natten

Heeeej där.
Har spenderat dagen framför symaskinen, fixade lite stuffs, och sen har jag kollat på one tree hill! Som faktiskt funkar riktigt bra. Göttigt att ha hittat en ny att kolla på tills alla mina älsklingar  börjar på nytt  till hösten :)
Var även och spelade fotboll med några från innebandyn i regnet. Riktigt kul.
Nu ska jag sova. Ställa klockan och ut och springa imorgon, hejaheja. Nu ska jag banne med mig köra igång med min alldeles egna försäsong. ppuss

?

Idag regnar det. Inte så kul kanske, men ändå rätt så skönt. Idag tänkte jag ta itu med lite sy grejer, och kanske träna ikväll. Vore rätt bra tror jag..
Och en annan grej.. jag är enormt sugen på att kolla på sex and the city serien! Jag vill ha den där rosa skolådan här framför mig nu! ....... :( den finns dock på cdon.se för endast 499 pix! Om man nu har lust att slänga ut de..
Måste börja kolla på någon ny serie nu! One three hill? värt ett försök. hejhej.

rain in New York

Längtan gick till saknad.

sunshine

Hej!
Denna dagen har spenderats med min kära syster. Har övningkört hela dagen, har gått toppen! Vi körde först och handlade lite frukt, körde ut till Instön där hennes pojkväns pappa har hus. har legat och solat hela dagen med hans systrar. Körde och köpte lite mat och tillbaka igen. Åkte hem runt 5 - halv 6, körde även då. Nu sitter vi ute på gräsmattan och tar vara på de sista soltimmarna nu. Ikväll blir det film!
Nu ut i solen igen :)

Iheartit

pics: Iheartit

highwayman

And no matter what I say say or do
The road lead back to you

bromsa!

Heej heej.
Havet va liite kallt faktiskt, men grillade hamburgare gjorde susen. Mysigt va det också :)
Övningskörde både dit och hem, brooomsa är det enda jag får höra. Kass på att köra.
Nu blir det lite tv, eller nä, ska nog lägga mig på dirren så kommer man upp lite tidigare imorgon.
Då ska här sys och övningsköras med Sophia och såå.. va det något mer som jag inte kommer ihåg, typ springa, kanske, vet inte, får se. Godnatt!

i just don't care

Hej däär.
Jag och pappa har gjort ännu en låda idag. Alltså är grunderna klara. Nu är det bara att måla, sätta i hyllplan och klura lite på hur vi ska få fast dörrarna, och sen även sätta dit dörrarna. Det känns bra att jag äntligen tog tag i det!
Nu ska vi ut på det blå, även Sophia hänger på då hon blivit gräsänka.. sorligt.. vi får åka och hälsa på Magnus snart! :)
Doesn't really matter what they say,

ingenting

Jag är kass. Japp.
Vaknade för en stund sen så nu blir det frukost på altanen och sen vet jag inte. Funderar på om man kanske skulle göra lite mer på sängen om pappa är med på noterna. Så får det bli.
Hörs!

12 januari

fyra från 12 januari. godnatt.

00.05

Var ute vid havet jätte länge idag. Seglade också, hur skönt som helst! Det är verkligen total avkoppling kan jag säga. Man känner hur allt bara rinner av en. Alla problem, alla grejer man känner att man måste göra, allt. För när man är där mitt ute på havet och det bara är vinden som avgör farten, då kan man ändå inte göra någonting åt det.
Dock återkommer dem, men det är alltid skönt att vara utan dem ett tag.
Kom hem runt åtta, och tror ni jag va ute och sprang som jag sagt? njaa. Får bli imorgon bitti om det inte är för varmt..
Nu är det dags för mig att släcka ner, stänga av och sova. heej.

*


sommar igen

Efter igår trodde jag att sommaren hade lämnat oss för i år, men så vaknade jag av att det va jätte härligt väder idag :) Sol och inte alls mycket vind, bara lagom mycket för att åka ut till havet och sega lite triss! Så det ska jag göra nu.
Ikväll ska jag banne med mig ut och springa, va för lat i morse. Dumt att skriva det här, för nu kommer det inte bli av.. Anyway, hoppas ni får en härlig dag ute i ett underbart Sverige!

if you love something give it away

photo: Emsedge

hej

Vilket dåligt väder vi har här i väst sverige idag. En bra kolla film dag helt enkelt :)
Går kväll va riktigt rolig. Sov över hos Jonas och hjälpte honom städa och lite så fram till halv ett då jag åkte med Simon till Alicia. Stannade där några timmar och bara tog det lugnt.
Nu ska jag hitta en bra film att kolla på och spendera kvällen där.

you know I know how


have you ever felt this way?

Ny favorit! Lyssna på den, lyssna på texten. In love.

P!NK

Lite fina mobil bilder från går kvällen! Hade ju släpat med mig systemen men den fick man visst inte ta med in.. hel-vete blev det då..
Som sagt, det va grymt! P!NK är grym och det blev en jävla show. Massa bra musik, göttigt sällskap och fint väder. Tack återigen! :))))))

ullevi

Pink va huuuuuuuuuur bra som helst! & Good Charlotte var också sjukt bra, och Takida va helt okej (bättre än jag trodde).
Nu ska jag ta lite att käka innan det blir att dyka i sängen. Berättar mer imorgon! kram

freedag

Hej och Hå!
Min kära kusin Alicia sa imorse att hon hade fått tag på två biljetter till pink ikväll på Ullevi! Wiho tänkte jag, men kom sen på att jag skulle ju jobba.. Har därför spenderat heela dagen efter att hitta en ersättare, och just när jag hade gett upp kom Emmy som en räddande ängel och sa att hon kunde göra det! Så då blev jag superglad :D eller jag är superglad!
Nu ska jag bara fixa med allt. Lämna pengar, se till så alla vet med mera, sen drar vi.
Ha en bra dag alla!

i think i think too much


hundra tusen röster skriker efter något mer

woowowowowoo. Klockan är inte ens ett och jag ska nu släcka och lägga mig! hejja.
Jösses vad vi jobba idag, hemma vid 12! Såg dock inga danskar, besvikelse... Men en massa Frank's blev det, lite regn, göttigt folk och goa skratt. Mera sånt.
Imorgon blire jobba jobba igen, och kanske lite mecklimeck med sängstommen. Hejrå.

there must be something in the water

Varför ser det inte ut såhär här i Sverige??.......
Nu blir det gott med grillat och sen in till Gothia och leta danskar hähää

din mamma

För din mamma, borde lärt dig lite granna. Tack hej, fuck dig. Jag har fått nog.

vattenskidor

Ah nu blir det ut och åka vattenskidor. Eller kolla på kanske det får bli. Anyhoooooow, hörs sen.

i believe i said

Godmorgon!
Just nu gillar jag inte mig själv. Är alldeles för lat... Har vänt på dygnet helt så orkar inte gå upp och springa på mornarna nu, och det är då det är som goast! Sen kommer jag ju hem så sent så kan inte springa då heller, och mitt på dagen är det för varmt.
Nu blir det frulle på altanen, sen ska det snickras på sängstommen! heja

lady gaga

bild från: lastnightstrash.devote.se


Och vi säger godnatt med några visa ord från hon själv!

+++++++++

Nu när jag har förklarat min kärlek till danskar känns det lite bättre i hjärtat!
Dagen har spenderats vid havet med Alicia och Ellinor. Det var väl inte kanon väder, men det va riktigt varmt!
Åkte in till Gothia runt 7. Jobbade 8 till halv 11 ungefär. Kom hem och kollade på Scrubs och åt kvällsmat, som måste vara något av det godaste som finns!
Imorgon kommer det bli ännu senare då det är näst sista dagen, och sista dagen innan inspektionen, så det är bäst för oss att det är rent!..
Skulle åka och kolla på Eclipse imorgon med men får se hur det blir med det.. förhoppningsvis!
Jag hade tänkt gå och lägga mig för en timma sen, heja mig. Godnatt!

danskar

Danskar gör hela mitt jobb på Gothia värt! Jag och Johan hade städat en plan och kom till nästa där matchen fortfarande pågick så vi satte oss bredvid det danska laget för att kolla. Vi hade knappt suttit där i fem minuter och plötsligt kommer en kille i laget till oss med lite skräp. Tack så mycket sa vi och han stoppade det i vår säck. Tänkte att han skulle väl bara slänga sin tejp och tog med en cola burk, men icke! För han kommer minst tre gånger till. Och inte nog med det. När matchen är slut (danskarna vann såklart med 2-1) så kommer hela laget med sina eltejps klumpar och pet flaskor och stoppar snällt ner i påsen. Då blir man glad kan jag säga! haha. Vinka lite sött gjorde dom också. Och sen är dom ju inte fel att kolla på heller, hehehehee. Såå, danskar i mitt <3 ! För dom städar.

godmorgon

Godmorgon!
Jag och Alicia hade egentligen tänkt åka iväg till havet idag men just nu är det lite disigt, får se om det spricker upp..
Jobba ikväll också, dock lite senare idag så det kan bli gjort ordentligt.
Nu blir det frukost framför The Holiday.

tisdag

Nu är det lite mer ordning på dagarna i mitt huvud!
Jobbet igår gick ju som sagt bra. Segt bara att hela dagen är typ förstörd när man måste åka hemifrån vid 3 och går upp typ 11. Inte så mycket att leka på där i mellan.
Tänkte plocka lite vinbär nu iallafall, gottigt. Och vädret är finnemang :) eller det va det iallafall.
Hej.

gotta get away


let it live and die

Bästa låten från det här albumet --> Ke$ha – Animal. Hela skiten är bra. lyssna.

i'm losing it


right now

Sitter i min säng och ser tillbaka på dagen, djupt ska de va!
Upp halv 11. Käka frukost och började såga upp mina plywood skivor i sina rätta storlekar. Åt lunch, gjorde mig iordning och åkte in till Backaplan. Mötte upp Andreas med Johan där. Åkte till Kviberg där vi skulle jobba! Va lite tidiga, men det fanns ju en del att kolla på där kan man säga, haha. Man ska ju inte klaga på fotbolls spelare..
Kom igång med städningen vi skulle göra. Rätt chill jobb faktiskt. Blev en sväng mat efteråt med "gänget" innan jag fick skjuts hem av Sofia :)
Har druckit mitt te och ätit mina vindruvor som en duktig flicka. Funderar på om man ska sova, dra en film eller slösa några timmar framför datorn... svårt val!

måndag

Nu va jag påväg att skriva tisdag igen. Det är gött när man tappar kollen!
Idag ska jag iallafall börja jobba, på Gothia. Nice ska det bli :) Innan dess kanske man hinner göra lite mer på sängstommen.. får se vad pappa tycker.
Nu är julle hungrig.

little bit of love


godnatt


lalala

Har haft fetaste helgen! Alltså i matväg. I lördags va det glass och godis. Igår va det godis, popcorn och kakor. Idag va det tårta och popcorn. Men så kan det gå. Därför försöker jag nu bestämma om det är värt att ställa klockan för att gå ut och springa imorgon. Är så sjukligt trött, och har varit hela helgen, så tror egentligen jag är sjuk eller så. Fryser gör jag hela tiden också. Och badade gjorde jag idag. Det blåste inte tokigt mycket sen på land, men i vattnet va det underbart!
nu slocknar mina ögon.. springa eller inte springa? det förblir frågan..

ensam lång väg hem

Sitter och lyssnar lite på kent's album - En plats i solen. Hört mycket om det, men aldrig lyssnat.
Orkar inte sitta hemma idag igen så snart bär ut till havet för att bada. Ska bli skönt! hejåå

you're not


sådärja.

Hm.. Solen lyser atm, men runtomkring är det som en vägg av mörka moln.. ser inte så lovande ut.
Tänkte ta och va lite vettig idag. Kanske börja på sängstommen? Känns som en superb idé faktiskt :))
Ikväll, eller aa. I eftermiddag ska vi grilla innan Jennie åker hem mot Oslo igen... Kommer sakna henne maaassoor!
Blev ju van vid att ha henne omkring nu..
Mamma och Pappa åker iväg på semester nästa  vecka också så då blir jag rätt ensam, kommer kännas konstigt.
Nu ska här jobbas!

don't say anything

someone once told me that you have to choose, What you win or lose, You can't have everything, Don't you take chances, Might feel the pain, Don't you love in vain, Cause love won't set you free, I can't stand by the side, And watch this life pass me by, So unhappy, But safe as could be, So what if it hurts me? So what if I break down? So what if this world just throws me off the edge, My feet run out of ground, I gotta find my place, I wanna hear my sound, Don't care about all the pain in front of me, Cause i'm just trying to be happy, Just wanna be happy
Holding on tightly, Just can't let it go, Just trying to play my role, Slowly disappear, But all these days, they feel like they're the same, Just different faces, different names, Get me out of here, I can't stand by your side, no. And watch this life pass me by, pass me by, So any turns that I can't see, like I'm a stranger on this road, But don't say victim
Don't say anything


deg

Blev deg hemma idag. Lagade mat, inhandlade godis och kollade på "up in the air" med mor min, och även Jennie som kom hem.
Den va faktiskt bra :) Värd att se.
Godnatt!

gårdagen i bilder


lördag

Hade en underbar dag på havet igår. Jag har världens bästa släkt!
Sen jättegod middag hos faster och sedan deg med Alicia. toppen :)
Fick precis reda på att jag fick jobb på Gothia nästa vecka. Underbaart!
Nu ska jag njuta av det dåliga vädret och om en stund kommer Alicia hit. Kvällen är osäker, men blir nog bra.

härlig kväll

Hemma från en grym kväll i göteborgs skärgård på räkfross åka bit sak som mamma och pappa fick utav mig och mina systrar i 25 årig bröllopspresent! Mycket mysigt och jag käkade både räkor, kräftor och musslor. Kräftor och räkor har jag aldrig vågat mig på förut. Avslutade med glass på Avenyn. tack!

saknar't

Nää, nu får allt innebandyn dra igång igen! Dom där sex kilometrarna imorse va rätt så sega alltså. Orkar inte mer för säsong, vill på planen nu nu nu!
Nu drar vi in till stenungsund och sen ikväll överaskning för mor och far!

aha

Här har vi då Kissies nya låt. Riktigt dålig om man frågar mig..

no one waiting by your side

Degar i sängen innan sängdags. Lyssnar på lite go Ted Gärdestad. Känns somrigt!
Har varit ute vid havet idag, blev ingen segling för mig, hann inte. Skulle fira Evelina idag. Riktigt mysigt va det :)
Och rätt mycket tjöt blev det också.
Imorgon ska mor  och far firas. De hade 25 årig bröllopsdag i maj och imorgon ska jag och mina systrar dra iväg dom på roligheter.
Goodnight!

image004


i am sailing!

Snart bär det ut till havet för segling! Ska bli uuuunderbart :) Och ikväll ska jag till Evelina som fyllt år.
Kan bara bli en fin onsdag helt enkelt. hej!

three little birds


gott snack

Hej och hå ja. Åkte till Härsevattnet efter vi hade handlat. Och det va ju gaaanska så långt kan man säga. Mitt ute i ingenstans. Där fanns en sjö med ett berg som va 12 m högt. Där skulle dom hoppa.
Åkte och lämnade Ylva och sen vidare för att köpa mat. Hade inte ätit på 10 timmar så jag blev ju glad. Goda grillade kotletter och potatissallad hemma hos Richard. Fint ska det va. Blev blandade avsnitt av full fräs och hjälp efter det. Kom hem för en stund sen, och imorgon ska vi ut och bada igen. Det här tar fan kooooooooooolen på mig. Men kul har vi!

all i want is you

:)

clap your hands


we are rain

Gårdagen: Mycket bra! Det var riktigt kul att träffa massa gamla godingar igen, och även lite nytt :)
Även om regnet och åskan kom.
Idag blir det att åka och köpa material till min sängstomme, finally! yeyeyeyeye.

create


måndag

Har varit ute på en miniwalk med mor och syster, ätit frukost och snart bär det ut till havet en sväng :)
Ikväll blir det förmodligen grill med några från klassen. tjarå.

who knows

Skrev ett inlägg som inte vill komma upp. Orkar inte skriva om så det får bli en sammafattning.
What to do? Marstrand? ah okej. Regn, fint väder, seglingar, restaurang, fotboll hos Andreas. Godnatt!
Och imorgon hoppas vi på fetaste vädret.

i'm on a boat

Goaste vädret idag! Har haft en perfekt dag på havet med sol, bad och gott folk. Åkte ut runt halv ett med Alicia, Ylva, Albin, Oa och Daniel. Väl ute var Ivar där, och sedan kom också Simon och Sofia. Tiden bara går, hemma runt åtta.
Har börjat kolla på ny serie också, det behövdes ju kan man säga, heheheehehe. Det blev iallafall The Big Bang Theory. Hyffsat go kan man säga än så länge! Herrå.

grattis

I love you like a fat kid loves his cookie.

boats

Idag ska jag iallafall ut med båten. Förra lördagen gick det ju inte så himla bra, men idag så!
Ikväll blir det att kolla matchen också. Men först: ut på havet och inte göra något!
pussheej

ny måne

Nu ska vi kolla på ny måne här hemma! HEJA!

sunnyshine

Hello!
Hemma från en dag som spenderats vid havet. Två bad, mycket sol och lite mat.
Jennie dammsuger hela huset, så att mamma ska va glad, och jag ska snart börja laga lite mat hade jag tänkt.
Filmerna hade kommit ockå såå New Moon ikväll igen! yey :))

vampire diaries

OOOOOMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!
Kan det va sant?! Såg på facebook att ikväll kommer ett nytt avsnitt ut. Alltså säsong 2 ? Om det är så är jag den lyckligaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ville bara dela av mig av min glädje.
hej igen.

fredag

Min kära syster och jag gick upp klockan 9 imorse och tog på löparskorna och begav oss ut. Jag fick först en liten chock när hon bestämde tempot, och sen ännu en när jag på kom hur lång vi skulle springa. Kvinnan springer som en dåre! Men fan vad skönt det är när man är framme! Hej adrenalinkick.
Nu har bikinin åkt på och vi har tagit varsin skål full proppad med frukt ute på altanen. Nu kanske det blir havet, annars bara chill här. Och förhoppningsvis har New Moon och Up in the Air kommit idag så vi kan kolla film ikväll! :)
Puss och hörs sen!

snygg tjej


torsdag

Imorse va det upp och hoppa tidigt och åka in till stan med två stycke kusiner och ett stycke syster. Strövade runt ett bra tag och hittade även lite grejer. Alltid lika kul! :)
Kunde inte somna inatt så det blev lite sömn och nu är jag jääättteeee trött.. Ska gå en sväng snart iallafall och sen blir det sängen. heeejhopp.

t.A.T.u

Kommer ni ihåg t.A.T.u ?
Min kusin hade två låtar av dom på sin spotify list som jag fick av honom, och jag kommer ihåg att jag lyssnade sönder min t.A.T.u skiva ungefär. Sitter och lyssnar igenom det albumet på spotify nu, svängigt.

Min favorit. Malchik gay- gay boy på engelska.. haha


t.A.T.u. <-- Spotify

långpanna

Nu ska jag snart ta ur min ny bakade kaka ur ugnen. En kaka i långpanna med bär på! Låter ju supergott, men det blev verkligen askonstig förut när jag gjorde smeten. Får se om 2 min när den är ute, hehe..
En lite rolig händelse jag kom på nu på tal om långpanna. Det va för några år sen jag och min syster skulle göra kärleksmums och det stog att det skulle vara i en långpanna. Vi hade ingen aning om vad det va för något, så vi tog en såndär brödform som är smal och hög och hällde i smeten. Dumt gjort, det blev ingen kaka av det.. Jag försökte förgäves få den genom gräddad men misslyckades totalt. Nu vet jag vad en långpanna är för något iallafall!
Nu ska kakan ut!

bel air high


onsdag

Ojdå.. Trodde aldrig att jag skulle vakna klockan 20 i 12. Jag skulle egentligen in till stan och kolla lite idag + åka och hämta min kära syster and boyfriend som har varit i Grekland, Samos! Men jag får stanna hemma och förberedda middagen istället, roligt..
Tänkte ta och testa symaskinen på riktigt idag och göra/ göra om ett plagg ordentligt!
Men först frukost!

photo


white

Jag har äntligen sparat ut till lite längre naglar. Då använder jag den här nagelpennan som gör så att kanten blir vitare! Funkar faktiskt riktigt bra. Så ett tips!

såja

Blev klar med städningen vid halv 1.  Man känner verkligen skillnaden på det. Man kan liksom andas igen, höhö.
Tog kort på biken också. Och har ätit lunch, så nu ska nästa projekt påbörjas. Får se vad det blir..
Och just det. Min kamera är sönder (systemen). Blixten är kaput och jag börjar nästan gråta. Det får bli att köpa en extern blixt helt enkelt.. jag som hade tänkt byta upp mig, men men..

tisdag

Vädret tillät en springtur nu på morgonen. Förbättrade tiden från 25 till 23! gott gott :)
Har kollat lite film och ätit god frukost också så nu är jag allt redo för dagen.
Idag ska jag:
¤ Städa klart på mitt rum. sanering är det som gäller!
¤ Ta kort på min cykel så den kan säljas
¤ Städa i garderoben
¤ ........

I'm just gonna take a minute

And any man who knows a thing knows
He knows not a damn, damn thing at all
And every time I felt the hurt
And I felt the givin' gettin' me up off the wall

I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze

måndag

Är det verkligen måndag idag? Blev lite osäker där..  Vecka fyra är på börjad och jag har bara sovit länge och kollat film idag. Ska ta och städa mitt rum suuuper noga nu hade jag tänkt, och sen bär det av till Evelina innan träningen!
Hej och hå

long time ago

Imorgon ska jag äntligen få träffa min käre vän efter en hel veckas frånvaro! Gal1 kan man kalla det.
Ni som känner oss förstår. Det är piff&puff, bill&bull, helan&halvan (?), "vart är din andra hälft då?" m.m.
känns bra :)
Imorgon väntar också en lååång sovmorgon och fys träning på kvällen. Gott ska de va! Kanske Liseberg också.
Anyhow, godnatt!

då faller jag tillbaks


trött

Jag är så himla trött. Kom hem vid 5 inatt och skulle upp klockan 9. Har bara kollat film, ätit och legat i sängen /sovit hela dagen. Jennie och Carro var här en stund, kul att träffa syrran igen! Dom åkte nyss och mamma och pappa är också iväg så det får bli jag som får göra middagen.. Jaja, ikväll blir det ännu mer film och sova tidigt.

Men skall inte klaga. Natten va ju super med nattabad, bert och en himla massa skratt!
Nu blir det som sagt middagslagning..

pizzasea

Pizzan var utsökt, havet va varmt (elleraa..) och jag trivdes. Rätt göttigt må jag säga.
Blev lite bilkörning också. Kom hem och kollade på den ooootroligt späänande uppslutningen av fotbollen. wowwowowowoww, små synd om dom bara.
Nu har jag problem med att hitta till sängen. Eller in under täcket. Men gudskelov vad varmt det är.

BTW! Imorgon ska det bli hur varmt som helst och jag ska ta med mig kusinen ut med båten. Premiär för i år och det ska också bli otroligt göttigt det med.

luminary ones

Det finns så mycket fint i deras blogg. hej.

rebecca&fiona


home

Nu är jag hemma igen. Har haft några riktigt goa dagar, men alltid lika skönt att komma hem. Nu väntar havet och pizza till middag.
hörs sen!

RSS 2.0