14.01

nu drar jag mig till evelina's och pluggar. och ikväll till jonas :)

oc

råkade av någon anledning komma på den här mitt i allt plugg ;)

jösses vad jag saknar oc.
 

den lilla svarta.

igår kväll innan jag gick och la mig kollade jag in nelly's hemsida. och vad hittade jag där? joo, "den lilla svarta":
här är mina favoriter :)


Soaked in luxury- 699 pix.
volang på volang på volang. med rätt accessoarer, varför inte?


Ichi- 399 pix.
hm, denna vet jag inte varför jag fastnade för. jag tyckte bara den var härlig :)


idag är det en såkallad plugg-dag.. wish me good luck!

stop the cancer

filmen var good :)  bara så ni vet.

jag och mamma håller på och skriver på hennes tröja inför imorgon. "stop the cancer" lyder texten. min mamma, hon är duktig hon. hon har startat en insamling på kampanj.rosabandet.se. nästan 9 papp har hon samlat in. *applåder applåder!* så alla som tycker att tjejer ska få ha kvar sin bröst, STÖD CANCERFORSKNINGEN :)

hello coldness

idag är det torsdag och jag börjar känna mig lite mätt deprimerad. skolan börjar snart igen och det innebär att läxor, inlämningar och prov ska vara klara och ska göras. idag hinner jag inte, för jag ska in till stor staden och kolla runt lite med mamma. hon drar ju iväg till New York imorgon... utan mig.. så vi ska kolla bio sen på kvällen, pappa också då ofc. funfun.  det blir den "nya" arn-filmen. haha, den är nästan en oldie nu, på bion iallafall.
innan ska jag iallafall kolla på jacka tror jag. har siktat in mig på en rööd. det blir nog fint till mitt bruna hår, I think.

men nu ska jag göra iordning mig. ciao!

ylvas

har haft en grym dag hos ylvas! mysigt och kul som alltid. igår kväll med fresten. vi han med två filmer. love actually och what happens in vegas :) och så var vi ute i skogen vid en sjö och grillade och hade mysigt. (L)

tisdag kväll

nu ska jag snart iväg till träningen. efteråt ska jag nog hem till ylva och mysa! hon åker till riga för spa på torsdag.. fusk!
nu ska jag packa. krraaam!


en systemkamera ?





det är dessa två jag tänkte på i det andra inlägget. Nikon D60 eller Sony a200.
a200 har jag erfarenhet av och vet att den är bra. den andra vet jag inte så mycket om, men jag tror att lisaplace har en? och hennes bilder blir ju jättefina :) båda har 10.2 megapixel men den ena är lite bättre här och den andra lite bättre där.. vill gärna prova dom.. om någon vet nått om dom, både bra och dåliga saker, så säg till! :)

to share the view with you

idag är det tisdag. det menas tränning. fast det är inte fören ikväll. dagen nu spenderar jag här framför datorn med plugg. det är ju lika bra att göra klart det så man kan ägna resten av veckan till skoj :)

har sett lite bra erbjudanden på systemkameror det senaste. men har några dileman. vill ha en systemkamera och en Ipod touch. men jag behöver en ny telefon. men jag måste spara lite pengar till sommaren, då jag förmodligen åker iväg till andra sidan atlanten! så allt jag behöver är.. mer pengar! *jobbjobbjobb*




detta är vad jag sitter och kollar på. åh, människan är allt vacker :)




Everyday feels like a Monday,
There is, no escaping from the heartache,
Now I, gotta put it back together,
'Coz it's, always better late then never.

Wishin' I could be in California,
I wanna tell ya when I call ya,
I could've fallen in love,
I wish I'd fallen in love.


hej!

hej hej hej hej hej!
pluggandet gick.. bra. sjungandet gick bra! och nu ska jag bänka mig framför tv. det är nämligen two and a half men x2 och my name is earl på tvn :D
och  idag ska jag bane mig hålla mig vaken till klockan är efter tolv!

congratz to the best (L)

grattis älskade syster!




Ha det bäst, <3

hot n' cold

har ni hört den låten? grymt go tycker jag :) sitter och lyssnar sönder den idag.

går dagen med evelina var mysig. vi gjorde lite negerbollar och så kollade vi på film. det blev en såndär tjej film, "john tucker must die". jag älskar sånna filmer, man kan kolla på dom hur många gånger som helst. haha :)

även denna dagen kommer spenderas med  evelina, fast istället för en film så blir det en bok. en NO-bok. alltså ska vi plugga idag. känns lite jobbigt efter som det är lov men vi har två prov och två inlämningar nästa vecka så det är ett måste. men efter pluggandet blir det sång! ska öva idag igen, lääänge :) ska bli hur mysigt som helst. synd bara att alicia är i london..




klicka på bilden :) katy perry- hot n' cold

awake

igår var det kalas för hela slanten! i kullavik. mysigt och trevligt som vanligt :)


idag åker även faster med familj till london i en vecka.. fuusk! hoppas ni får det bäst.

och nu ska jag iväg till evelina och bara ta det lungt.

ha en regning dag :) kram!

right away

ladda ner messenger beta precis.. så funkar det inte! :/

snart ska jag ivåg till utvecklingsamtal. hoppas det går vägen. sen efter det är det träning. kanske slinker in på musikklassens konsert och bara kollar lite innan.

har inte mycket mer att säga, är trött och saknar insperation.
ha en bra dag!

let me tell you about hard work

sitter och lyssnar på pink's - dear mr. president. väldigt fin är den och sådär sann. (?)
idag har jag bara varit på en lektion i skolan. då kollade vi på film. sen åkte jag in till mimers och kollade på "Patrik 1,5" men TP. riktigt kul :) se den!
efteråt bara vi pratade om flmen och sånt, sömnpiller. åkte hem och kollade på mer film och åt. klockan halv fem åkte jag iväg för att sjunga. kul som alltid :D
kom hem och satte mig här och kollade runt och pratade med syrran!
ska snart gå ner till min mormor's hus och äta med lite släkt. skulle bara ladda telefonen först ;)

 hoppas ni har haft en fin dag, kram!

I was

hel kul dag idag! fick väärldens skratt anfall i matsalen, jag störde visst andras "mat ro".. men jösses vad kul det var! haha. hade matte prov också som gick, hyfsat tror jag. 
nu är jag hemma och ska träna lite senare, men nu är det  dax för att laga lite mat här hemma :)

hörs!

måndag

konstig dag idag i skolan. alla var övertrötta= otroligt kul! haha, men nu ska jag sova lite. det övertrötta gick över till trött.. ha en fin dag!

söndag, 18.45

hörde att gina tricot hade öppnat en webb shop. kul!

my time is now.

förra veckan var det gymnasiemässa här i göteborg. då åkte tusentals av ungdomar och jag in förra att få ideér om våra framtider. det fanns så mycket att välja på och många blev mest förvirrade. själv hittade jag två skolor/linjer som intresserar mig. den första är munkebäcksgymnasiet med linjen media & estet. där får man kurser från båda linjerna. så som foto, design och bildkommunikation. och självklart intresserar det mig :) det andra är mode design eller inredning design på drottning blanka. design har ju alltid intreserat mig så det känns bra, det enda kruxet är att skolan ligger i kungsbacka så det är för långt dit. men det långt kvar innan jag behöver bestämma mig så ska allt kolla runt lite mer och så. :)




Välkommen Mister Höst.

and I don't want to miss anything

ojojoj, vad trött jag är idag! gick upp tidigt för att "jobba" lite. klockan 12 var det dags för att spela match. förlorade tyvärr med 3-2, men det var riktigt nära att vi vann! när jag kom hem satte jag p åen film och somnade en stund.

veckan ser ut att  bli tuff. har några inlämningar + att jag ska lämna in prao lappen.. har ingen lust alls att praoa :/
men samtidgt blir det mycket att se fram emot. på onsdag ska jag kolla på patrik 1,5 med toleransprojektet! det ska bli kul. och så är det ju lovet som sakta kommer :) härligt!

mina nya ray ban.

Ett par äkta Ray Ban Clubmaster Sunglasses RB 3016 kom också med hem.



dom som ligger hemma på min säng.



och här är dom igen!

Om någon skulle vara intresserad så är det bara att kommentera.

en dagens

och en dagens från en loppis knäppte jag visst av!



obi, en kort tjockis som lekte med barkbåtar..

jeans från tiger of sweden, vit långt linne bb, kofta h&m, halsduk. och en massa tvätt i bakgrunden!


en vanlig lördag?

jag har ena blivit en slapp en med bloggen! inte bra. Nu har jag iallafall kommit hem från min klass loppis. vi skulle samla in pengar till en klassresa. fick gå upp alldeles för tidigt för en lördag, men det var värt det i slutändan. hittade även några fynd!



en brun laptop-väska. fast min får inte plats i den. haha ;) & sen en mörk blå handväska med kedje-axelband. kommer nog användas som kuvertväska, om den nu kommer användas förstås!



ett mörkblått midjeskärp.



en mörkblå axelrems väska.. hm, undra om nån har snöat in på mörkblått?!


och igår var jag en sväng i göteborg. fick med mig dom randiga leggingsen x2 på bilden, två långa linnen, ett vitt och ett.. mörkblått! haha. en mörkblå mössa, en mörkblå tröja. och lite smått till. och ja vad kan jag säga. mörkblått har visst blivit en ny favorit :)

okey.

nu är  jag hemma från sjungandet. jättekul! :)

dagen har förvörigt varit bra. jag har bara inte kunnat jobba.. har mest bara suttit och pratat och kladdat. inte bra alls! och jag borde inte sitta här just nu heller, har matteprov på fredag. känns lite jobbigt.

så jag får skriva mera en annan dag.  kram!

onsdag 15 okt

vilken överaskning! i fredags gick datorn sönder, igen! denna gången var den hemma i en vecka.. men nu har min pappa lagat den andra så, här är jag :)

ska kolla lite tv och äta nu och sen ska jag iväg och sjunga. men vi hörs vill jag tyvärr lova!

and we.



pärlor på rosbladen. hösten var påväg!

torsdags bus.

haha, jag måste berätta!

igår så var jag hos min fina vän alicia. och när jag skulle åka hem ville alicia åka med på bussen. det är typ 2 km så hon skulle gå hem efteråt. och så hade vi hoppat av bussen och stog och pratade lite innan hon skulle gå. så grävde hon lite i sin ficka och sa
-nej, jag har inte min mobil med mig!
sen grävde hon lite till och så sa hittade hon en tia och sa:
- men jag har en sån här!
jag svarade:
-vad bra då kan du ju leka med den när du går hem! hehe..
alicia svarade:
- jaa, för den här kan man göra såhär med!
och så slänger hon ut den på åkern brevid vägen.
- och så kan man leta efter den sen.

okej det kanske inte låter så kul. men saken är att hon sedan inte hittade den! så vi gick  runt på åkern i typ 20 min och bara letade. detta tyckte jag var mycket ironiskt så jag stog mest och skrattade. haha :)

aja, jag hade väldigt kul iallafall, och jag ville gärna berätta!



alicia letar tio krona.


like it was my last one

det är fredag, och på morgonen betyder det sovmorgon! skönt. kom till skolan och hade engelska samt tillsammans.
vi håller just nu på med att skriva om någon grupp/band i engelskan. det är rätt kul faktiskt. sen på eftermiddagen var det dans igen(har ju dansvecka). denna gången blev det alla danserna. det var jättekul, men det var sista gången för oss nior och det känns sådär :/

sen när jag skulle hem så satt min kära syster på bussen. välkommen hem! så mysigt att du är hemma och på köpte bo hemma hos oss :)


ikväll blir det Idol och glasstårta. smarrigt värre!

kram.


15 år

och grattis fredrik på födelsedagen! KRAM.

but you wan't guitars.

upptäckte just att gitarren saknade en sträng. så nu fattas det en sträng på båda.. inget spelande då alltså. synd.

hello, goodbye

jag tror jag är kär! såg i en tidning i morse den nya Ipod touch 2G! jag har alltid tyckt att den är snygg. och nu har det även kommit en inbyggd högtalare också och det är det jag har väntat på! så nu är jag jätteglad :D taha, och här är snyggingen!


lovely!  (bild från sppelstore.com)


denna veckan har vi dansvecka i skolan. jättekul! vi dansar allt från bugg till disco. idag dansade vi salsa. haha, riktigt kul det med! imorgon är det dags för det kända discot. det kanske låter lite, löjligt. men det är verkligen huur kul som helst. det är ungefär 350-400 personer som dansar och alla kan, och vill. det är verkligen terminens höjdpunkt.


just nu sitter jag och kollar på lite avsnitt av the hills som jag missat medans datorn var sönder. I like :)

ha en underbar kväll nu!

and here we go

ojoj. jag har kommit av mig! veckorna utan dator fortsätter utan att jag vet om det.

igår var jag och min vän ute vid havet och fotade. temat var; hur vi vill bli sedda.
riktigt kul, och rätt lyckat också!



jag och evelina (min vän) ville bli sedda såhär; glada, söta, havssmänniskor, att vi gillar innebandy. jag skulle även ha nått med musik. men lyckades inte få med det ..


och idag har jag varit i skolan. mycket trevligt. efter skolan åkte jag till evelina igen. det var tänkt stt vi skulle fota igen, men vi orkade inte. jag är enormt trött idag!

nu är det läggdags för min del. stor kram!

(ps. vi använde en canon eos att fota med)

This is the life

ny dag, nytt humör! igår var jag sur, idag är jag gladare för idag är min första innebandy match för säsongen! ska bli kul, och nervöst!

som ni ser bytes bilden på headern. den andra var pinsam så det fick bli något snabbt bara nu. ska göra en ny men kan inte bestämma mig för hur den ska se ut..
 bullarna igår blev jättegoda! så här kommer en bild :)


one step at a time

idag började dagen klockan 8.. jippi. lite jobb då sen iväg på tränning som gick verkligen jätte dåligt. för alla! alla var deppiga och bara nä. usch. när jag äntligen kom hem efter cykelturen utan vantar,mössa, halsduk och jacka (brr) så åkte jag till min kära farmor och farfar och åt lite godsaker. farmor, ohn är allt duktigt på att baka kan man säga :)
sen åktej ag hem och satte mig här. så nu har jag lyssnat på väärldens största blanding av låtar. lite in flames, jul låtar med mariah carey, jordin sparks och one republic. känns bra!

nu snart ska jag baka egna kanelbullar här hemma :) fresten, bullarna från förra bilden har min syster tagit. bara så ni vet :)

hipp hipp hurra, för idag är det kanelbullens dag!



and we like it! alot vill jag säga.

hephep

nu ska jag runt och kolla i alla bloggar! har redan varit inne på favoriten och några till. ciao!

hephep

nu ska jag runt och kolla i alla bloggar! har redan varit inne på favoriten och några till. ciao!

kind of

just det ja! sist jag skrev här, för några veckor sen skrev jag att jag skulle visa en fin kjol jag hittade.

här är den; mjao.


fridayious

herre vilken ful header jag har. den ska bort. får bli något enkelt och tråkigt.

till något annat. idag har jag varit iskolan som vanligt. vi hade slöjd. där tillverkas klänningar och mössor vill jag lova. jag har verkligen kommit på en klännings design som jag trivs med! den ska vara svart med ett turkost band i midjan och en silvrig dragkedja. fan vad bra den blev på skissen och allt! super. sen så frågade jag min lärare efter ett tyg som jag inte hittade.  hon plockade fram det. sen började hon prata om mönster. jag hade trott att jag kanske kunde slippa att göra det så himla perfekt och få göra det på mitt viss, men icke. då tar hon fram några mönster på fula tråkiga klänningar och tjötar på om att man kan ändra det och så nu blri det helt fel.. det är samma sak som förra gången.. 

 aja, ni lär ju se resultat på den senare i höst. nu till en annan fin sak jag hittade i en vouge tidning från 2004.



en underbar gudinneklänning från michel kors. good jobb, man!

and I'm back, again!

ohyes mina systrar och bröder. med tolerone i min hand mår jag bra igen, för min dator är hemma igen :D jag är så översuperglad just nu. hade så mycket att ta igen och uppdatera mig med så har suttit några timmar nu men har fortfarande mycket kvar.

det känna som om jag inte har varit här inne på månader! en månad har det väl gått, men ändå! härligt att vara tillbaka. har mycket att berätta :)

jag har lite i taget tänkte jag. så börjar med en liten bild, för att säga att jag typ är tillbaka :)


RSS 2.0