when Im down down down, will you pick me up?

Hallon. Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Hade träning som vanligt imorse, sedan lite redovisning och svenska. Jag och Evelina stanna kvar efter skolan och fixade det sista på våra kampanjer, så nu är den nästan klar! Efter det var det dags att köra igen.
Väntar fortfarande på svar om hur det blir med resan..  Och på toppen av det blir det matte. Tjoho.

If every of your dreams, would rip right at the seem, And all you ever did was wrong


oj vilken tur

Åååh.. Varför dessa oroligheter i Egypten? Varför när just vi ska dit?????? Har gått och längtat efter detta så himla länge, att äntligen få komma iväg, få lite sol på skinnet och i sinnet.. Men icke. Imorgon får vi se om vi får åka till Egypten, eller om vi får åka till ett annat ställe, eller inte alls..  Snälla håll era tummar för min skull! 


Förövrigt har dagen varit bra. Fick pluggat fem timmar i morse vilket kändes bra. Sedan iväg på match då vi vann med 14-3, grymt! Sen fick jag äntligen träffa min sjukling som galet nog spelat match, inte bra. Anyways, nu väntar sängen, lång dag imorgon. Godnatt!

och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Vad har hänt. Jag hatar, eller ogillar, ju Håkan Hellström. Men denna låten, den funkar banne mig. Fin text osv. 

Anyhow. Har plugga nu i snart 5 timmar. Så dags att sluta för dagen. Sen blir det match. Hej hej.

before the sunset

Idag gick jag upp innan solen. Nu börjar jag plugga.

jameslist

Sjukaste sidan på länge.. Det är som tradera eller blocket, fast för rika. Man kan hitta en sånhär (kolla denna bilden på "sittbrunnen". dör.) eller kanske en sånhär. Ett sant nöje att kolla på även för oss dödliga. Nu ska jag faktiskt sova. Tidigt för en lördag, men imorgon ska jag upp tidigt för att plugga.. tja!

I was thinking of you oh

Julia.feat.birds.feat.KingsOfLeon

=

en go video. http://www.youtube.com/watch?v=p8I1TQmW75U&feature=player_embedded#

ååh............................

orkar inte orkar inte orkar inte. Förlåt för att jag klagar, men orkar inte.

dancing in the moonlight, on this long hot summernight

Heja sommarn friskt humör, det är det som susen gör.

mood: irriterad


runing free with the buffalo

Ojojoj.. Jag är helt slut. Dagen i skolan och körningen gick bra, hem en snabbis och äta, sen iväg på match. Vi vann med 5-1, riktigt härlig seger! Efter det blev det segermiddag med laget, jag slog på stort med lite oxfilé. Kom hem för en stund sen och det känns som om jag skulle kunna sova tills nästa år ungefär.. Godnatt!

And I always thought I will end up with you eventually

The Kooks – Always Where I Need To Be (NRK P3 Acoustic Session)

Lite skön kvällssång sådär. Nu blir det sängen för att åter imorgon köra hel dag! Det blir träning, skolan + körlektion, match och tillslut lite "laghäng"... Ska bli kul, men lär vara slut imorgon då plugget knackar på igen. Godnatt!

naked if I want to


taking it back

Plugg plugg plugg.. Det är vad det mesta av min lediga tid går till just nu. Vill få bort så mycket som möjligt innan jag åker nästa vecka. Som tur är är det HELG snart!

Silence is a scary sound


If I share my story, will you share your dollar with me

Hello there. Ligger i min säng, klockan är lite mer än jag tänkt mig, gotta plugg. Dagen har spenderats i skolan 8-16. Innehöll diverse roliga och mindre roliga saker. Det roligaste var nog att prata om vårat projektarbete! Ska bli så spännande :))

Efter skolan åkte jag och Alicia in till stan. Hittade ett par brallor, solglasögon (åker ju nästa vecka!) och en tröja till bf.
Men som sagt, nu måste jag plugga...

What's up ?


22 juni - WOHO!

Nu har jag en ståplats till Foo Fighters i sommar på Stadion i Stockholm. hihi :))

Hej hej Omar

Här är min lilla illustration till min kampanj. Den är långt ifrån klar, och känns lite töntig också. Så alla ni som läser(om jag känner dig eller inte spelar ingen roll), snälla, skriv vad du tycker jag kan förbättra eller något som jag skulle kunna göra också :) Kramelikram och godnattelinatt.

kampanj

Har prov imorgon på idrottsprofilen. Ett häfte att läsa på har vi fått, redan ner kortat och allt. Låter ju verkligen toppen enkelt, men det är det inte kan jag säga. Man läser och läser men kommer inte fram till något alls. Tog iallafall en "paus" från de plugget och satte igång med min kampanj vi ska göra i Multimedian/Grafen. Det är en början iallafall. Får se hur jag ska fortsätta med den bara. Den handlar om Omar ifrån Kenya, mer säger jag inte.

effektiv

Idag har jag varit effektiv må jag säga! Jag har hunnit: Ha webbdesign, vara på möte, vara hos Evelina, äta pannkakor, klippa håret o gå en liten promenix. Allt detta innan halv 2. Sen kom jag hem och dog. Men nu snart ska jag ta tag i pluggeliplugget. Men först, min mage kurrar igen..

Inspiration on E


Chasing the darkness

Äntligen hemma! Har längtat efter denna stunden redan innan jag vaknade imorse.. Kör lektionen gick mycket bättre än jag trodde. Nu är start i backe och backa runt hörn av bockat! Nästa gång blir det parkering och vända, spännande. Livet är fortfarande stressat, men imorgon är jag iallafall ledig efter klockan halv 10, tjoho!

Nu har vulkanen Julias mage vaknat så bäst att sätta igång med maten, tjarå!

bullets

Rebecca & Fiona – Bullets
Äntligen lite gött nytt från dessa tjejor. It's nice!

Ville mest säga att låten är bra och nu ska jag iväg och ha körlektion numero två. Är skapligt nervös eftersom jag råkade glömma öva på min lille läxa. hehe. Hur ska jag komma ur detta då? Äh fan. Jag längtar efter att få komma hem och  plugga ännu mer, jag tror jag kommer få magsår. Hej hej.

true


hur gick det till, hur bar dem sig åt

En helg kan gå alldeles för snabbt ibland. Igår åkte vi och handlade tidigt, jag, mamma, Jennie och Niklas till kvällens tillställning. Jag fick även övningskört en del. Hem och börja förbereda. Kvällen blev trevligt med en massa släkt. Jennie hade ju 22 års kalas! Detta tar ju lite på krafter så jag och Tobias somnade ganska gott efter ett avsnitt Hipphipp såklart!

Idag har vi nog tagit rekord i seghet. Började duktigt att sjunga för Jennie och äta lite tårta, och vanlig frukost. Sedan dog vi litegranna framför P3 Guld galan. Jag skulle även försöka plugga, men det gick väl inte så bra det heller. 


Nu sitter jag hemma själv då gossen har lämnat mig för att spela match, inte så roligt. Alltså måste jag sätta igång med plugg återigen. Dock är magen full av cheesecake, så det känns rätt okej trots allt. Oj oj vad jag skrivit nu. En sak till bara, glöm inte Solsidan ikväll!

hello dålig dag

pic: lastnightstrash

Tar och sätter på My Sister's Keeper och får ur lite skit ur kroppen. Godnatt

raindrops

Har den konstigaste känslan. Känns som om jag skulle kunna börja gråta när som helst.. Vill helst bara gå och lägga mig, men ska snart iväg på match i Lerum. Kan väl inte direkt påstå att jag är taggad. Men det kanske en kexchoklad kan fixa! Hörs ikväll.

how about a round of applause?

Hemma med stor H, som snart blir ett litet igen eftersom jag om en stund ska åka iväg med laget och hitta på kul! Vet inte vad än, det är en hemlighet så det ska bli roligt. Nu blir det matlagning, hej!

you and me, and yes you too


Tackar min käreste för goda pannkakor och en värd onsdagskväll. Godnatt

:(

Hade en rätt bra plan för dagen. Började 8 med idrottsprofilsteori. Slutade efter en halvtimma därifrån, då tänkte jag och Eve dra och gymma lite. Har nämligen ett hål till 13, men icke för där var inte bemannat förrän vid halv 12.. Därför sitter jag nu här själv i skolan och väntar på bättre tider medans Eve gör prov. Har en del plugg som jag kan göra, och så tänkte jag ta tag  i min kaos artade bloggdesign. Värt.

hearts to hearts, they might be pumping but the veins are dry


fighting fighting

Kom hem, det va sol, fram med kameran. Nu blir det effektivt pluggande, laga mat (och kanske en cheesecake?) sen träna.

without you I'm miles away

Godmorgon. Har precis haft webbdesign här hemma tänkte jag säga, men självklart i skolan. hehe. Nu har vi Graf/multimedia där vi håller på med kampanjer så kan jobba hemifrån. Blir att återvända hem vid 12, skönt.
Herrå.

.

Just nu har jag så himla mycket i huvudet som jag måste få ordning på. Som tur är har jag slutat för dagen nu och kan sätta igång att rensa lite. Ikväll, eller ja, i eftermiddag har jag min sista match för helgen och sedan fyller min kusin Ellinor år idag så kanske hinner dit en sväng också. Ha det fint, hej.

hearts oh hearts

sometimes love is undescribable

aldrig långt bort ifrån dig

Vet inte hur många gånger jag sett denna reklam den här helgen. Den var med minst en gång i varje reklam paus, men jag gillar den, timo+göteborg, kan bara bli bra.

It's you. You make it worth it. Worth waking up in the morning

Lite mer gött med dessa grabs


Matchen idag gick dåligt för mig, dock vann vi med 8-4, så ska inte klaga för mycket. sen körde jag lite bil, gick dåligt det med.. Självförtroende i botten, kulkul. Nu ikväll blir det solsidan (äntligen!) och lite gott. Pusselipuss

she dead

Som ni kanske märkte försvann jag i fredags. Det blev soffhäng på bortaplan, skönt nog! Vi satt och kollade Skavlan i en timma för September skulle ju komma dit, men när det var fem minuter kvar upptäckte vi att vi kollat i onödan, hon fick bara sjunga en låt.. so not worth it. 

Igår hade jag ju match också, förlorade tyvärr med 7-4.. men så är det ibland. Blev en segis lördag efter det med The Airbender, glass och handboll.
Har ju en riktig match helg denna helg, så nu väntar match igen, och även imorgon. ciao!

Blinded by the dark

Cissi tipsade mig om en go låt från ett nytt svenskt band!

the end's not near, it's here

Funderar på lite tatueringar, har blivit lovad en i födelsedagspresent, och ja, det börjar närma sig. Mitten tatueringen är min favorit. Gillar axel tatueringarna!

Don't tell me it's not worth tryin' for. You can't tell me it's not worth dyin' for. You know it's true. Everything I do, I do it for you.


fredag, Im in love

Mamma sa just "ta det vackert" till mig i telefonen.. jag är sitter hemma... i min säng.. inte mycket farligt här. Kom precis hem och denna och denna går på repeat. Love it. 

Första skolveckan har tagit på krafterna, är helt slutt. Dock har det varit en gnutta roligt att komma tillbaka, och det har varit otroligt skönt att komma igång med träningen igen! Ikväll.. ikväll ja.. Antingen blir det hemma häng framför tvn, eller så blir det borta häng framför tvn. Jag hejar för borta häng. Men nu ska jag först ta och njuta av att det äntligen är helg med lite oc innan matlagning! (jag har lagat mat varje dag denna veckan, snällt)
Hej!

Cold, cold water Bring me 'round Now my feet won't touch the ground

Oh hello. Home sweet home, äntligen hemma! Nu blir det käk och matte plugg fram till träningen börjar, ciao!

right back where we started from

Godmorgon! Sitter själv i skolan, börjar egentligen kvart över 9 men om man ville norpa skjuts till bussen fick man dra upp tidigare, så jag offrade en timmes sömn, knäppt. Tänkte ta och förbreda mig lite inför provet nu. Lär ju somna idag på någon lektion också.. not good. HA en braig dag vänner!
Såg att ett nytt HIMYM hade kommit och ett nytt Grey's, så lite sånt blir det nog också!

where are we, what the hell is going on? Dust has only just begin to fall


Well, you can fight it but you know that you won't get your way

Hej! Här sitter väl jag, trött som tusan, och kollar på OC. Somnade till och med på lektionen idag, första gången någonsin för mig. Kom hem så sent så tänkte det nog är bäst att lägga sig tidigare ikväll istället för att sova nu, smart som jag är. Dags att läsa ut Hamlet nu och förbereda sig inför imorgon, tjoho.

man måste dö några gånger innan man kan leva


two letters

Några riktigt bra band atm är XX och JJ. Enkelt och lätt. Nu ringde mamma och ville ha mat.

the king and all of his men

Goddag. Sitter här i min säng efter årets första skoldag. Min lärare hade försovit sig till webbdesignen så hann bara gå igenom lite flash, och sedan hade vi endast en genomgång på nästa projekt i graf+multimedian. Hängde runt med Fredrik och Calle all day, det tar på.. krafterna hade jag tänkt säga men det kommer de självklart missuppfatta rejält, så ja, lämnar det där. Lugn och rolig första dag iallafall. Nu tänkte jag ta och kolla lite oc och äta, och sedan kanske ta tag i något plugg, för se på det dock. Ikväll är det träning! Hurrey :)

for the sun

Spaninen 2010


Lite solbilder ifrån Spanien, då det var väldigt sällsynt när vi var där. Pappa och jag åkte ju dit för att möta upp min mor och moster som höll på att gå pilgrimsleden från Frankrike till Spanien. Alltså ingen svensson semester där, utan lite mer uppleva vilket jag gillar mer.

2 school 4 cool

Ja, imorgon börjas det igen.. Kan väl inte säga att jag är sådär superglad osv, men det ska allt bli lite skönt att komma igång med det vanliga igen, syftar främst på träning. Är van att få minst fyra pass i veckan och nu under jullovet har det väl varit lite knapert med träning om man säger så, hehe.. Tror jag ska dra igång med mina nyårslöften imorgon. Alltid lika bra att komma igång sådär på efterhand. That's me. Godnatt!

tell me your secrets and ask me your questions, oh lets go back to the start

Borde egentligen sitta och läsa i Hamlet nu (jag skulle ju göra vettiga saker idag), men fastnade vid mina bilder från Spaninen förra våren. Har knappt kollat på dem, och inte visat er heller, så här får ni några!
Vi börjar med resan dit

zorah

Ville mest berätta om världens goaste t-shirt från Acne som jag fick från min moster. Jag hade haft på mig den varje dag om det gick.. Ska visa min på någon dag då solen tittar fram och kan agera lampa, för min är beeige :)

But I guess that's why they say Every rose has its thorn


Nanananana, it goes around the world

Vart tog tre månaders (veckor* hehe tack Ellinor. tror det va önsketänkande som tog över) ledighet vägen? Just wonder. Idag är sista dagen på ett underbart härligt lov. Julen var supermysig, sen några dagar hos min moster, grym nyår och sedan några dagar med jobb. Hade velat ha en vecka till dock.. Som tur är åker jag ju till Egypten snart, och efter det är det sportlov så mer ledighet är inte så långt borta. Hehe, jag kommer aldrig klara av arbetslivet. 

Anyhow. Tänkte spendera dagen på ett vettigt sätt, men hur? Vaknade för en timma sedan och rundan här på nätet är gjord. Så börjar med en lätt liten frukost framför oc. Sedan bör jag ju ta tag i att läsa ut Hamlet, romanprov väntar på torsdag. Hörs snart. Btw, gillar det där plustecknet framför gradantalet på vädret!

sötaste jag sett


long time no see

Hej där främlingar. I know, det hela är mitt fel. De senaste dagarna har jag bott inne i en innebandyhall i Lundbystrand. Nätterna har inte spenderats hemma heller så ingen dator har hunnits med. Men nu är jag back!
Kan ju berätta om mina händelserika dagar. Från torsdag till idag (söndag) har jag suttit i sektet på 36 innebandy matcher, från tidigt morgon till sen kväll. Jag har kollat massa filmer och sovit gott, och idag har jag även spelat en egen match. Trodde jag skulle vara trött på innebandy nu, men icke! Underbart att få spela igen. 

Alltid lika gott att komma hem. Super god middag och oc all night long. hej så länge.

in my head/it's you

http://www.youtube.com/user/justinrobinett
Vänner och fiender, spelar ingen roll, för här har ni några grabs som kan vad de vill och vill va de kan. W-o-n-d-e-r-f-u-l!

live


hektiskt

What a days! Igår åkte jag in till stan i snö yran, och kom aldrig hem igen. Som tur var kunde jag köra en sleep over hos min syster. Idag har jag jobbat från 9-16 på Gothia (och jag var nästan med på tv!). Kom hem för några timmar sedan, trött som tusan, men skönt att komma hem. Imorgon är det jobb 8-22, blöblö. hej

We learned more from a three minute record baby then we ever learned in school


smile like you mean it

Hello everybody. Sitter här i min säng, efter en dubbel träning och ett underbart kvällsmål och kollar på oc. Allt är som vanligt. Är på något konstigt vänster trött, även efter dagens sömniga bravader, men måste vänta en timma för att ta något äckligt att dricka inför resan.. Goodnight everybody.

california here we come, right back where we started from


godmorgon

Järnspikarjärnspikar.. Hela dagen är borta.. Imorse var jag, mor och far iväg och tog sprutor inför resan. När jag kom hem vid halv 10 gick jag och la mig direkt för att tjäna in några timmars sömn, men så vaknar jag nu. Inte det smartaste jag gjort i mina dagar. Jag hade tänkt göra massa bra grejer idag, men istället får det bli städning och träning. I'll be back.

kling


sprang runt med röda läppar en stund, inget för mig


Lookin' to find a way through the day

Har kollat klart på alla R&F avsnitt nu, grymma tjejer!
Check it out --> http://svtplay.se/v/2178732/rebecca_och_fiona/del_1_av_12?sb,p140730,2,f,-1

korkad, tom & glad

Godmorgon crazy people.
Jag är vaken, mätt och kollar på alla Rebecca|Fiona på SVTplay. Ni borde ta och kolla på det nu, de forsvinner nästa vecka. Förövrigt vill mamma att jag ska städa idag, hurra, sen ska jag försöka hitta på något annat vettigt att göra. Tjarå.

twozerooneone

Jag känner att detta året kommer bli riktigt bra! Lite saker som jag ska göra/måste göra, samt saker att se framemot detta året!


jobbajobba

OJ. Nu har jag skickat iväg mitt första cv, ever. Det känns mycket bra och nu är jag alltså igång med att leta jobb.
Grattar mig själv med att börja äta på pepparkakshuset! Snart är det väck.

gorgeous


if silent keeps you I, I will break it for you


under dina ögonlock fladdrar drömmar förbi

Goddag! Åkte ju som sagt till Alicia igår kväll. Det blev att kolla på Hipphipp och film innan vi gick och la oss och låg och pratade till 2-3. Vi gick upp vid 12 idag och gjorde brunch! Det blev scrambled eggs, bacon på toast och vaniljyoghurt med flingor. En bra start på dagen helt enkelt. Jag hjälpte henne städa sin garderob. Hon är kass på att slänga saker den tösen, men lite fick vi allt rensat :) Tog en promenad och lämnade av mig hemma hos mig. Jag mår inge vidare alls. Årets första sjuka, woopie... Kvällen får bestå av film.

the strangest thing

Pust! Har kollat på 17 again och sovit och ätit glass och druckit te nu innan åtta och vet inte längre what to do. Så Alicia gick in och räddade situationen. Tack! Hörs imorgon blåggen.

1/1-11

Välkommen till ett helt nytt år. Hoppas ni hade en sån där jätte rolig nyårs afton! Mitt 2010 slutade otroligt bra, och 2011 började lika så! Kom hem från Sofie för någon timma sen. En ångande varm dusch stod högst på to do -listan. Det var även det enda. Ikväll blir det lugna gatan med film och mys i sängen. Men först, ett riktigt mål mat!

RSS 2.0