idg bakas det bullar här hemma! och ska även ut och springa senare. när regnat har slutat falla.

igår såg jag att det var rea på cdon.com. så tog mig in på hemsidan för att kolla och hittade dessa!

     mina hörlurar är sönder och dessa passade perfekt! 299 kronor också, passar plånboken :)
bara jag kan få tummen ur handen. återstår att se.


just nu i mina söndriga lurar- I kissed a girl- katy perry


lördag 19 juli



förra helgen var jag och kollade på denna underbara film. så feel good liksom. och dom sjunger verkligen förvånadsvärt bra måste jag säga :) och om tre veckor blir det musikalen med tjej-delen av min familj!


förövrigt idag har jag och min mamma varit på sjukhuset hos min mormor. hon blev plötsligt sjuk i förra veckan. hoppas verkligen att hon blir bättre, . like you a lot <3

torsdag 17 juli

grillning på marstrand idag.
och fy på mig för dålig uppdatering.

måndag 14 juli

jag är bara trött, seg o usch. så inget mera här..

puss.

onsdag 9 juni

idag är jag glad. det känns riktigt härligt. visst brukar jag väl vara glad, men inte på detta sättet :) haha.

idag var iallafall andra seglings dagen. det var finare väder idag men inte lika mycket vind. men det var kul!

nu ska jag ta en kopp te och sen gå och lägga mig. sköönt!
puss o kram.

tisdag 8 juli

efter att ha haft knallrosa nagellack några dagar nu så var  det skönt att få bort det och göra en fransk manikyr! blev sådär sommar fresht och allt :)

just nu sitter jag och bäntar på att min kusin ska komma.

har inget kul att berätta för övrigt. har ni ? skriv på bara :)

måndag 7 juli

oj oj, hela helgen har gått :)
i lördags var jag ute med båten och sen på kvällen belv det bruce på ullevi. vi satt uppe på ett berg där man hörde jättebra. och mysigt var det!
här kommer mina olika lördags outfits.
 klicka.

bild ett;
linne, hm. shorts, vero moda. skärp, ?. armband, wonderful things.
bild två;
t-shirt, hm. kjol, ?. smycke, gåva. armband, goopy & hm.
bild tre;
kofta, bikbok. shorts, vero moda. t-shirt, hm. väska, hm. smycken, hm, goopy,?.

ja, det var ju riktigt varmt dom här dagarna kan man väl säga! men det funkade.

idag har jag varit ute och seglat med konfirmationen, kul!

kram.

grattis farfar! :)

ajust det.. min farfar fyller år idag! så det blev kalas förut med massor av gott!
goda mackor, jäätteeegod cheesecake, farmor tårta, hallongrottor, janne kakor, choklad kakor, bullar och sånt! snacka om att jag inte behöver något i gott vägen på läänge!

nu kom mamma o frågade om jag tyckte det var för sent att åka ner till ullevi o kolla bruce. vet inte..

Fredag 4 juli

denna dagen som alla andra dagar kan man väl säga.
marstrand med sol, bad, vänner o massor av folk.
jag vill att nytt sa hända så att jag kan skriva om något här!
men det verkar som om det dröjer.
det enda jag kan berätta som egentligen inte är det minsta akul, men iallafall. jag har fått tillbaka tangentbordet! det lilla bärbara underbara! :) så nu är jag både sjuk o glad!

och så är det föör varmt för att kunna ha lite kul kläder på sig som man sen kan visa här. det var sälert 35 grader på marstrand idag. jag hade bara på mig bikini, shorts o ett super tunt linne!
det är rätt synd att man ska behöva klaga på solen när den väl kommer..
aja, nu ska jag nog se vad som går på tv:n o ta nått o sätta mig där.


torsdagen.

nu är jag hemma och har ännu ondare i halsen men haft en mycket fin dag och har blivit mycket brunare :))
man kan väl säga att jag har fått tillbaka färg som jag hade tappat bort.

har ingen lust att lägga in några bilder eller någonting..
så puss så länge.

torsdag 3 juli

marstrand igår marstrand idag. (marstrand varje dag)
är ledig från konfan idag, men åker ut o badar ändå. det är ju full fart där ute med snygga människor o härligt väder :)
det jobbiga är att jag är sjuk :/ ont i halsen..

vi hörs!

tisdag 1 juli

idag har jag hft en mysig dag ska ni veta!
först var det ju konfirmation som vanligt. efter det så stannade jag kvar med evelina på marstrand. inte överdrivet mycket folk tycker jag dock..
vi åt fish n' chips, riktigt gott! och så gick vi runt och kollade lite. köpte var sitt nagellach. rosa båda två ;) och två armband av läder! har gått och kollat på dom rätt länge nu.


armband; wonderful things.


hoppas er fortsatta dag blir bra. jag ska träna :) *äntligen*.

RSS 2.0