someone like you



Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg 
I remember you said:-
"Sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead"



Adele – Someone Like You

Jag får inte nog..

Veronica Maggio – Satan i gatan ! Guds gåva till Sverige. Håller på och gör sådannahär också!

I wish that you thought I was the reason you were in the world

Goddagens. 
Idag har flyttlasset gått in mot stan, där vi har varit hela dagen. Har gått bra måste jag säga! Hade tänkt möta upp några vänner och mysa på någon gräsplätt och kolla på cortégen, men känner mig inte såpass bra än att jag kan sitta och hålla mig i så många timmar.. ;) Anyway, det blir grill med mor och far och sedan till Henriksson där vännerna i stan skulle avsluta kvällen. Kanske får med mig pojken hem också. 


Nu skall jag göra lite gosig potatissallad och njuta av allt kul jag missar atm, känns bra. Tjenixen!

om sanningen ska fram

Har haft en helt okej fredag. Gott väder, go middag, gott färdmedel, goa chips och go pojkvän. 


Ps. Förut när jag var ute på vägarna och körde fick jag äntligen hört denna låt som alla går runt och sjunger på (lite efter antar jag, men liksom? Vill du ligga med mig då?).. Det jobbiga är att den är lite go sådär halvt, vill helst inte erkänna det.


Imorgon skall här flyttas! Min syster and her man skall flytta in till stora staden. Och efter det förhoppningsvis lite picknik och kortegen och grill på det med förra veckans gäng. Kramis!

ohf

Oh holy friday! Vädret är på topp och skolan är slut för dagen. Ska ta och äta lite och sedan plugga. Ikväll blir det att för första gången ta bilen till pv. hehe. Detta har jag längtat efter, och förmodligen han med då han slipper komma till mig. Men som sagt, måste vänta på bil först. Hoppas ni får en bra fredag!

Longing for Lullabies



Plöjer igenom Glamourama avsnitten atm och häller i mig vatten, har just slukat en halv liter te.
Snart blir det att laga lite mat och sedan skall jag ut till havet en sväng, känns som att det kan behövas!

Goddagens!

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag vaknade med urinvägsinfektion, not so nice. Blev ett besök hos farbror doktorn och sedan hem och vila. Har precis satt in muffinsar i ungen, och när de kommer ut ska det bli cupcakes!
Ut och fota lite också kanske. Ta vara på dagen nu!

länge leve länge sen, som jag minns då var det lätt

Håller på att traggla mig igenom första riktiga skoldagen på hur länge som helst känns det som. Igår spelade vi ju bara bowling (och tog körkort hehe). Har gått helt okej so far, exclusive provet kanske. Nu är det bara en timme kvar av dagen och sitter med min hemsida, går det bra? Jag vet inte riktigt, har  fastnat. Mer fint från Veronica Maggios nya album, Veronica Maggio – Sju sorger. Hörs sen!

satan i gatan

[går det inte att lyssna klicka här ] Hela albumet hittar ni här


Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort,
ingenting jag säger spelar längre någon roll.
ställer mig i hallen tills jag fattat vad som hänt,
får jag ens ha kvar dig som min vän?
knyter mina skor och går tillbaka in igen,
sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem.
Letar efter nått att säga som kan ändra allt,
nått mer än det jag redan sagt.

först körturen

Kände mig kriminell när jag lämnade uppfarten och begav mig till träningen förut, men oj så roligt det var! Nu vill jag ha egen bil osv. Natti

Lycklig



Är i fullständig eufori. Love my life osv.

En bänkrad i en rastlös sen april Jag tittar över axeln och ser dig blinka till, Jag kan få dig när du vill


TigerLove//UnderControl

ATM: Njuter av att ha körkort, lyssnar på denna och pluggar i bikini på altanen.

KÖRKORT!

Så jäääävla glaaaaaaaaaaaad!!!!! Grattis till mig själv.

Sweet talk



Har kört i säkert två timmar, varit ute på spontan segeltur i två timmar och skall snart äta lite grillad oxfilé och potatissallad. Om ändå skolan inte fanns...

She says if I leave before you darling

Iron And Wine – Naked As We Can

Det är nu man får ångest..

.. över alla grejer man borde ha gjort men inte hunnit. Jag har haft ett underbart lov, jag vet, men det är ju det där med den där fotoväggen jag ville göra, och den där klänningen jag ville sy, och min katastrof i min garderob (rip), och det där proven jag skulle plugga till, och den där hemsidan jag ville haft klart. Det är de där grejerna som sätter spåren. Som tur är finns denna dagen och idag skall jag vara effektiv. Började bra med att pappa får väcka mig halv elva, och först nu är jag klar med det man brukar göra på morgonen - äta frukost.. 

Men men, så är det ibland, och jag har fortfarande cirka tio timmar på mig! Nu börjar vi med att ta bilen och köra lite.
Hoppas dagen kommer sig till rätta för er.

Ferraribilar, geisha och söndrig säng

Ligger i soffan och har en vanlig söndag, fast ändå inte. Kollar lite innebandy, äter ferraribilar, Geisha och Dumle som påskharen kom med igår (tackar) och ja, inte så mycket mer. Gårdagen var trevlig! Vi grillade och hade det gott i solen långt in på natten. Känns som sommarlov och det kan var väldigt farligt bara.. Vi lyckades även göra sönder en säng, tre gånger. Sov inte så gott.

Idag, eller ja kväll, dagen är ju slut, blir det plugg.  Som tur är är jag ledig imorgon också, blir kort vecka. Vilken sammanhängande inlägg, Hej du hej.

emmylinnea

Jag ville bara tipsa om denna bloggen. Det är precis såhär jag vill göra om cirka två år då det är min tur att ha slutat skolan, jobbat och äntligen kan åka utomlands. Jag vill också åka runt i Asien (bla) och leta smultronställen. Titta!

Happy Saturday

Ja men tjeenare.

Och Glad Påsk kanske man skall säga. Igår var people with the same aftername samlade hemma hos min faster. Det var trevligt. Idag åt vi frukost ute på altanen (för första gången) och målade ägg. Jättefina blev dem. Nu sitter vi och kollar lite fotboll och snart bär det av till affären för att handla maten till kvällen. Det blir grill hos Tobias med ett gott gäng. 


HA EN KANON KVÄLL ALLA FINA!

Gisele


Kastar sten i mitt glashus

Ville bara säga att det himla gott att ligga ute i solstolen och låtsas ha en inspirationsblogg (webbdesign projektarbete). Och äta lite påskgodis på det. :)

Fredag

Det är redan fredag. "Sista" dagen på ett underbart påsklov. Har ju trots allt helgen och måndagen kvar, men lite ångest börjar ju krypa i kroppen trots allt. 


Idag blir det som sagt plugg och ikväll till kusinerna. :)

Life is no Nintendo game


Yesterday is over, it's a different day
Sound like broken records playing over but you promised her
Next time you show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game

så enkelt, så fint


Idag som idag som idag

Torsdag stod på schemat. Upp tidigt igen, körlektion, bankbesök, stadsbesök med mina schöna brudar/systrar, fika på Vanilj, Body Challenge på Sportlife och middag hemma med Familjen Bergman. What a toppen day!

Imorgon blir det plugg hela dagen fram till 5 då vi skall ta vara på denna unhappy day hemma hos familjen faster Anette! Ses

lättnad

Hola guapas! 

Idag satt jag i teorisalen för sista gången (förhoppningsvis) då jag klockan 13.30 klarade av detta som tygnt ner så på slutet. Underbar känsla! Ett steg närmare körkortet, bara ett steg kvar nu.. 

Har haft en Sophia-dag idag. Hon hämtade mig när jag var klar med skrivningen, vi åkte och handlade morgondagens middag och åkte sedan hem till oss och åt jättegod lunch/middag. Sedan var det bara att återvända till la stada för min del för min första korpen match! Där var vinst ett faktum då vi sparkade in 2-0 emot "rädda bollen". Härligt! Har även hämtat hem min syster från Oslo, eller aa, vi hämtade henne på busstationen.

Nu är jag så hiskeligt trött, har fullt upp, känns bra, hoppas ni har ett bra lov m.m, gotta go. Puss!

Like a meteor crush I'm gonna tell the world Been a million years full of tears But I found my girl


you know you know

Here we go, klockan är halv 4 och magen kurrar i vanlig ordning. Tänkte berätta lite om min händelserika gårkväll och morgon.


Var som sagt på grillkväll igår, suuuupermysigt! Kom hem till Evelina, Cissi och Alex hade hämtat henne från jobbet, köpt massa mat och förberedelserna var redan i full gång. Likey! Det blev bbq kött, potatiskrocketer, sallad och massa goda tillbehör samt fruktsallad och chokladbollar som jag gjort till efterrätt. Var så mätt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! En väldigt välbehövlig och spontan kväll, sådana som blir bäst. 


Idag var det upp tidigt (på ett lov....buu) för att ha test uppkörning (som sagt igen). Det gick bara bra tack, snart gäller det. Åkte sedan hemåt igen för att träffa de där jag skall jobba i sommar! Ser ut att bli mycket jobb = cashflow så jag klagar inte. Sedan tillbaka till körskolan igen för att plugga mera.
Hej och hå, nu blir det, gissa någon? Ah plugg, och mat, och sedan träning bland annat fotbollsträning för första gången på aaaaplänge. Det är med innebandy korpen, tjooho! Hörs sen.

What day is it? - It's some day.

Nu sitter jag förmodligen i bilen och har test uppkörning, spännande! Wish me good luck

April, you've got skills

Drar och grillar nu med tre fina vänner! Åh så bra. Puss

Pretty pretty please


here comes the sun

Underbara sol, hej! 

Idag gick jag upp vid 8. Åkte in till körskolan och pluggade plus hade körlektion som gick strålande om jag skall citera min körskolelärare. Blev även en liten lunch med Evelina och en glass i solen innan jag begav mig hemåt. Sitter nu ute på altanen. Började med shorts och linne men fick faktiskt ta och sätta på mig bikini istället, så varmt är det! Skall hämta lite färsk annans och kolla klart på Day and Knight och göra lite hemsida. Ikväll blir det förhoppningsvis grillning med flickorna. Hade suttit perfekt.


Hörs sen

reklam musik.

Evryone – Millions

årets första

Godkväll alla fina!


Idag har det varit en fin söndag. Vi låg i sängen länge, åt frukost och hängde i soffan ett tag. Vid två kom lite gäster och då satte vi oss ute en stund, fick pluggat som sagt. Hur underbart har det inte varit idag? Älskar det. Vi käkade grillat och cheesecake, mumsigt värre! Blev även en runda kubb innan jag åkte hem.
När jag kom hem slängde jag på mig jogging kläderna för första gången i år. 

Alltså har jag ätit grillat, spelat kubb och varit ute och sprungit för första gången i år! Allt på en och samma söndag! Älskar att inte behöva ha söndags ångest. Har ångest för andra saker så det räcker och blir över ändå.
Nu gav Evelina mig idén att titta på en rulle, så det ska jag göra nu. För se vad det blir för en. Förmodligen Knight and Day, What Happens in Vegas eller My sister's keeper.. Svårt val må jag säga.
Nu har jag babblat för en hel helg. Imorgon blir det körskolan och gymmet, herrå.

They say we can love who we trust But what is love without lust? Two hearts with accurate devotions And what are feelings without emotions?


Jag är livrädd för att leva Och jag är dödsrädd för att dö

Kul kille, med risk att  bli dödad
Hej där. Sitter i soffan och borde plugga, tar förhoppningsvis tag i  det  snart.
Dopet igår var fint! Nova som hon heter var hur söt och snälla som helst, och så lite tårta på det.
Kollade även på innebandy SM-finalerna, och på kvällen blev det Thaimat och El Clasico.
Idag kör vi andra sidan släkten och plugg som sagt. Hörs senare!

bonjour mon chérie

Känslan av att äntligen ha lov. Underbart. 


Dock började det med att bussen var en halvtimma för sen = Hemma två timmar senare. Fick något positivt ut av det iallafall då jag träffade på min kusin som jag inte träffar speciellt ofta! Mycket trevligt. 

Nu är det slut på pluggsnacket i en vecka framöver då jag blev av med veckans sista sten idag, som var mycket enklare än jag tänkt mig. Nu kurrar magen i takt med musik så skall ta mig något att knapra på innan mamma får komma hem och agera kvinna i  huset. Kvällen spenderas hos mon chérie.
PS! Det är halva priset på lösgodiset på maxi, SPRIIING! DS.

I don't care if Monday's blue Tuesday's gray and Wednesday too Thursday I don't care about you It's Friday, I'm in love

LOV!

Damn it

Want that chocolatebrown hair...

Katekatekate


Här va det livat!

Ah men hej hej. Nu är även matten undan knuffad. Fick en kommentar i morse av min kära kusin "ja det är det enda man läser på din blogg. Jaha, idag pluggar Julia, jaha idag igen, och idag igen". Är lite så just nu, men nu är det bara engelskan 110% I ett dygn till sen är det loooov. 


Ja, nu blir det då det där himla plugget, och lite middagslagning. Tjarå

I want all of you, for ever, you and me, every day


eyes wide open, naked as we can

wildfox
Lyssnar på Bon Iver – Creature Fear och försöker hitta tillbaka till plugget..

Här sitter jag

Hej där. Sätter här i köket och käkar lite mellanmål. Jag älskar mellanmål. Precis som jag älskar kvällsmat, och all annan mat också för den delen, men med mellanmål kan man vara så kreativ. Idag var jag dock inte så kreativ utan körde på det jag åt igår för det var så himla gott! Det blev vaniljte (min kära drog) och yoghurt, frysta hallon/blåbär, solrosfrön, kanel, cocosflingor och nötter! Alldeles lagom nu när jag sätter näsan i matteboken.
Har precis försökt sova bort min migrän men det gick inte så bra, får ta och plugga ändå. A man's gotta do what a man's gotta do.

This is not a lovestory. This is a story about love


Jag hatar

Att inte ha tid. Regn när man vill ha sol. Huvudvärk. Stress. När klockan går för snabbt, eller för sakta. Att vara orolig. Spindlar. När man skall laga mat och ingredienserna inte finns. När man skall baka och ingredienserna inte finns. När internet är segt. Att inte komma i tid. När man inte kan somna. Städning. Pengar. Krig. Respektlöshet. När jag inte förstår. När människor inte vill förstå. Att flyga, oftast. Sena bussar. Väntan. Ost, och kaviar. Söndagar, för det mesta. Att jag måste plugga nu.
Här gjorde jag precis tvärtom, men idag kändes detta ämne bättre.

Aim for the stars and you will reach the rooftops


find a cure for my life

Goddagens i regnvädret.
Ännu en skoldag är avklarad, och ett arbete avbokat, gött. Kom precis hem nu och skall försöka mig på att räkna lite matte, får se hur det går. Ikväll måste jag dock träna, första korpenträningen för mig också! Skall bli roligt, även om det regnar.
Hejrå.

som idag, som imorgon och som igår


http://www.myspace.com/rubbermeal

http://www.myspace.com/rubbermeal

Dessa var med i lördags på UKM. Sjukt sköna grabbar och grymma på scen! Tycker denna demon är lite taskig, för det var bättre live, men ja, hoppas på dessa i framtiden!

hej

Goddagens! The hell week som jag kallar den har börjat, och än så länge går det ju bra, hehe. Har haft träning, skoldag, personlighetstest för eventuellt sommarjobb och nu håller jag på och skriver ut lite grejer till en redovisning imorgon. Snart bär det av till körskolan som så många gånger förut och efter det ska jag köra lite med min syster. 

Hörs senare männ i skor.

No worries in the world


Yeah, it's alright

Hej. Lämnade hemmet klockan 8 igår morse och återvände klockan 21 idag därav ingen bloggning. 

Helgen har varit ganska magisk faktiskt. Började i fredags med riktigt fredagsmys som jag berättade om. Igår var det upp tidigt för att jobba med UKM. Det var dagen D och ja, det var riktigt kul! Lägg Rubber Meal på minnet, de var så sjukt grymma! Deras första EP kommer ut nästa vecka. Avslutade där runt 5 och vid 6 bar det av till Virre för förfest vad flickorna. Kvällen var påbörjad och jag trivdes. Vidare till stället galan skulle hållas på och ja kvällen blev galen, som vanligt. Blev dock utslängda vid 1 och då bar det vidare. Tappade dock stinget och ville mest hem till sängen, där vi lägg till klockan 2. Vi har varit riktigt produktiva idag som ni kan första. Städade dock en bil, alltid något. 

Helgen har bestått av lite rymning från verkligheten, mycket musik, otroliga mängder skratt, kärleksförklaringar till bla min pojk och pommes frites, och piggelin, saknad av converse och en hel del dansssss. Vill tacka alla för denna helg, och nu återgår jag till verkligheten. Denna vecka består av pluggpluggplugg,körabil,pluggpluggplugg, körabil och lite mer plugg innan lovet äntligen anländer! Då blir det dop, sova, ännu mer plugg och förhoppningsvis får jag lite livlust tillbaka från denna helvetes skola. Nu är det plugg igen, Tjarå.

everybody's changing and I don't feel the same


Friday

Ja men hallå hallå. Vilken snabbis fart denna vecka har gått i. Redan helg! Slutade tidigare från engelskan så jag och Tobias åkte och köpte godis och åkte sedan hem och gjorde tacos och kollade på Law abiding citizen. En riktigt fredagskväll! Kände välbehövligt. Imorgon är det UKM från halv 9 till 5 och på kvällen är det äntligen dags för Fenixgalan. Som man längtat. Godnatt!

in 100 years


what did you expect?

Aloha! 

Olagligt underbart att komma hem nu för tiden. Dock för följer ju skolan en hela tiden så inte länge man får vara ifrån det. Längtar som en gaalning till påsklovet näst nästa vecka. Välbehövligt om något!
Sitter och käkar lite nu och ska börja plugga så jag kan träna ikväll för nästa vecka lär det inte bli mycket av det tyvärr..

Fail better


Bloggen två år

Föresten, igår fyllde bloggen två små år! Jäklar vad tiden går. Imorgon är det torsdag, sen är det fredag. Bara så ni vet. Och då är det helg, thank god. Helgen ser ut som följer för de som bryr sig: Fredag, lång skoldag och filmmys på kvällen. Lördag, UKM hela dagen och sedan Fenixgalan på kvällen!! Lovely. Söndag, ja. Söndag är en söndag. 

Nu ska jag allt ta och sova, natti.

Tjohej

Jag kan verkligen inte plugga på dagarna, är usel på det. Bäst är det typ mellan klockan halv 7- halv 9, men nu fattar jag ingenting på matten, engelskan är en enda röra, hårddisken hänger upp sig så kan inte göra något på evenemanget och webbdesignen känns för tung för att öppnas.. Tänkte istället ta och smaka på en utav mina nygjorda amerikanska bärmuffins som ska till försäljning på Fenixdagen (en avslutnings för min innebandy förening med aktiviteter på dagen och en stor gala för oss äldre på kvällen) och testa kläder/hår och smink inför galan som sagt. Tjohej

- Soo do you like music? - Huh, do you like breathing?

Death Cab for Cutie – I Will Follow You into the Dark

It's kind of a funny story

“Lord, grant me the strength to accept the things I cannot change, 
the courage to change the things I can, 
and the wisdom to know the difference.”

Är hemma från skolan idag. Tänkte göra klart lite skolgrejer så stressen lägger sig lite. Hörs senare!

post break-up sex

The Vaccines – Post Break-Up Sex

http://chasingsavile.com/



maybe


Tisdag

Vad är det för väder idag egentligen? :((


Idag har jag köpt smink för 2700. Det var riktigt kul och jag önskar det var till mig själv men icke. 
Har sprungit runt i hela lill stan också i regnet i två timmar så nu mår man lite sådär. Huvudet håller på att dunka sönder.. Funderar på om jag ska åka och träna eller inte. Feed me, hejdå.

Åh vad jag skratta!

Ellinor tipsade om detta. Lmao, som de brukar säga.

Stop spending my days, I don't want to

Hola Guapas! 

Dagen till ära är det måndag och veckan kunde inte få en sämre start då jag inte kunde somna igår natt. Men sånt får man leva med och det var dags för att gå upp och träna efter några timmar. Mdk, svenska, sluta. Bilskolan, plugga, ringa Alicia, åka med hem, äta mat, ha roligt, prova kläder, sova, åka hem, äta mat, plugga, dricka te, sova. 
Ah ni märker ju, jag är för trött för att utveckla och kanske få till lite intressant läsning. Kommer slockna om en stund och helvetes veckan fortsätter imorgon istället, åh-vad-kul. Tack för att du gjorde min dag kusin! Love to you. Hejdå

There was a time when my world was filled with darkness

Miike Snow – Animal

Godkväll! 
Säsongens absolut sista match är spelad! Vi gjorde storslam och slog motståndarna med 23-1. Alla i laget gjorde mål (vi var 9 stycken) plus att målvakten gjorde assist. Ganska nice va? 
Vi tog svängarna förbi pizzan för lite mat innan vi åkte för att kolla på herrarnas sista match för säsongen. Domarjävlar hit och domarjävlar dit, aldrig går de att lita på. Matchen slutade iallafall 6-6 och jag undvek min bf, vet hur han kan bli.. 

Hemma i sängen och snart börjar ännu en vecka in hell.. Nästa helg blir det avslutning på allt i med Fenixgalan! Längtar ihjäl mig så kul det ska bliiii! Godnatt

dåligt väder osv


Vad är det för väder egentligen? Det är varmt, äntligen, men inte hjälper det när det är regn. Ajaj. 
Idag är det dags för säsongens sista match, och tillåt mig att säga, skönt ska det bli. Om vi vinner kan det bli medalj dock, kan vara roligt med bara pallplatser :) Hoppas ni får en bra dag! Tjenixen.

Ett litet recept



Godkväll!
Match förut gick bra. Vi vann med 8-1 och har nu chans att bli tvåa i junior serien, även etta om vi har turen på vår sida när sista matchen i serien spelas imorgon. 
Och ja, det blev gott så här kommer receptet!
Till chokladpannacottan behöver du:
2 dl grädde
150 gram mörkt choklad
1,2 gelatinblad
2 msk socker
  1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten i ca 10 minuter. Hacka choklad och lägg den i en bunke. 

  2. Koka upp grädden och häll den över chokladen, rör om. Krama ur gelatinet och tillsätt det och sockret i den varma krämen. Rör tills det har löst sig.

  3. Häll chokladkrämen i dekorativa dessertglas. Ställ dem i frysen en stund så att ytan stelnar. Förvara dem sedan i kylen fram till servering.

Till den vita chokladmoussen behöver du:
3 dl grädde
1 ägg
ca 150 gram vit choklad

Vispa grädden. Smält chokladen över vattenbad eller i mikron. Häll över chokladen i en rymlig skål. Rör ner ett ägg i taget. Rör om ordentligt. Blanda ner den vispade grädden, lite i taget, i chokladsmeten. Rör om. Spritsa eller fördela moussen i glas. Låt den stå kallt i kylen cirka 3 timmar före servering.
Till garneringen hade jag hallon och passionsfrukt.
Det blev väldigt mastigt så tro inte det blir för lite när ni är klara med pannacottan, moussen fyller ut om man säger så :)

Godnatt!

Good luck!

One foot in sea, one on shore

Mumford & Sons – Sigh No More

Love it will not betray you, dismay or enslave you, It will set you free Be more like the man you were made to be. There is a design, An alignment to cry, Of my heart to see, The beauty of love as it was made to be "

Cat



I will wrap you in my arms And you'll know you've been saved

Vill vakna upp och kunna gå runt såhär. Men istället vaknar man till alldeles disigt väder. Not funny. Har iallafall gjort mörk choklad pannacotta till kvällens middag (helt random egentligen, händer inget speciellt). Ska göra antingen en vit chokladpannacotta i ett lager över den sen, eller så blir det vit chokladmousse, och sen hallon och passionsfrukt på det. Låter gott va? Skriver recept och lägger upp bild sen om det blir gott!

Idag blir det plugg igen. Och senare säsongens sista juniormatch.

Change your mind, then change it again.



Well now it's time for us to go, thanks for having us and our show. See you next time.

Coldplay – Fix You (Live)

"Summa summarum, det var jäkligt gott"

Har precis kollat på underbara Halv 8 hos mig (såg precis att mattemat fortsätter med Vad blir det för mat? Tjoho!). Lite god laxwook och pasta på det och mina pluggkväll är påbörjad. Har en del att göra så lika bra att börja. Helgen ser ut att fortsätta i samma mönster, plus årets två sista innebandy matcher. Tjoflöjt på er.

RSS 2.0