Quantum of Solace

intressant dag igår.
jag och sis tog tåget in till stan vid halv 12. kom in till lunch, mycket lämpligt ;) vi började iallafall gå runt och kolla i dom affärer vi kände för. jag var egentligen inte ute efter kläder så jag hade inte ett sånt jättesug direkt. Tonviss med folk överallt kan man väl säga, då vi började i nordstan. men iallafall, när vi skulle gå in i en butik så började larmen pipa. eftersom vi var påväg in så tyckte jag bara det var konstigt och brydde mig inte mera. men sen piper det när vi ska gå ut också! det kom fram en tjej som jobbade där och frågade om vi kanske hasde nått nytt på oss för det brukar finns gömda larm på typ jackor och sånt. och jag hade ju en ny jacka på mig men vi hittade inget larm. sen gick mitt hjärta i 180 varje gång jag skulle gå igenom en sån larm sak. men när vi kom till MQ så började dom pipa igen, då kom en snäll själ fram och han hittade larmet. *pust* ! :)


lunch på Condeco

vi bestämde oss för att dra oss ut ifrån nordstan upp mot kompassen och kolla lite där eftersom det var lite mindre folk där. gick in på gina tricot igen. fast denna gången hittade vi lite stuffs. en kofta och två klänningar med Elin Klings ord i huvudet "köp inte bara för att det är billigt". jag lyckades komma undan under 250 kr iallafall, så jag är nöjder :)

vi tog stegen lite hit och dit men klockan 5 var vi iallafall påväg till Bergakungen. där satt mamma och pappa och väntade. dags för middag! gott var det. 18.20, Quantum of the solace. den var bra, men casino royal är mucho bättre :)

hemhemhem, kolla humor på tvn, det är bra grejer det, sova.


oseriös bild från julafton, I think.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0